BALEA purškiamas kūno losjonas su 10% alavijų

Kaip gera, ir kartu nepaprastai keista būti atpažįstamai gatvėje! Jau senokai esu mačiusi, kaip užeinant į parduotuvę, einant gatve merginos šnabždasi ir rodo pirštais. Taigi aiškiai suvokiu, kad atpažįsta, ir nepaprastai gaila, kad neprieina ir tiesiog nepasisveikina. Suprantu, nedrąsu, juk nesu kažkokia įžymybė, bet pasisveikinti smagu ir tikrai galima. Tačiau pasirodo, kad tos drąsos pati turiu ne ką daugiau! Praeitą savaitę su manimi pirmą kartą pasisveikino skaitytoja, pasakiusi, jog mane pažįsta iš blogo (Gabriele, linkėjimai tau 😘) ir tiesą sakant pati sutrikau... Buvo pakankamai keista situacija - mašinoje manęs laukė tik ką pabudęs vaikas ir vyras, kuriam mano pasiblaškymai parduotuvėse žavesio nekelia. Skubėjau, tad ir sutrikau, nenorėjau pasirodyti grubi ar nemandagi, bet labai skubėjau. O iš tiesų, buvo nepaprastai malonu ir smagu... 😊 Ir nepatikėsit, šią savaitę pora mergaičių taip šauniai pribėgo pasisveikinti, sukau galvą, iš kur mane pažįsta? ar aš turėčiau pažinoti - visgi, Klaipėdoje jau geras dešimtmetis... Na, pasakius, kad pažįsta iš tinklaraščio, tapo viskas aišku, persimetėm keliais žodžiais ir širdį apėmė malonus džiaugsmingas jauduliukas. Ačiū jums, mielosios 💖 nepaprastai smagu matyti atgalinį ryšį ne tik virtualiai, bet ir realybėje! Tai jei mane pamatysite, būtinai pamojuokite, mirktelėkite arba pribėkite pasilabinti 😊

Na, o šiandien, jau paruošiau jums patį ilgiausią aprangos tendencijų įrašą ir vakarą noriu pabaigti lengvai, su kūno losjono iš mano mylimos Balea kompanijos. Tik losjonas ne bet koks, o purškiamas, ir dar su alavijais. Kviečiu paskaityti.

"Džiugesys - tai dangus, po kuriuo klesti viskas, išskyrus pyktį."
P. Žanas

Produktas: BALEA purškiamas kūno losjonas su 10% alavijų
Gamintojas: "dm-drogerie markt". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: kūno odai - drėkinti, švelninti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greit susigerianti, lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: purškia pernelyg plačia srovele
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Inovatyvi formulė su 10% alijošiumi ir glicerinu intensyviai ir iš kart drėkina kūno odą, suteikia švelnumo jausmą. Greit susigeria, nepalieka riebios plėvelės. Dermatologų patikrintas. patogu, greita ir praktiška naudoti. 


Pakuotė labai primena purškiamo dezodoranto pakuotę: metalinis flakonėlis su gana paprastu dizainu. Man pakuotėje įdomiausias dangtelis - pasukamas į šoną, o nenaudojant, anga paslepiama užsukant viršų.

Kvapas įdomus, gaivinantis ir labai primena alavijų želė produktus.

Konsistencija. Purškiamas baltos spalvos produktas turi labai lengvą konsistenciją, ženkliai lengvesnis negu įprastų losjonų. Man šiek tiek primena vandeningą, neturi riebumo.


Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Isopropyl Myristate, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Zea Mays Starch, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Citric Acid, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool.


Poveikis. Lengva konsistencija labai greitai susigeria į kūno odą, neturi riebumo ir nepalieka jokios nemalonios plėvelės. Labai gerai jaučiamas drėkinamasis efektas, tačiau ne tik, man pasirodė, kad šiek tiek vėsina kūno odą. Aš manau būtų labai puikus produktas po deginimosi saulėje, kad atvėsinti ir sudrėkinti kūno odą.

Aš prisipažystu, jog losjoną pirkau dėl to, kad jis Balea ir dėl to, kad purškiamas. Tačiau purškimo funkcija čia tikrai nėra tobula ir man daugiau nepatinka, negu patinka. Atrodo turėtų būti labai patogu: paspaudi purkštuką ir purški ant kūno, tačiau purkštukas per paltus, purškia labai plačiu ratu ir tinka nebent pilvo sričiai, o kur kojos, rankos ir kita??? Purškiant ir nepaisant pločio, visa vonia būna padengta losjonu ir tenka dar ir ją valyti. Todėl niekad, kai losjoną naudoju namuose, jo nepurškiu tiesiai ant kūno odos - purškiu į ranką ir paskui jau tepu ant kūno odos.

Losjonas fainas, lengvas, gaivus, vėsinantis, neriebus, gerai drėkinantis, todėl tinkamesnis šiltąjam metų laikui, negu šaltesniems rudeniui ir žiemai, Bent jau man. Tačiau jei ieškote losjono, kuris visiškai neturi riebumo pojūčio ir greitai susigeria - tuomet patiks bet kuriuo metų laiku. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai