BANKA AGAFJI "Ekspres" gaivinanti veido kaukė su šaldomuoju efektu

Keistos man šitos dienos - vyras trinasi namuose, vaikas ieško penkto kampo, kažką doro nuveikti neišeina, nes dar sirguliuoja... Užtat šiandien bėgau iš namų - pašte pasiėmiau kelis siuntinukus ir pasiautėjau dėvėtų rūbų parduotuvėje. Dar su mažuoju nubėgom pas gydytoją ir gavom leidimą eiti į lauką ir po truputį grįžti į normalų rėžimą. Galiausiai apsitvarkiau namučius ir sėdu prie kelių įrašų - noriu šiek tiek papasakoti apie seniai išbandytus ir apžvalgų laukiančius produktus.

Pirmasis šiandien - veido kaukė iš Banka Agafji. Esu bandžiusi kelis šveitiklius tokiose pakuotėse, man jie visai patiko, tačiau avietinė veido kaukė - visai nea. Tačiau niekad nesprendžiu apie vieną produktą ir dažniausiai išbandau dar kažką - pavasarį nusipirkau gaivinančią veido kaukę su mėtomis ir noriu šiek tiek papasakoti apie ją - ar verta atkreipti dėmesį, o gal geriau apeiti iš tolo?

Svarbu prisiminti, kad visa tai jau turėjai - tie turtai tik snaudė tavyje. Šiandien atrask naujų būdų įelektrinti troškimą ir išsikelti naujus tikslus, sugalvok, kokias vietas norėtum aplankyti ir ką nuveikti, kad pasijustum be galo laimingas. Tai nuolatinis vyksmas, bet džiaugsmingas!



Produktas: BANKA AGAFJI "Ekspres" gaivinanti veido kaukė
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: drėkinti, tonizuoti, šalinti nuovargio požymius, gerinti odos spalvą, raminti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai gaivina odą po deginimosi saulėje
Labiausiai nepatiko: beveik jokio poveikio odai neteikia
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1,65 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Banka Agafji lengvos tekstūros kaukė pagaminta Sibiro žolelių  pagrindu, giliai drėkina, tonizuoja odą. Natūralių komponentų dėka kaukė veikia akimirksniu ir efektyviai, pašalina nuovargio požymius, gaivina ir gerina odos spalvą. Vingiorykštės, Sibiro vilkdagio ir šlaitinės rasakilos ekstraktai praturtinti natūraliomis rūgštimis, flavonoidais, pasižymi antioksidantiniu, drėkinančiu, gydančiu ir priešuždegiminiu poveikiu, atkuria odos apykaitos procesus, saugo nuo senėjimo požymių atsiradimo. Mėtos ekstraktas ramina ir tonizuoja veido odą.
Naudojimas: tepkite kaukę ant švarios veido odos, vengiant sričių aplink akis. Po 10 min. nuplaukite vandeniu.


Man Banka Agafja pakuotės patinka: plastikinis mašelis palyginus nedidelio dydžio, jį patogu įsimesti keliaujant, užsukama tūbelė garantuoja, kad kaukė neišdžius ir nesuges, kol pabaigime likučius. Be to, labai geras dalykas, jog kaukė gali būti pastatoma (išskleidus dugną), tačiau lygiai taip pat, plastikas gali būti visiškai plokščias - priklausomai nuo jūsų poreikių.

Kvapas. Stiprus mėtinis, gaivos aromatas, neturintis saldumo.

Konsistencija. Priemonė žalsvos spalvos, konsistencija nevienalytė, primena gelinio kremo tirštumą.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Organic Spiraea Ulmaria Extract, Iris Sibirica Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Oil, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Parfum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

100% natūralūs ingredientai
Be SLS ir parabenų.

Poveikis. Man veido kaukė sunku paskirstyti ant veido odos tolygiai dėl nevienalytės konsistencijos, todėl pastaruosius kartus dengiu per daug nesukdama galvos. Pirmiausia, ką jaučiu užsidėjusi kaukę, tai malonus odos vėsinamasis efektas. Manau kaukė puikiai tinka veido odai atgaivinti po deginimosi saulėje ar soliariume, kai veidukas jaučiasi per daug įkaitęs.


Kaukę visuomet laikau apie 10 minučių, ir per tą laiką didžioji dalis produkto spėja susigerti  į veido odą. O va, likusius priemonės likučius nuo odos nuplauti sunkoka - priemonė neblogai prilimpa ir plaunant tik rankomis tenka pavargti.

Kalbant apie efektą - žinokit nieko gero pasakyti negaliu - taip, odą vėsina, taip, ji atrodo šiek tiek šviesesnė, bet tai yra viskas... Manau, kaip momentinio poveikio kaukei tikrai mažoka. Rekomenduočiau ją tik tuo atveju, jei po saulės vonių norisi atgaivinti ir maloniai atvėsinti veiduką. Kitais efektais kliautis nereiktų ir nieko daugiau tikėtis iš šios kaukės tikrai neverta.




Ačiū, kad  skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai