2017/2018 rudens - žiemos tendencijos: aksesuarai, papuošalai, rankinės

Šaltasis metų laikas yra svarbus aksesuarais. Niekas taip nepagyvina paprasto megztuko ir klasikinių džinsų, kaip ryškūs ir akį traukiantys aksesuarai. Niekas taip nepagyvina tamsių, rudeniškų spalvų, kaip neįprastos formos rankinė ar dėmesį traukiantys papuošalai. Jeigu vasaros metu norisi laisvesnio stiliaus, tai žiemos ir rudens metu renkamės tokius aksesuarus, kurie kasdienę aprangą paverstų išskirtine.

Todėl šį kartą nusprendžiau parodyti jums aksesuarų sritį, kurioje kalbėsime tiek apie papuošalus, tiek apie rankines, šiek tiek paliesime galvos apdangalus bei svarbias šio sezono detales. Kviečiu pažiūrėti bei paskaityti, kas bus madinga 2017/2018 rudens ir žiemos sezonu.

Paveikslėlis iš ČIA

1. Klasikinės rankinės
Bottega Veneta

2. Itin didelės rankinės
Balenciaga

3. Rankinės, primenančios pirkinių krepšius
Loewe

4. Maisto formos rankinės

Kate Spade

5. Rankinės, aksesuarai su maisto iliustracijomis
Loewe

6. Sportinio ir laisvalaikio stiliaus rankinės, aksesuarai
Chanel

7. Apvalios formos rankinės ant peties
Mulberry

8. Velveto detalės
Dries Van Noten

9. Rudens gėlės
Dolce & Gabanna

10. Rankų darbo detalės
Alexander McQueen

11. Grandinės rankinėse
Michael Kors

12. Itin blizgios rankinės ir kiti aksesuarai
Alexander Wang

13. Akį traukiantys, raudoni auskarai
Giorgio Armani

14. Nederantys, skirtingi papuošalai
Balenciaga

15. Nederantys, skirtingi blizgūs auskarai
Hellessy

16. Skulptūrinių formų auskarai
Parbal Gurung

17. Klasikiniai, elegantiški auskarai
Tory Burch

18. Jūros kriauklių vėriniai ir pakabučiai
Prada

19. 90'-ųjų chokeriai (papuošalai itin arti kaklo odos)
Dior

20. Papuošalai - grandinės
Alexander Wang

21. Kasdieniai, buities daiktai, kaip aksesuarai ir papuošalai
Undercover

22. Neįprasti ir ryškūs plaukų aksesuarai
Yohji Yamamoto

23. Galvos raiščiai su perlais
Chanel

24. Neįprastos kepurės
Maison Margiela

25. Tinklinės kojinės ir pėdkelnės
Lanvin
Šaltiniai: Fashionisers, Vogue

Kas svarbiausia 2017/2018 rudens - žiemos aksesuarų tendencijose?
Pirmiausai - ryškūs aksesuarai, neįprastų formų rankinės, į kurias žiūrint garantuotai užsimanysite skanėstų. Rudens - žiemos metu bus itin aktuali maisto tematika. Tačiau svarbiausios rudenį bus itin didelės, krepšius primenančios rankinės, kuriuose tilps ne tik visas gyvenimas, tačiau ir geriausi rudens atsiminimai.

Be abejonės, matome ir kai kurių tendencijų tąsą. Bus populiaru segtis skirtingus, nederančius auskarus - ką jau darome arba norime daryti kelis sezonus iš eilės. Papuošaluose vyraus perlai, grandinės ir daiktai, kurių nei neįsivaizdavome esant papuošalai: pavyzdžiui, raktų pakabučiai, žiedai, peiliukai... ir kiti kasdieniai buities daiktai.

Gėlių raštais jau džiaugiamės vasarą, tačiau 2017/18 rudens-žiemos metu gėlės turėtų būti dar populiaresnės. Apskritai, šaltuoju metų laiku tai viena populiariausių tendencijų, tik šį kartą renkamės ne vasariškas, ryškių spalvų gėles, o rudeniškas, tamsesnių spalvų, gilesnių atspalvių geles ir ornamentus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš mėgstu ekspresyvius drabužius, bet taip pat labai mėgstu patogumą. Tai va pirmas žvilgsnis užkliuvo už pilko megztuko su labai įdomiom rankovėm, tada atkreipiau dėmesį į tinklines pėdkelnes (ir patogu, ir įdomiai atrodo), o tada į mėlynąjį paltą su asimetrišku susegimu (negaliu atsispirti mėlynai). Bet labiausiai mane užkabino pirmasis tavo sakinys apie džinsus ir papuošalus. Ir tai yra tokia tiesa! Nes mano mėgstamiausių džinsų niekas nepakeis (na, beveik)! Nes būtent su jais galiu eiti iš esmės bet kur. Ir tik dėl to, kad tikamai priderinus papuošalus, jie gali lygiaverčiai atrodyti kasdieniškai ir prabangiai. Čia, matyt, ir yra toji džinsų mados nesibaigimo paslaptis. Beje, gal gali duoti šių džinsų pirmoje foto nuorodą? Jie labai panašūs į vienus, kuriuos nusižiūrėjau čia - https://www.panorama.lt/parduotuves/guess - būtų įdomu kainas palyginti :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą