GABRIELLA SALVETE spalvą koreguojantis ir drėkinantis CC kremas su SPF 30 "01 natural beige"

Visą šią vasarą aš naudoju tik CC ar BB kremus savo veido makiažui ir odą saugau rinkdamasis priemones, kurios turi nemažą SPF faktorių. Esu linkusi manyti, kad būtent SPF 25, maksimum SPF 30 yra visiškai pakankamas kiekis apsaugoti nuo žalingos saulės spindulių vasaros metu, tad stengiuosi rinktis tik tokius makiažo pagrindus. kremines pudras ar kremus su atspalviais. 

Tikriausiai daugiausiai šią vasarą naudojamas Gabriella Salvete CC kremas, žadantis pakoreguoti veido spalvą, drėkinti odą ir būti lengvos tekstūros. Tik ta tekstūra man pasirodė ne tokia jau lengva, kaip tikėjausi, tačiau efektas man labai patiko. Kviečiu apie viską paskaityti plačiau.

Viskas įmanoma, svarbu viena - ką nori įgyvendinti! Ar apsvarstai visas mintis ir svajones, ar varžai save? Šiandien išlaisvink savo minčių galią ir mėgaukis tuo, kas bus!


Produktas: GABRIELLA SALVETE spalvą koreguojantis ir drėkinantis CC kremas su SPF 30 (atspalvis -"01 natural beige")
Gamintojas: Gabriella Salvete s.r.o., Pagaminta Monza, Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia natūraliai gražios odos efektą
Labiausiai nepatiko: pakuotė - ji siaubingai greitai išsitepa
Tūris: 30 ml
Kaina*: 9,52 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Gaivinantis, lengvos tekstūros CC kremas mažina porų matomumą ir maskuoja kitus odos netobulumus. Suteikia natūraliai atrodantį efektą ir sveikai spindinčio veido išvaizdą. 


Mane labai erzina šito CC kremo pakuotė. Plastikinė tūbelės formos, su pilkai rudu dangteliu. Produktas išspaudžiamas pro apačioje esančią angą. Šiaip tokio tipo pakuotės patogios, tačiau tik tol, kol produktas nesunaudojamas iki mažiau negu pusę lygio. Paskui išspausti būna sunku, ir ypatingai sunku lauk iškrapštyti priemonės likučius. Tačiau ne tai man labiausiai nepatinka. Mane erzina pakuotės plastikas: nežinau, iš ko jis pagamintas, bet kaip magnetas traukia aplinkos nešvarumus, menkiausią dulkelę, ir viskas lipma prie plastikinio paviršiaus. Pakuotė labai greitai tampa nešvari, o nuvalyti ją gana sunku. Netgi nuotraukose matote, kaip negražiai ji atrodo, nors prieš pat fotografuojant buvau šviežiai nuvaliusi. Tiesiog, erzina... 😡 nors produkto poveikiui jokios įtakos neturi.

Kvapas labai įprastas visoms tokio tipo priemonėms (makiažo pagrindams, kreminėms pudroms, BB kremams, CC kremams, kremams su atspalviais) - nieko konkretaus, tiesiog toks kvapas, kaip ir daugumos, užuodžiamas uostant iš pakuotės ir labai greitai dingstantis tik padengus.

Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio atrodo labai lengva, tačiau skirstant ant odos jaučiasi riebumas, šiok toks lengvumas, nors galutinai padengus, po trupučio laiko, ant veido nesijaučia ir atrodo labai lengvas, besvoris, neapsunkinantis odos.


Sudėtis: Aqua, Isododecane, Dipropylene Glycol, Glycerin, Titanium Dioxide (nano), Ethylhexyl Methoxycinnamate, C15-19 Alkale, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Sorbitan Isostearate, Hydrogenated Tetradecenyl/ Methylpentadecene, Sorbitol, Dimethicone, Talc, Sodium Chloride, Tribehenin, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Dimethicone Crosspolymer, Alumina, Methicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogen Dimethicone, Aluminium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Siegesbeckia Orientalis Extract, Ethylhexyl Palmitate, Rabdosia Rubescens Extract, Silica Dimethyl Silylate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Be parabenų.


Poveikis. Visų pirma - šitą CC kremą aš pirkau žiemą ir niekaip jo negalėjau naudoti žiemos metu. Būdamas "01" - tikėtumeisi, šviesiausio atspalvio, jis yra labai tamsus ir netiks visiškoms bantaodėms. Aš save laikau prie šviesiųjų, ir paprastai vasaromis visiškai neįdegu, tačiau šią, tiek mano veidas, tiek kūnas turi nors ir ne šokoladinį, tačiau neblogą (palyginus su ankstesniais metais) įdegį, ko pasekoje šita priemonė man beveik tinkamo atspalvio. Tikrai dengiant matosi pustonio, gal tono skirtumas tarp kaklo ir veido odos, tačiau naudoti ir sulyginti spalvą tikrai galima. Taigi, prieš įsigyjant reikia turėti galvoje, kad atspalvis tikrai tamsus (todėl labai gaila, kad nėra šios priemonės testerių parduotuvėse. Jeigu neklystu, apskritai Gabriella Salvete gaminiai testerių neturi). 

Priemonė iš pradžių, dėl jaučiamo riebaliuko, dengiasi sunkokai, tačiau šiek tiek praskirsčius ant veido odos - padengimas būna lengvas ir be jokių priekaištų. Dėl to riebaliuko - aš manyčiau, kad šitas CC kremas nelabai patiks riebios ar mišrios odos savininkėms - geriausia sausiaodėms arba normalios odos savininkėms. Ir nors gamintojas sako, kad kremas drėkina odą, bet jokio drėkinimo ant odos paviršiaus aš nejaučiu, tiksliau daugiau, negu duoda mano dieninis kremas. Tad kliautis dekoratyvinės priemonės drėkinamuoju efektu aš nepatarčiau.


Vienas geriausių šio kremo aspektų yra bene tobulas veido odos padengimas ir labai dailus spalvos išlyginimas - visi odos spalvos netolygumai atrodo lygios spalvos. Aišku, trūksta šiek tiek pamaskavimo paakių zonai, tačiau iš esmės spalvos tolygumas tikrai geras. O va su maskavimu - tiek, kiek tai spalvos netolygumai - maskuoja labai gerai, sakyčiau apskritai maskavimas vidutiniškas (ir tai nepaprastai daug, kaip CC kremui), bet priemonė tikrai neužmaskuos didesnių porų, raukšlių, odos tekstūros netolygumo. Šiek tiek poras sumažina, šiek tiek raukšles maskuoja, tačiau silpnai, labai silpnai.

Iš esmės man patinka spindinčios odos efektas, kurį suteikia CC kremas. Aš ant viršaus dar lengvai papudruoju spindesio veidui suteikiančia pudra, taip užfiksuodama priemonę - ir voulia - atrodo puikiai. Jeigu nežinočiau, kad čia CC kremas, greičiau sakyčiau, jog čia įprasta kreminė pudra. Man efektas patinka. ir išlieka visą dieną, gal vos vos sukrenta į mano gilesnes raukšleles, tiksliau dienos eigoje jas šiek tiek paryškina, bet kremas nesubėga į netolygius plotelius. Todėl sakyčiau, kad išlieka ir atrodo puikiai visą dieną. Vasarą šitai priemonei taip, o va žiemą - sakyčiau, jog visgi ne.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai