ORIFLAME profesionalus plokščias, vėduoklės formos šepetėlis - hailaiteriui, bronzatui, skaistalams

Kuo jūs dengiante savo hailaiterio pudras? Aš turiu nedidelį, užapvalintą tankų šepetėlį iš Jessup rinkinio, tačiau nesu tikra, jog man patinka jį naudoti su visomis mano hailaitinimo pudromis - jis dengia stora linija arba riebiu tašku (čia jau kaip pakreipsi), o kartais man norisi padengti siauresniame plote, negu geba tas šepetėlis. Tad ieškaujau iš kur čia nusipirkus nedidelį šepetėlį, kai kompanijos konsultantė pasiūlė pavartyti katalogą.

Jame ir užmačiau šitą šepetėlį, ir nors prieš tai buvau bandžiusi krūvą Oriflame kompanijos šepetėlių, nusprendžiau suteikti šansą šitam ir nusipirkti, juolab, kad ir kaina visai nedidelė.

"Siela yra nuspalvinta ta pačia spalva, kaip ir mintys."
Markas Aurelijus



Produktas: ORIFLAME profesionalus plokščias pudros šepetėlis - hailaiteriui, bronzatui, skaistalams
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veidui, sausiems produktams
Medžiagos: ožkos plaukai, aliuminis, medis
Labiausiai patiko: pakankamai maža vėduoklė tiksliam rezultatui
Labiausiai nepatiko: šepetėlio galvutė greit praranda formą
Matmenys: ilgis - 17 cm
Kaina*: 3,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Šis švelnus natūralių šerelių šepetėlis specialiai sukurtas skaistalams tepti, birios pudros pertekliui pašalinti. Žvelniai padengia veido odą pudros sluoksniu ir užtikrina nepriekaištingą rezultatą.


Makiažo šepetėlis tamsiai pilko korpuso, medinis, gana paprastas. Šereliai balti, galiukai nudažyti juodai. Kalbant apie Oriflame šepetėlius, jų šereliai pagaminti iš ožkos plauko, todėl kiekvieną kartą nemaloniai kvepia šlapiu ožkos kailiu, na, ir dieną ar dvi po to, kai šepetėlis išdžiūva. 

Iš esmės šepetėlis man labai patinka - šereliai lengvai pakelia sausus produktus iš indelio ir beveik be pastangų padengia ant veido odos. Man rezultatas visuomet gaunasi labai geras. Tiesa, gamintojas sako, kad šepetėlis skirtas naudoti pudrai, tačiau pudrai jis tikrai netinkamas - kaip veidą padengti pudra su tokiu įrankiu? Įmanoma, bet ilgas darbas ir labai daug pastangų... Dar jis neva tinkamas bronzatui, tačiau manyčiau, kad linija su juo gaunasi šiek tiek per siaura, todėl šiam tikslui naudoju įprastus, kirstos formos šepetėlius.

O va skaistalams naudoti tikrai galima, tik reiktų rinktis ne pirmyn-atgal judesius, kaip tai darome dengdami hailaiterį, o sukamuosius ir dengti tik pačiu šepetėlio centru. Visgi, pirminis mano tikslas yra hailaiterio padengimas, kam šepetėlis puikiai tarnauja.


Man užkliūva tik vienas aspektas: šepetėlio šereliai. Pradžioje jie būna taisyklingos ir gražios formos, tačiau 2, 3 plovimai ir galva ima prarasti formą: šereliai ima nusilankstyti į visas puses ir nebeatrodo tvarkingai. Dėl to automatiškai kyla klausimas, kiek ilgai šepetėlis man tarnaus, kol visiškai nusidėvės? O ir pavienių plaukelių iš šepetėlio galvutės atsipalaiduoja bene su kiekvienu naudojimu ir su kiekvienu plovimu. 

Aš manau, kad tikrai neblogas, natūralių plaukelių šepetėlis sausiems produktams. Savo funkciją atlieka nepriekaištingai, tik kad kokybė jo neatrodo labai gera. Tačiau siūlyčiau pabandyti - už tokią kainą nusivilti neturėtumėte. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai