#36/2017 Liepos mėnesį baigiau. Empties.

Ir tuštučiai, dėl kurių įrašų aš jaučiuosi šiek tiek dviprasmiškai: man labai patinka skaityti tokius įrašus ir pamatyti galutines nuomones, man smagu pamatyti, ką baigė kiti. Tačiau man visai nepatinka, kaip neestetiškai nuotraukose atrodo mano tuštučiai ir rašyti šitą įrašą, lygianant su kitais man visuomet būna sunkiausia. Tiesiog tokio tipo įrašas man pareikalauja ir daugiau laiko ir kiekvienam šiukšliukui reikia atskiro dėmesio. O ir norisi visuomet pridėti tik kelis sakinius, tačiau gaunasi gerokai daugiau. Žodžiu, tokia sudėtinga situacija, tačiau aš puikiai žinau kad jums tokie įrašai patinka, todėl ir toliau rašysiu, vis bandydama atrasti tą optimalų sakinių variantą produktams.

Na, o mano liepa, lūginant su kitais mėnesiais, buvo labai sausa - turiu tik pusę dėžutės, atrodo nepavyko baigti nieko rimtesnio, tačiau puikiai suvokiu, jog būdama gamtoje gana ilgą laiką, aš nenaudojau visko tiek daug, kiek naudočiau būdama namie. Tiesa, dar pagalvojau, ar įdomu būtų mano kosmetinės turinys atostogoms? Jei taip, būtinai padaryčiau tokio tipo įrašą. 😉

"Nėra pasakų, geresnių už tas, kurias sukuria pats gyvenimas."
H. K. Andersenas



Kūnui I

1. DOVE "Deeply Nourishing" shower foam - maitinantis, putojantis kūno prausiklis, 200 ml
Putų pavidalo kūno prausikliai vasaros metu yra nerealiai smagus ir praktiškas dalykas - nusiprausiame daug greičiau, juk vasaros metu svarbi kiekviena minutė. Ir tokie dalykai labai naudingi kai oda šiek tiek jautresnė nuo saulės. Dove putos buvo švelnutės ir minkštutės, prausė švelniai, o jei paimdavau į rankas plaušinę-pirštinę, nuprausdavo ir kruopščiau, grubiau. Patiko iki paskutinio lašo, tik kad iki pat paskutinio lašelio erzino nesandari pakuotė, kurios negalėjau niekur imtis kartu su savimi keliaujant.
Vietoj joDOUGLAS Essential "Relaxing" dušo aliejus su migdolų aliejumi
VERDIKTAS: kartočiau

2. CIEN "Tropical Summer" putų pavidalo kūno prausklis "Melon Exotic Fruit", 200 ml
O šitas prausiklis buvo superinis įsimesti į kelionių kosmetinę ir nusiprausti, nuprausti rankas, nebandžiau gal tik veiduko su šituo plauti. Iš esmės jį sunaudojau greitai tik todėl, kad ėmiau į kelionę ir naudojome kartu su vyru. Sužavėjo ir labai standžios, tvirtos putos, gal tik kvapas galėjo būti skanesnis. Tačiau iš esmės, kaip už tokią kainą  dėmesio vertas dalykėlis ir nepaprastai gaila, kad tai bus tik limituoto leidimo produktai - baigiantis vasarai tikriausiai greit dings iš parduotuvių lentynų. 😒
Vietoj jo: DOUGLAS Essential "Relaxing" dušo aliejus su migdolų aliejumi
VERDIKTAS: taip

3. NEUTRAL "Baby" prausimosi želė kūdikiams ir vaikams, be parabenų, be kvapiųjų medžiagų, be dažiklių, 250 ml
Labai smagus prausiklis, kuris man patiko: ir sudėtis palyginus gera, ir prausia švelniai ir švariai. Sakyčiau tikrai neblogas dalykėlis kūdikiams ir vaikams. Jei turėčiau jautrią odą, drąsiai naudočiau ir pati, bet kol neturiu - džiaugiuosi stipresnį ir man patinkantį kvapą turinčiomis priemonėmis. Tačiau vaikučiui mielai kartočiau. 😊
Vietoj jo: Johnsons Baby from tip to toe mini prausiklio pakuotė
VERDIKTAS: kartočiau

Kūnui II

4. DERMOmed "Sensitive" švelnus intymios higienos prausiklis su medetkų ekstraktu, 300 ml
Žiauriai erzina kvapas, labai erzina toks visiškai sintetinis, parafino kvapas, kuris, jei dar išliktų trumpai, būtų visai nieko, tačiau išieka apie pusdienį - ir aš jį aiškiai užuosdavau. Aš nemanau, kad tai gerai, taip neturėtų būti. Ir dar mane nejaukiai nuteikia priemonės sudėtis - labai daug vidutinio saugumo ir žalingų ingredientų... Tokio tipo priemonės nenorėčiau naudoti ilgesnį laiką. Ne kažką.
Vietoj jo: FACELLE intymios higienos prausiklis jautriai odai
VERDIKTAS: ne

5. BIO - OIL speciali odos priežiūros priemonė - aliejus: randams, strijoms, nevienodai odos spalvai, senėjančiai ir išsausėjusiai odai.
MĖGINYS.
Šito dalyko aš esu bandžiusi visą pilną pakuotę, kai laukiausi ir man jis sudarė tikrai gerą įvaizdį, kaip priemonė, kuri tikrai geba kovoti su odos problemomis. Kalbant apie mėginį, jo pakako vienam kartui ir efekto pastebėti tikrai neįmanoma, greičiau užuosti malonų kvapą ir pasižiūrėti tekstūrą bei susigėrimo greitį, Tačiau man šitas mėginukas sukėlė geras emocijas ir galvoju, kad visai norėčiau vėl įsigyti pilno dydžio pakuotę.
Vietoj jo: Dove Derma SPA Goodness 3 kūno aliejus
VERDIKTAS: mielai kartočiau

6. VEET depliavimo kremas jautriai odai su alavijais ir vitaminu E, skirtas naudoti duše, 135 ml
Kažkaip neapgalvotas produktas - nepatogus naudoti duše, visiškai nepratiška. Įprastai - taip, tačiau duše reikia labai saugoti, kad produkto nenuplautų vandens srovė. O ir plaukelių šalinimas nėra tobulai geras, plius, man kažkaip ir oda ilgokai būna sudirgusi. Tad nelabai jis man pasiteisino, baigėsi greitai, o gerų emocijų taip ir nepavyko sulaukti. Matyt šitas būdas tiesiog ne man.
Vietoj jo: GILLETTE Venus skutimo peiliukai
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Plaukams

7. LV nenuplaunamas kondicionuojantis purškalas plaukams, 150 ml
Visai neblogas purškaliukas plaukams, kurį naudojau kasdien, siekdama suteikti plaukučiams daugiau žvilgesio ir spindesio. Priemonė tikrai nėra stebuklinga, viskas, ką pastebėjau naudodama purškiamą kondicionierių, tai spindesys ir mažesnis elekrinimąsis. Viskas, daugiau nieko, bet nepaisant to, jis man visai patiko, nes priešingai nei aliejukas, visiškai neapsunkindavo plaukučių ir galėjau naudoti palyginus dažnai.
Vietoj jo: Dr. Sante Keratin purškiama priemonė plaukams
VERDIKTAS: galbūt kartočiau

8. L'OREAL "Magic Retouch" akimirksniu ataugusias plaukų šaknis paslepiantis purškiklis - laikini plaukų dažai "Blonde", 75 ml
Įdomi priemonė, kuri turėjo būti revoliucija, tačiau aš visgi manau, jog šita revoliucija tinka visoms juodoms - rudoms kasoms, bet ne blondinėms. Paprasčiausiai atspalvis pernelyg geltonas, maskuoja mažai ir tas slepiamasis efektas man pasirodė nepakankamas. Nesenai pasiėmiau purškaliuką pabandyti užmaskuoti šaknis, mat ilgiau nei turėjau nedažiau plaukučių, tačiau buvau šokiruota to, ką radau. Jei jau anksčiau spalva man atrodė per tamsi, tai dabar nutiko kažkas su priemone - ji tapo tamsiai pilka ir vietoj užmaskavimo, gavau plaukų šaknų paryškinimą. Bandžiau surasti, kas su priemone negerai, gal baigėsi galiojimas? Tačiau ant pakuotės nėra nurodyta, kiek toks produktas galioja. Bandžiau ir plakti ir maišyti ir vėl bandžiau, bet nieko gero nebuvo - spalva aiškiai pakitusi ir netinkama mano plaukų spalvai. Todėl be gailesčio likučius šveičiu lauk - jei šita priemonė ir yra stebuklinga, tai tikrai ne mano plaukų atspalvio blondinėms.
Vietoj jo: įprasti plaukų dažai, jokių purškaliukų kol kas neturiu
VERDIKTAS: ne

Veidui

9. L'OREAL "Revitalift Laser" dieninis veido kremas nuo senėjimo požymių
MĖGINYS.
Kremas potencialiai gebantis suteikti odai elastingumo, sumažinti raukšles ir padidinti jos stangrumą. Man šitas kremas po kelių naudojimų suteikė odai jauniau atrodančios odos efektą, tačiau drėkinimo buvo per maža, nuolat trūko drėgmės ir jautėsi tempimo pojūtis.
Vietoj jo: AVON Planet SPA veido kremas su juodaisiais ikrais
VERDIKTAS: artimiausią dešimtmetį, tikrai ne. Mano oda per jauna tokiems kremams

10. BIOTHERM "Blue Therapy [Lift & Blur]" akimirksniu tobulumo suteikiantis standinantis kremas visiems odos tipams, 1,5 ml
MĖGINYS.
Matėsi jaunesnis, skaistesnis ir švelnesis veidukas po šio kremo naudojimo. Tačiau jis yra skirtas vyresnio amžiaus mergimoms, todėl kol kas net negalvoju apie jo pirkimą.
Vietoj jo: AVON Planet SPA veido kremas su juodaisiais ikrais
VERDIKTAS: kol kas ne - kremas netinka mano amžiaus odai

11. L'OREAL "Revitalift Filler [HA]" veido apimtį atstatantis dieninis kremas nuo senėjimo požymių
MĖGINYS.
Po šio kremo mano veidukas tikrai buvo stangresnis, jaunesnis ir švelnesnis. Taip, tai dar vienas kremas, kuris nėra tinkamas mano amžiui, bet atrodo, jog tinkamai veiktų amžiaus paveiktą, raukšlių ir stangrumo praradimo paveiktą odą.
Vietoj jo: AVON Planet SPA veido kremas su juodaisiais ikrais
VERDIKTAS: kol kas ne - kremas netinka mano amžiaus odai

12. PHYRIS "ReCONTOUR" veido kremas, 2 ml
MĖGINYS.
Sužavėjo mane šitas kremas ir jo poveikis odai. Man jis ir maitino ir stangrino ir oda po jo ženkliai geriau atrodė. Labai sudominęs kremas, kurio kainą reikės pasižiūrėti ir galbūt įsigyti ateityje.
Vietoj jo: AVON Planet SPA veido kremas su juodaisiais ikrais
VERDIKTAS: sužavėjo, todėl mielai išbandyčiau pilno dydžio pakuotę

13. UOGA UOGA "Jūros gelmėse" valomoji ir maitinamoji veido kaukė su jūrų dumbliais visų tipų odai, 40 ml
Jeigu šitą kaukę būčiau bandžiusi iki Mary Kay kaukės varianto, ji tikrai būtų sulaukusi daugiau mano emocijų ir įvertinta geriau, Tačiau ji odą valo silpniau, negu minėta iš Mary Kay. Tačiau iš tiesų valo, suteikia veidui skaistumo, poros atrodo šviesesnės, o ir pojūčiai pakankamai malonūs, Paliko visai neblogą įspūdį, tačiau tikrai ne tobulą. Kol kas mano tobuliausia valomoji - iš Mary Kay.
Vietoj josMARY KAY "Clear Proof" giliai valomoji aktyvintos anglies kaukė
VERDIKTAS: manau kartočiau

Rankoms

14. MELLOR & RUSSELL "Macadamia Oil" atkuriamasis rankų ir nagų kremas sausai odai, 75 ml
Nors ir duoda neblogą efektą rankoms, bet šito kremo aš nerekomenduočiau. Toks taip sau variantas: man jis ir per ilgai geriasi, ir pakuotė atrodo nekaip ir kvapas nemalonus ir palieka odą miltuotai slidžią. Nieko gero - man nepatiko, sunaudojau tik dėl poveikio rankų odai, bet nepatiko jis man, nepatiko.
Vietoj jo: Numis Med rankų kremo miniukas
VERDIKTAS: nekartočiau

Grožio smulkmenos

15. TOUJOURS drėgnos servetėlės su alaviju, 80 vnt.
Galvojat kad čia vaiko servetėlės? Ne, visai ne vaiko, šitą pakį sunaudojau aš, kai darydavausi makiažus ar žiūrėdavau, kaip atrodo viena ar kita priemonė. Nežinau, kaip jums, bet man patogu ant kosmetinio staliuko turėti drėgnų servetėlių, ar makiažui nuo rankų pasivalyti, ar kai testuoju ant rankų naujas priemones, nusivalyti ištepliotą odą. Tai šitos servetėlės geresnės už tos pačios kompanijos priemones, skirtas jautriai odai - kvepia maloniau.
Vietoj jų: FROTTO drėgnos servetėlės
VERDIKTAS: taip

16. Maža nagų dildė pedikiūrui
Bet naudojau ne tik pedikiūrui. Esu nusipirkusi stiklinių dildžių, bet man jos ne tokios patogios, kaip popierinės. Popierinės turi kažką tokio, dėl ko jas maloniau ir smagiau naudoti.

Dekoratyvinė kosmetika I

17. HOLIKA HOLIKA Face 2 Change Water cushion Pump BB kremas su SPF 30 (atspalvis "21 Clear Beige")
MĖGINYS.
Visai neblogas įspūdis - tokia lengva, besvorė, tačiau gerai maskuojanti priemonė ir spalva beveik idealiai tiko mano odai. Sakyčiau, jog kaip BB kremas, tai gera, neblogai ant odos atrodanti priemonė. Visai nieko.
Vietoj jos: kiti turimi makiažo pagrindai
VERDIKTAS: sudomino, manau mielai išbadyčiau

18. ISADORA "Wake Up Make-Up" makiažo pagrindas su SPF 20 (atspalvis "06 Cool Beige"), 1,5 ml
MĖGINYS.
Šitas makiažo pagrindas yra visiška katostrofa; netolygiai dengiasi ir sukrenta į poras. Kažkas baisaus ir man nė karto nepavyko normaliai pasidengti makiažo pagrindo ar su juo kažkur išeiti. Visiškai dėmesio nevertas produktas.
Vietoj jos: kiti turimi makiažo pagrindai
VERDIKTAS: ne

19. ESSENCE "Camouflage" kreminis kamufliažo maskuoklis "10 natural beige", 2,3 g
Nors įraše buvau minėjusi, kad tinka paakių zonai, bet po ilgesnio naudojimo laiko, aš taip nemanau - tai priemonė išskirtinai tik odos netobulumams veido sityje maskuoti, bet ne paakiuose. Visai nieko man šita priemonė ir visai patiko. Šviesesnė spalva puikiai tiko šaltuoju metų laiku, o su tamsesne - maskuodavau įdegusią odą. Maskavimas tikrai neblogas, tik kad šita priemonė linkusi sukristi į didesnes veido poras. Jeigu man gerai atrodo ant skruostų, kaktos, smakro, tai ant nosies galiuko - būtinai sukrenta į poras. Nežinau - ar ji verta dėmesio? Galbūt visgi ne - nebent turite labai smulkias poras visur kur reikalingas maskavimas.
Vietoj jo: HOLIKA HOLIKA maskavimo pieštukas
VERDIKTAS: tikriausiai ne

20. GOSH #Foundation Drops makiažo pagrindas su SPF 10 (atspalvis "004 Natural"), 1,5 ml
MĖGINYS.
Labai patiko, ir labai natūraliai, gražiai ant veido atrodo, lengvas efektas ant veiduko. Galbūt maskavimas nėra idealus, todėl šalia reikės maskavimo priemonės. Tačiau iš esmės man labai patiko, reikės nusipirkti pilno dydžio buteliuką.
Vietoj jo: kiti turimi makiažo pagrindai
VERDIKTAS: mielai išbandyčiau pilno dydžio pakuotę

Dekoratyvinė kosmetinė II

21. CATRICE "Glam & Doll" False Lashes Mascara dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas (atspalvis "010 Black"), 9,5 ml
Jau nebegaliu šitos priemonės naudoti, nes pradėjo stipriai trupėjo. Nors bambėjau, kad trūksta tankumo, bet man patiko - priemonė labai gražiai atskiria kiekvieną blakstieną, pakankamai ilgina. Man šitas tušas iš tiesų patiko, tik kad greitai uždžiūvo. Bet palyginus kainą, kurią mokame už priemonę, ji verta kiekvieno cento.
Vietoj jo: ESSENCE Volume Stylist lash extension 18 h blakstienų tušas
VERDIKTAS: kartočiau

22. ESSENCE "Forbidden Volume" mascara - apimties suteikiantis blakstienų tušas, 12 ml
Šitas tušas man patiko kiek mažiau, nei viršutinis sluoksnis iš šitos serijos. Tušas ilgina blakstienas, gražiai atskiria, bet nepaprastai greitai sudžiūvo. Dabar jis man pasidaręs pernelyg klampus ir neįmanoma gražiai pasidažyti.
Vietoj jo: ESSENCE Volume Stylist lash extension 18 h blakstienų tušas
VERDIKTAS: galbūt

23. ESSENCE "Forbidden Volume" false lash mascara topcoat - dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis viršutinis blakstienų tušo sluoksnis, 10 ml
Šitas man patiko labiau nei tušas. Apskritai, kartu dažant man efektas nebuvo toks gražus, kaip priemonės, naudojamos paskirai. O šiaip, buvo tas produktas, kurį kartočiau dar kartą. Tiek kad, kaip ir visi Essence tušai, pakankamai greitai sudžiūva.
Vietoj jo: ESSENCE Volume Stylist lash extension 18 h blakstienų tušas
VERDIKTAS: kartočiau

24. CATRICE Beautifying lip smoother - spalvą suteikiantis lūpų balzamas/ lūpų blizgesys "020 Apricot Cream", 9 ml
Tobulas produktas, kai reikia ir lūpų priežiūros ir spalvos. Toks natūralus, lengvas spindesio efektas su trupučiu spalvos ir neblogas lūpų drėkinimas. Man patinka - reikės pasižiūrėti daugiau šios priemonės atspalvių.
Vietoj joCATRICE Beautifying lip smoother - spalvą suteikiantis lūpų balzamas/ lūpų blizgesys "010 Sweet Caramel"
VERDIKTAS: kartočiau

25. EVELINE "3D Silk Effect" lūpų blizgesys No. 229, 7 ml
Visai nebloga priemonė lūpoms, veikianti, kaip ir dauguma lūpų blizgesių. Atrodo, kaip ir nieko įpatingo, tačiau jo kaina nedidelė, o spalva vasaros metui tiesiog tobula.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų blizgesiai
VERDIKTAS: kartočiau

Atiduoti

26. MaaNge makiažo šepetėlių džiovyklė
Visai nieko blogo šitas stovas neturėjo, tiesiog naudojau jį retai ir išsitraukdavau nedažnai, o pastaruoju metu buvau visai pamiršusi, todėl pasiūliau šitą priemonę jums ir viena mergina mielai priglaudė sav namuose, tikiuosi, jog jai pasiteisino labiau nei man.

27. Elektrinis veido masažuoklis - prausimo aparatas 5in1
O šitas man buvo pernelyg grubus. Parašiau apie viską įraše, todėl tikriausiai nesikartosiu. Vėlgi, istorija ta pati, pagalvojau, kad gal kažkas nori išbandyti, pasiūliau, ir aparatas jau atrado naujus namučius.

Viskas, tokios buvo priemonės, ištuštėję buteliukai ir produktai, kurie paliko mano namus. Šiam kartui tiek. Prasmingo, linksmo ir turiningo paskutinio vasaros mėnesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai