NYX Ultimate Shadow Palette - akių šešėlių paletė "Brights". Paletė iš 13 šešėlių ir 3 pigmentų + vaivorykštinis akių makiažas

Jau nepamenu, kiek laiko tiksliai prabėgo, berods jau 4 ar 5 mėnesiai, kai įsigijau šitą paletę ir dažnokai su ja pažaidžiu, tiesa, pastaruoju metu ją imu su bene kiekvienu savo makiažu, todėl pagaliau prisiruošiau parašyti nuomonę apie šitą paletę ir parodyti porą makiažų su šita palete.

Tikriausiai dabar galvojate - ką aš čia sugalvojau, taigi vasara baigėsi, o aš čia jums ryškias ir itin spalvotas beveik neonines paletes rodau? Mielosios, primenu, jog šį rudenį ir žiemą ryškūs akių šešėliai ir vaivorykštinis akių makiažas bus ultra madinga - jei praleidote tendencijų įrašą, galite paskaityti ČIA. Tad vaisorykštinis makiažas bus toks ultra madingas, kad jį bent kartą reiktų išbandyti ir jums - nežinau ar eiti į miestą ar pasidžiaugti namie? Čia jau nuo jūsų drąsos priklauso... 

O su kuo tuos vaivorykštinius makiažus darytis? Jei iki šiol kasdien dažėtės neutraliais, žemiškais atspalviais, tikriausiai tarp savo kosmetikos priemonių nerasite itin ryškių spalvų. Šiuo metu rinkoje prieinamiausia, ryškiausių spalvų, ir bent man patraukliausia - NYX Ultimate Brights paletė, kurią sudaro 13 akių šešėlių atspalvių ir 3 pigmentai! Viskas ko gali reikėti ryškioms merginoms? Kviečiu skaityti toliau ir žiūrėti mano vaivorykštinio makiažo variantą.

"Viskas laiku ateina tiems, kurie moka laukti."
O. de Balzakas



Produktas: NYX Ultimate Shadow Palette - akių šešėlių paletė "Brights". 13 šešėlių + 3 pigmentai.
Gamintojas: "NYX Cosmetics" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalviai!
Labiausiai nepatiko: kai kurių atspalvių pigmentacija prastesnė
Tūris: 16 x 0,83 g
Kaina*: 20,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Top Beauty
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Šią kolekciją pavadinome Ultimate Shadow Palette, nes ji būtent tokia – profesionalaus lygio paletė, kurią sudaro 16 aukštos kokybės vaivorykštės įkvėptų atspalvių akių šešėlių. Galima rinktis iš keturių stulbinančių spalvų derinių: neutralių - šaltų, neutralių - šiltų, šviesių ir dūminių - švytinčių. Kiekvienoje paletėje yra sodrių, aksominio švelnumo ir hipnotizuojantį efektą suteikiančių šešėlių rinkinys – nuo matinių atlaso iki žėrinčių metalo atspalvių.


Akių šešėlių paletės pakuotė minimalistinė, juodo plastiko su skaidriu dangteliu ant viršaus, pro kurį matome spalvingus akių šešėlius. Man pakuotė truputį kliūva - ji neatrodo tvirčiausia: atidarant girgžda, o uždarius dangtelis kledaruoja. Nors pats uždarymas tamprus ir tvirtas. Tokia ant klaustuko ta pakuotė - tikiuosi, jog laikys.


Kvapas. Toks pat, kaip ir daugumos šešėlių - micos kvapas, jaučiamas tik uostant iš pakuotės.

Konsistencija. Skiriasi priklausomai nuo atspalvių. Dauguma šešėlių vidutiniškai minkšti, tačiau yra ir labai kietų - pavyzdžiui 2, 8 labai kieti. Skiriasi ir kiekvienų šešėlių užbaigimas - vieni visiškai matiniai, kitų efektas primena satininius. Atspalviai 1, 5, 9, 11, 14 - turi daug blizgučių, tačiau dengiant ant odos jie nėra sudėti tankiai, greičiau retai ir realiai tie šešėliai nedaug kuo skiriasi nuo kitų efekto aspektu. Tad realiai kiekvienas atspalvis labai skiriasi.


Sudėtis: 
1, 4, 9, 10, 11, 13, 14, 15 atspalviai: Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 42090, CI 75470, CI 77007, CI 19140.

7, 8, 12 atspalviai: Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Alumina, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 42090, CI 75470, CI 77742, CI 19140.

5, 16 atspalviai: Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Tin Oxide, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 75470, CI 77742, CI 77007, CI 19140.

2, 3 pigmentų atspalviai: Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Barium Sulfate (CI 77120), Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May contain: Mica, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77007.

6 pigmento atspalvis: Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Tin Oxide, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May contain: Mica, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77007.


Poveikis. Tai šešėliai dengiasi visai neblogai, tačiau turiu pasakyti, jog viskas labai priklauso nuo atspalvio pigmentacijos. O pigmentacija kiekvieno vis kitokia, jei vieni atspalviai dengiasi tobulai, tai su kitais reikia pavargti, kol padengi ir išgauni ryškią bei intensyvią spalvą. Tiesa, paletėje mes randame 13 atspalvių įprastinių šešėlių ir 3 pigmentus, iš kurių aš kaip ir tikėjausi daugiau, bet tik 6 buvo geresnis, o 2 ir 3 - hmm.. kieti, sunkiai dengiasi ir pigmentacija prastoka.


Aš šitą paletę rinkausi būtent dėl ryškių atspalvių: paletėje randame ir rausvų, oranžinių, violetinių, alyvinių ir melsvų, žalių ir geltonų atspalvių - nežinau, ko dar reiktų tobulai ryškių atspalvių paletei? Visos pagrindinės ryškios spalvos yra, tad bus galima susikurti daugybę skirtingų makiažų, atrasti sau patinkančius derinius ir išbandyti naujus atspalvius kasdieniame makiaže. 

Aš pakanakamai ilgai ieškojau ryškios paletės ir galutinis variantas buvo tarp šitos ir Makeup Revolution Pro Looks "EatSleepMakeupRepeat" paletės. Tačiau džiaugiuosi įsigijusi šią, nes kar ir kaip nepatinka kelių atspalvių pigmentacija - man šita paletė pasiteisina beveik pilnu 100%!


Kalbant apie šešėlių išlikimą - išlieka visą dieną. Man dienos eigoje nublunka ir beveik dingsta tos prastesnės pigmentacijos spalvos, tačiau kitos - laiko visiškai puikiai, o ir tie pablukę atspalviai makiažo ryškumo nesugadina (labai blunka 2, 5, 8, 16). 

Aš šitą paletę myliu, man ji patinka, nors ir nėra visiškai tobula. Mėgstu ryškias spalvas, ir įsigijusi paletę, galiu dažniau jomis džiaugtis savo makiaže. Tikriausiai kyla klausimas, ar aš jums rekomenduočiau? Jei ne itin mėgstate ryškiau dažytis ir rinktis spalvotus makiažus, tuomet gal geriau būtų tiesiog įsigyti vieną ar su ryškius šešėlius, kai norisi to ryškumo. Na, o jei jūs atvira spalvoms ir mėgstate eksperimentuoti bei žaisti - imkite, mėgaukitės ir dažykitės! Ir būtinai išbandykite vaivorykštinį akių makiažą. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai