AMWAY "Artistry" skaistalai ("Sun Kissed") ir akių šešėliai ("Capri" ir "Glacier") kompaktinėje

Apie Amway Artisty kompaktinę su dviem šešėliais ir skaistalais, bei mažučiais makiažo įrankiais aš turėjau papasakoti jau labai senai. Nežinau, kodėl niekaip neprisiruošiau parašyti, bet žiūrėdama į nuotraukas, matau, jog jas dariau dar pavasarį. Tad iš tiesų pakankamai senai... Bandau taisyti klaidą ir papsakoti jums.

Visas šias priemones gavau testavimui ir pirmiausia buvau nustebusi dėl mėlynų akių šešėlių atspalvių, tačiau su laiku pakankamai gerai susibendravau, tiksliau, net nepastebėjau, kaip pamėgau atspalvius ir makiaže. Kas sakė, kad šešėliai turi būti neutralūs ir mėlyna jau senai nebėra banali, netinkama ar nepanaudojama spalva. Kviečiu naujam įrašui su mano makiažo variantu.

"Tvirtas charakteris turi derintis su proto lankstumu."
L. de Klapjė Vovenarangas



Produktas: AMWAY "Artistry" skaistalai ("Sun Kissed") ir akių šešėliai ("Capri" ir "Glacier") kompaktinėje
Gamintojas: "Amway" Pagaminta Japonijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - skruostams ir akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: pakankamai aukšta kaina
Tūris: skaistalai - 3 g, kiekvienas šešėlis po 1 g
Kaina*: skaitalai apie 24,40 EUR. Kompaktinės ir atskirų šešėlių kainos negaliu pasakyti
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Į komplekte esančių skaistalų sudėtį įeina drėkinamieji vitaminai A ir E. Aksominio minkštumo akių vokų šešėliai vienodai padengia voką, puikiai paskirsto ir yra ypač patvarūs ir atsparūs blukimui. Padeda sukurti natūralų išraiškingą makiažą. Į komplektą įeina ir skaistalų šepetėlis, vienas akių šešėlių šepetėlis ir vienas aplikatorius - kempinėlė.


Visas rinkinukas, kurį matote buvo skirtinguose, atskiruose pakuotėse. Kiekvienas akių šešėlis, skaistalai ir kompaktinė dėžutė atkeliavo juodos spalvos kartoninėse dėžutėse, kurios atrodo labai dailiai, elegantiškai profesionaliai. Puoštos tik aukso spalvos juostele ir rudos spalvos užrašais, jos gal ir pretenduotų į minimalistines pakuotes, tačiau yra perkrautos informacija. Visas pateikta taip smulkiai, kad skaitant įskausta akis, informacijos daugybė, tačiau ji pasikartojanti, surašyta skirtingomis kalbomis.

Akių šešėliai ir skaistalai kartoninėse pakuotėse dar buvo apsaugoti skaidraus plastiko, kaip ir uždaromuose pakeliuose. Net nežinau, kaip pavadinti tą skaidrų plastikinį dalyką, į kurį buvo sudėti produktų papildymai? Visas tas skaidrias pakuotes ir kartonines dėžutes metame lauk ir produktus dedame į kompaktinės viršutinį sluoksnį. Magnetinis sluoksnis suskirstytas į du vienodo dydžio lizdus, tad produktus galime susidėti kaip jums patogu: man patogiau, kai skaistalai būna apačioje, o šešėliai - viršuje. 


Pakėlus skyrelį su produktai į viršų, kompaktinės dugne randame tris mažyčius šepetėlius: skaistalams plokščiasis man stebėtinai patinka. Kelis kartus su juo dengiau skaistalus ir visai neprastai tam pasitarnavo. Savaime suprantama, jog tradicinis šepetėlis ilgu koteliu yra daug patogesnis, tačiau jei keliaujate, šalia neturite mėgstamo šepetėlio - šitas puikiai pasitarnaus.

Tuo tarpu akių makiažui skirtas šepetėlis ir spalvos suliejimo šepetėlis man nelabai patinka - darbą kaip ir atlieka, tačiau trūksta tikslumo, dengti nėra labai patogu, todėl šitų aš net negalvoju naudoti makiažui atlikti.

Dar komapktinės dangtelyje randame veidrodėlį, kuris bus patogus, kai šalia neturėsime įprasto veidrodžio. Ir mano nuostabai - kompaktinė dėžutė turi pridėtą velvetinį maišelį. 


Kvapas. Įprastas pudriniams produktams, nieko keisto - tiesiog micos kvapas.

Konsistencija. Visų produktų konsistencija labai panaši: nei pernelyg sausa, pudriška, nei kreminė, su jaučiamu drėgnumu. Išlaikytas labai geras santykis tarp priemonių drėgnumo. Priemonės itin švelnios liečiant, atrodo lengvos ir neturi sunkumo pojūčio ant odos.


Sudėtis:
Skaistalų: Talc, Mica, Boron Nitride, Cetyl Ethylhexanoate, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone, Zinc Laurate, Synthetic Wax, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Methylparaben, Aluminum Dimyristate, Propylparaben, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Methicone, Zea Mays (Corn) Oil, Phytosteryl / Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Silica, Dimethicone/ Methicone Copolymer.
May contain: CI 77120, Calcium Sodium Borosilicate, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CI 15850, CI 73360, CI 77891, CI 77007.

Akių šešėlių "Glacier": Mica, Talc, Dimethicone, Boron Nitride, Zinc Laurate, Polymethyl Methacrylate, Synthetic Wax, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Methylparaben, Dimethicone/ Methicone Copolymer, Silica, Propylparaben, Methicone, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/ Hexastearate/ Hexarosinate, Hydrogenated Castor Oil, Isostearate, Zea Mays (Corn) Oil, Glyceryl Diisostearate/ Hydrogenated Rosinate, Phytosteryl/ Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer.
May Contain: Alumina, CI 77120, CI 42090Calcium Sodium Borosilicate, CI 75470, CI 77289, CI 77288, CI 77510Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CI 77742, Tin Oxide, CI 77891, CI 77007, CI 19140.

Akių šešėliai "Capri": Mica, Talc, Dimethicone, Boron Nitride, Zinc Laurate, Polymethyl Methacrylate, Synthetic Wax, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Methylparaben, Dimethicone/ Methicone Copolymer, Silica, Propylparaben, Methicone, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/ Hexastearate/ Hexarosinate, Hydrogenated Castor Oil, Isostearate, Zea Mays (Corn) Oil, Glyceryl Diisostearate/ Hydrogenated Rosinate, Phytosteryl/ Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer.
May Contain: Alumina, CI 77120, CI 42090, Calcium Sodium Borosilicate, CI 75470, CI 77289, CI 77288, CI 77510, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CI 77742, Tin Oxide, CI 77891, CI 77007, CI 19140.


Poveikis. Viskas man dengėsi nepaprastai lengvai ir labai tolygiai. Nė vienas produktas neturi byrėjimo, net ir imant šepetėliais kietesniais šereliais. O ir visų produktų, tiek šešėlių, tiek skaistalų pigmentacija yra gera - nereikia priemonės sluoksniuot dideliais kiekiais ir pakankamai greitai sukuriamas norimas efektas. 

Kalbant apie atspalvius:
- Skaistalai "Sun Kissed" yra koralinio atspalvio su daug, vizualiai matomų smulkių dalelių, tačiau ant skruostų jos nėra pastebimos ir skaistalai greičiau suteikia sveikai atrodančios, spindinčios odos efektą, negu blizgesį.
- Akių šešėliai "Glacier" perlamutriniai, šviesiai žydros spalvos, turi daug matomų spindinčių dalelių. Būtent dėl šito atspalvio aš nerimavau labiausiai, tačiau man atrodo jog visai be reikalo.
- Akių šešėliai "Capri" mėlyni akių šešėliai be vizualiai matomų spindinčių dalelių. Tačiau šita spalva turi švytėjimo efektą.

Makiažą kelis kartus dariausi skirtingais būdais, tačiau labiausiai patiko būtent toks variantas.


Man šitie šešėliai ir skaistalai atrodo kokybiški ir verti dėmesio. Kuo puikiausiai, be jokių pagrindų išlaiko visą dieną, nei subėga, nei nublunka. Gal vos vos, vakaro pabaigoje matosi, jog spalvos nebėra tokios intensyvios, tačiau vistiek, tai geras rezultatas. Neturiu ko prikišti produktų kokybei - ji labai gera. Tačiau aš nežinau, kiek priemonės kainuoja, todėl negaliu pasakyti, ar verta jas pirkti ar ne. Visgi - tiek skaistalai, tiek šešėliai geri, ir jei visų kompanijos produktų kokybė tokia gera (turiu galvoje šešėlius), tuomet tikrai verta atkreipti dėmesį. Man visi šie produktai labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai