VENUS BB kremas kojoms su atspalviu

Kuomet oras šiltesnis - visai nesinori dar ir pėdkelnių mautis. Tačiau būna progų kaip tyčia, kai norisi kad kojos atrodytų tobulai gražios prie dailios suknelės. Ir čia mums išeitį siūlo Venus BB kremas kojoms, kuris sako, jog suteiks pėdkelnių iliuziją ir pagrąžins kojų odą, drėkins bei suteiks jai švytėjimo. Pasižiūrim.

Kaip aukštai gali pakilti? Kiek gali pasiekti? Tik tu žinai atsakymus, todėl užduok sau šiuos klausimus ir žiūrėk, kas bus toliau. Kartais visatai vien to užtenka.


Produktas: VENUS BB kremas kojoms su atspalviu
Gamintojas: "Kelemata". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: suteikti spalvos, vizualiai pagrąžinti kojų odą, paslėpti smulkius trūkumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia sausai odai sveikesnio spindesio
Labiausiai nepatiko: sunku tolygiai padengti
Tūris: 50 ml
Kaina*: 50 ml - 3,49 EUR, 150 ml - 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Venus inovatyvus kūno losjonas su nematomų "pėdkelnių" efektu. Suteikiantis spalvą, nealiejingos formulės losjonas sukurtas naudojant šilko proteinus ir alavijus, rūpinasi jūsų oda, ją drėkina. Ant odos palieka itin ploną plėvelę su spindinčiomis dalelėmis, kuri suteikia kojoms spindesio efektą. Paslepia smulkius trūkumus ir sukuria vienodos kojų spalvos iliuziją. Tai nėra įdegio produktas.
Naudojimas: padenkite ant kojų. Rekomenduojamas reguliarus kojų odos šveitimas, siekiant išgauti geresnį efektą. Taip pat tinka rankoms ir kaklo, dekoltė sričiai. Po naudojimo nusiplaukite rankas. Tiesioginiai kontaktuojant su audiniais, gali juos tepti.


Kremo pakuotė palyginus paprasta, plastikinė rožinės spalvos tubelė su atsukamu dangteliu apačioje. Produktą dozuojame spaudžiant tūbelę. Smagu, jog dozavimo anga buvo apsaugoti folija, tad gavau kiek įmanoma šviežiausią gaminį.

Kvapas. Lengvas, malonus kosmetinis kvapas, bet man labai primena makiažo pagrindų kvapą.

Konsistencija. Švelniai rudos, makiažo pagrindus primenančios spalvos ir pakankamai skystos konsistencijos. Priemonė turi smulkių blizgių aukso spalvos dalelių.


Sudėtis: Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Elaeis Guineensis Oil, Cetyl Palmitate, Polysorbate 60, Mica, Sorbitan Stearate, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-20, Stearic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Silk, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Dimethiconol, Carbomer, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Tetrasodium EDTA, Decylene Glycol, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexylcinnamal, Citronellol, Limonene, Citral, CI 77891, CI 77491.


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio kremas pasiskirsto labai lengvai ir tobulai lygiai. Tačiau reiktų nepamiršti, jog tai yra kremas su atspalviu, tad reiktų dengti itin kruopščiai. Aš asmeniškai rekomenduočiau prieš kremo dengimą nušveisti odą, o sausesnes vietas pamaitinti kūno kremu. Kitu atveju, jei kojos nėra tinkamai paruoštos, kremas pasidengia netolygiai - sausesnėse vietose, kaip kad tepant savaiminio įdegio kremus, matosi plėmai, arba jei padengėte kažkur per daug - bus netolygios dėmės. Be to, reiktų palaukti, kol kremas pilnai susigers į odą prieš rengiantis, nes kremukas tikrai lengvai ištepa drabužius, o jei suprakaituosite dienos metu, gali ištepti ir suknelę, tad aš asmeniškai su baltomis suknelėmis jo niekad nenaudoju.


Nuotraukoje matote, kaip atrodo kojos su BB kremu ir be. Tai pirmiausia akivaizdu, kad kojoms suteikiamas gražiai rusvas, tačiau natūraliai atrodantis atspalvis ir žygiuojant jo (tikriausiai dėka spindinčių dalelių) dailiai žvilga. Man patiko, kad pamaskuoja mano aiškiai matomas kraujagysles (jos pas mane nematomos tik pilvo srityje, kur daugiau riebaliuko, o visur kitur - pakankamai aiškiai šviečia pro odą), tačiau kad visiškai paslėptų, tikrai ne. Tiesiog jos mažiau krenta į akis. Baisiausiai matomos jos ant mano rankų (tarp alkūnės ir pažasties) ir krūtinės srities, todėl šitą kremuką panaudoju ir tose vietose. Nors turiu pripažinti, kad daug geriau maskuoja ryškesnis dirbtinis arba natūralus įdegis, negu toks kremas. Iš esmės, didelio skirtumo su ir be kremo aš nematau - poveikis gana minimalus, laikinas ir dekoratyvinis. Tačiau juk smagu jausti didesnį pasitikėjimą savo išvaizda, net ir vienai dienai.

Prieš pradedant naudoti šitą priemonę man norėjosi vadinti savaiminio įdegio priemone, tačiau taip nėra- čia tikrai ne savaiminis įdegis. Nors ir suteikia panašų, įdegusios ir gražesnės, odos efektą, tačiau kremukas iš karto nusiplauna kai sušlampame kojas, o visiškai pasišalina jas plaunant su muilu. Nors efektas trumpalaikis, bet kremas tiks žygiuojant miesto gatvėmis su vėjyje besiplaikstančia suknele, tačiau jokiu būdu ne ten, kur gali lengvai nusivalyti ar nusiplauti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai