SANTE skystas muilas su alavijais ir citrina

Apie skystą muilą rankoms. Pirkdama Sante, ekologišką, sertfikuotą, netestuotą su gyvūnais, veganišką ir visaip kitaip gerą rankų muilą aš tikėjausi daug. Taigi tai nėra muilas už kelis eurus, kuris turi ir krūvą žalingų ingredientų ir yra gana paprastas. Tačiau baigėsi jis man palyginus greit, o didelio įspūdžio taip ir nepaliko. Trumpai - apie skystą rankų muilą.

"Pagarsinti svetimą paslaptį - išdavystė,
pagarsinti savąją - kvailystė."
Volteras



Produktas: SANTE Naturkosmetik skystas muilas su alavijais ir citrina
Gamintojas: "LOGOCOS Naturcosmetik" AG. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gamintojas kruopščiai rinko ingredientus ir rūpinosi tuo, ką deda į muilą, tad patiks natūralumo ir sveikumo ieškančioms
Labiausiai nepatiko: greitai baigiasi
Tūris: 200 ml
Kaina*: 4,05 EUR
Kur galima įsigyti: Assorti, ekogrožis, Hiperfarma
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Švelnus skystas muilas su alavijais, citrinomis ir apelsinų aliejumi. Šis skystas muilas valo švelniai ir kruopščiai. Švelni sudėtis su drėkinamosiomis  alavijų sultimis tuo pačiu metu apsaugo ir lepina.

Sudėtis: Aqua (Water), Coco Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Lauryl Glucoside, Inulin, Glyceryl Oleate, Glycerin, Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citric Acid, Sodium PCA, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract*, Potassium Sorbate, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**.
* sertifikuoti organiniai ingredientai
** natūralūs eteriniai aliejai

Kosmetika sertifikuota natūralios kosmetikos sertifikatu.
Netestuojama su gyvūnais.
Tinka ir veganams.


Poveikis. Priemonės buteliukas mažytis, pompa nedidelė. Dizainas paprastas, lengvas, keliantis asociacijas su natūralumu ir paprastumu.

Muilo konsistencija želinė, skaidrios spalvos, kvepia palyginus stipriai citrinų žievelėmis. Tačiau kvapas pakankamai greitai išblėsta ir dingsta - atrodo nusiplovus rankas jau nebejaučiu priemonės kvapo, na gal tik vos vos.

Muilas kaip muilas - tikrai prausia rankas, švariai prausia, putoja lengvai - vidutiniškai. Ir nepaprastai greitai baigiasi. Dar man nepatogus priemonės dozavimas, nes pompos šiaudelis eina ne iki pat dugno, todėl jo pasiekti neįmanoma. Aš nežinau, kiek kartų šitą muilą bandžiau suvokti ir gaudžiau mintis, bandydama suvokti - patinka man, ar ne? Nežinau, jis niekuo nėra blogas, atvirkščiai, labiau geras nei blogas: sudėtis geresnė, netestuotas su gyvūnais, veganiškas ir sertifikuotas, tačiau jame nėra nieko įpatingo, kas verstų mane džiaugtis ir mėgautis kiekvienu rankų plovimu. Tiesiog muilas, kaip muilas. Ir dėl kainos bei mažo kiekio, aš jo antrą kartą tikrai nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai