SAMPLE SIZE. PHARMACERIS "Intensive Coverage" intensyviai maskuojanti kreminė pudra su SPF20 ("Nr. 02 Sand")

Man visuomet smagu pabandyti įvairias dekoratyvinės kosmetikos priemonės, net ir tais atvejais, kai jų kiekis visai nedidelis. Visai neretai pasitaiko atrasti labai gerų grožio priemonių, apie kurias anksčiau negirdėjau, nepagalvojau, ar niekad itin netraukė pabandyti. 

Šį kart iš mėginių dėžės išsitraukiau Pharmaceris siūlo skystas pudras odos problemoms spręsti. Pirmą kartą nelabai suvokiau, kas čia per produktai, tačiau atidžiau patyrinėjus kompanijos asortimentą rasime ir itin gerai drėkinančius makiažo pagrindus, saugančius nuo saulės, matizuojančius ar itin maskuojančius. Aš turiu intensyviai maskuojančios pudros mėginėlį, tinkantį visiems odos tipams. Tai jau prieš pradedant naudoti tikėjausi, kad užlygins visus netobulumus ir oda bus porceliano lygumo - na, bet taip nenutiko ir aš jaučiuosi labiau nusivylusi nei atradusi kažką gero. Kveičiu trumpai nuomonei apie priemonę.


Ką žada gamintojas: „Pharmaceris F“ kosmetikos linija skirta asmenims, kurių oda problemiška, jautri ir kurie siekia paslėpti odos trūkumus.
Rekomenduojama naudoti visiems odos tipams (taip pat problemiškai ir jautriai odai), siekiant paslėpti jos trūkumus (dėmes, išsiplėtusius kapiliarus, spuogų randus, paakių šešėlius, raudonuosius spuogus). Pudra yra ištirta, ją labai gerai toleruoja jautri oda. Poveikis: pudra gerai maskuoja odos trūkumus ir nesukelia kaukės efekto, neužkemša porų ir nepalieka dėmių ant drabužių. Sudėtyje esančios mineralinių filtrų mikrokapsulės saugo nuo žalingo UVA ir UVB spindulių poveikio.
- Neapsunkina odos
- Neužkemša porų
- Leidžia odai laivai kvėpuoti
- Padeda išsilaikyti makiažui iki 10 val.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Pentylene Glycol, Titanium Dioxide, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Polysilicone-11, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Magnesium Sulfate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Niacinamide, Propylene Glycol, Candelilla Cera, Triethoxycaprylylsilane, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Silybum Marianum (Lady's Thistle) Extract, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 17,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė


Mano potyriai. Pirmiausia, tikriausiai savaime aišku, kad priemonės tekstūra skystoka, konsistencija atrodo lengva, bet aš priemonę jaučiu ant veido - ne tai, kad stipriai apsunkina, tačiau aiškiai jaučiu. Mano turimo mėginuko spalva man buvo vos vos per tamsi, jeigu būčiau priemonę pirkusi pati - rinkčiausi pirmo numerio atspalvį. 

Priemonė ant veido skirstosi lengvai tiek pirštais, tiek šepetėliu, tiek kempinėle, tačiau veidą padengia itin blizgia, gelsvo atspalvio pudra, kuri tikrai užmaskuoja visus odos paraudimus, visus kapiliarus odos paviršiuje, tamsius paakius, visus spalvinius odos netolygumus. Atrodo wow! Bet tik iš pirmo žvilgsnio - man pudra pasirodė palyginys sunki ir labai ilgai geriasi į veido odą. Padengei - ir visas veidas tiesiog blizga kaip riebalas ant odos. Spėju ir makiažą pilnai pasidaryti, kol blizgesys apslobsta ir pudra įsigeria į odą.


Tačiau ir čia manęs laukė staigmena - po maždaug poros valandų nuo padengimo, visa pudra taip šlykščiai sukrito į smulkiausias poras (kurios šiaip jau pas mane yra smulkios), jas paryškino, išryškino kiekvieną raukšlelę, kad tas atspalvio tolygumas man pasirodė toks nereikšmingai prastas efektas... Tad, man nepaprastai gaila - tačiau ne, nepatiko, o gal greičiau neatitiko mano poreikių? Nesvarbu, kuris variantas, tačiau pudra man visiškai netinka ir atrodo baisiai - bandžiau tris kartus ir nė kartas nebuvo sėkmingas. Jeigu turite odos spalvos netolygumo problemų, tačiau visiškai lygią odą - jums patiks. Kitu atveju - nea. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Bandziau ir as. Labai nepatiko. Lygiai taip pat subego i visas smulkiausias rauksleles, jas pabrezdamas. Nors spalvinius nelygumus maskavo puikiai, bet po keliu valandu oda atrodydavo baisiai, pavargusi, nelygi ir grubleta. Gaila turejau ne meginuka, o pilna pakuote..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Eina sau... Gaila pinigėlių išleistų, todėl džiaugiuosi turėjusi tik mėginį - o atrodė tikrai viliojančiai... Ir nėra jau toks pigus...

      Panaikinti
  2. O as jau 10 metu ja naudoju ir man tai geriausias makiazo pagrindas, ir jokiu rauksliu ji neisryskina reikia labai mazo kiekio o ne tona ant veido deti

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visos odos skirtingos, skiriasi ir poreikiai. Blogas niekad nebuvo suabsoliutinta tiesa, tinkama visiems. ;) Džiaugiuosi už jus, kad atradote makiažo pagrindą, kurį naudojate tokį ilgą laiką. Sėkmės ;)

      Panaikinti
  3. As ja naudoju daugiau negu 10 metu. Ji nuostabi. Ja dengiu kempinele. Tiesa ta, kad jos reikia vos laselio visam veidui padengti. Mano oda riebi, taciau ji isties islieka labai labai ilgai.Nekemsa poru. Atrodo naturaliai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pagal atsiliepimus suprantu, kad ji patinka tik riebesnę odą turinčioms, nes ir mano sausiaodės draugės sako, kad nepatiko. Nors atrodo naudojome ir bandėme visos labai saikingai.
      Gal tinka tik jei riebesnė oda?

      Panaikinti

Rašyti komentarą