2017/09 rugsėjo mėnesio pirkiniai ir kosmetinės naujienos: NYX professional makeup, Ellame, CND, Helen Seward, Real Techniques ir kt.

Jeigu esi nuolatinis tinklaraščio skaitytojas, tikriausiai žinai, ką reiškia mėnesio paskutinė diena? Ne, sezonas nesibaigė, ne, aš neturiu galvoje mėnesio pabaigos - aš jums rodau savo viso mėnesio pirkinius bei naujienas, kurios mane pasiekė mėnesio eigoje. Žinau, kad tai vienas laukiamiausių įrašų, todėl ilgų įžangų šį kart nerašysiu ir skubu rodyti, kuo gi pasipildė mano kosmetinė.

"Ten, kur yra milžiniškas noras, negali būti didžiulių sunkumų."
N. Makiavelis



Kūnui

Šią savaitę jau atidariau vonių sezoną ir pradėjau mėgautis mirkimu šiltame vandenyje. Iš praeitų metų dar turiu vonios perlų bei druskos, o putas sugebėjau pabaigti, todėl šį mėnesį įsigijau putas, o paskui, priklausys nuo poreikių. Gal visai norėčiau vonios burbulų? Būtų smagu nusipirkti ką nors iš Lush :)
Martina, 2,49 EUR

Plaukams

Aš visgi užsisakiau tą giliai valantį losjoną, nes mano giliai valantis šampūnas ir Elgon, negelbėjo, o pastaruoju metu jaučiu paintensyvėjusį galvos niežulį. Vakar dariau su jumis live Facebooke ir pasižiūrėjau, kad galvą kasiau, liečiau plaukus praktiškai pastoviai. Iš vienos pusės, aš plaukus liečiu ir galvą kasau kai galvoju arba jaučiu jaudulį - pirmasis live tikrai atnešė šiek tiek jaudulio, tačiau žinau, kad su galvos oda nėra viskas gerai, todėl skubu bandyti ir gydyti. Būtinai papasakosiu, kokie rezultatai.
Douglas, 23,95 EUR

Sakiau, kad nebepirksiu nuplaunamų aliejinių kaukių, bet susigundžiau EcoLAB. Man atrodo, kad būtent aliejinės kaukės, skirtos naudoti ir ant plaukų ir ant galvos odos, ir užkimšo mano galvos odą. Kai realiai pagalvoji, be pertraukos naudojau beveik du metus, gal metas pailsėti? Šitas aliejus tepamas ant plaukų, ir neskirtas naudoti galvos odai, tai šita tikrai bus paskutinė, o paskui giliai valysiu ir gydysiu tuos užsikimšimus.
Eurokos, 6,49 EUR

Veidui

4. BIOTEN Skin Moisture drėkinamasis veido kremas sausai ir jautriai veido odai, 50 ml
Baiginėju savo drėkinantį Avon kremą, tačiau turiu kelis miniukus, ne mėginius, bet pusę įprasto kremo kiekio pakuotes, kurias noriu sunaudoti iki šito kremo atidarymo. Nežinau, nusipirkau, nes buvo pusę kainos akcija. Bioten norėjau išbandyti senokai, tačiau planavau pirkti rimtesnį kremą. Va, kaip būna su tomis akcijomis.
Čia, pilna kaina 5,49 EUR, mokėjau 2,89 EUR  

Įvairios grožio smulkmenos

5. - 6. - 7. FROTTO drėgnos servetėlės "Melon", 3x15 vnt.
Apie šitas servetėles jau trumpai pasakojau, tiesiog naudoju tuo metu, kai dažausi, noriu kažką pasivalyti, bet ne veidą, o rankas. Kai makiažo pagrindu ištepu buteliukus - nemėgstu purvinų pakuočių ir negaliu dažydamasis lakstyti į vonią plautis rankų, todėl naudoju tokias servetėles.
Lidl, kiekviena po 0,19 EUR

8. NESTI DANTE "Romantica" muilas su rožėmis ir bijūnais, 250 g
Pamilau šituos didelius muilus - kvepia labai maloniai, gabaliuko užtenka ilgam ir nereikia sukti galvos kas kelias savaites vis pirkinėtis po naują muilą.
Assorti, 4,10 EUR

9. Balinamasis pieštukas dantims
Pabandysiu dar vieną, ebay dažnai siūlomą paieškose pieštuką dantims balinti. Nežinau kaip veiks, bet daug neprarasiu, tiesa?
ebay, $1.61 US

Dekoratyvinė kosmetinė

10. DOUGLAS MAKEUP lūpų aliejus "3 Raspberry Therapy", 6 ml
Šitą dalykėlį laimėjau Douglas Grožio gatvės metu. Smagus aliejukas, apskritai ,dabar galvoju, kad Douglas makiažo priemonių esu išbandžiusi palyginus nedaug, tai tikriausiai padarysiu kokį įrašą apie šitą.
Douglas, vertė 7,99 EUR

11. SABRINA RUDNIK lūpų dažai "nr. 83"

12. SABRINA RUDNIK lūpų dažai "nr. 06"
Abi šios lūpų priemonės - mano lauktuvės iš Vokietijos, galvoju gal reiktų papasakoti, kas ir kaip? Tiesa, čia pigi vokiška kosmetika, abi priemonės kainavo bereods porą eurų? Kur pirko, kaip suprantate, aš nežinau.

Makiažo šepetėliai


Nyx naujienos


Labai ačiū Nyx už visus šiuos produktus, gautus testavimui. Apie makiažo pagrindą jau kalbėjome, tiesa, nepamenu, ar akcentavau, jog man ta lašelių sistema truputį nelogišką ir man nepatinka tas dozavimas. Su 4 lašeliais aš niekaip neišgaunu pilno maskavimo - produkto reikia daugiau, tačiau man vistiek nepaprastai patiko. Na, o apie kitus produktus pakalbėsime spalio mėnesį.

Vitrina PRO naujienos

Jau išbandžiau, jau papasakojau, jau įstikinau, kad 7 dienų man nelaiko, užtat kokio grožio efektas, tiesa? Ačiū Vitrina PRO - tobulas rudeniškas nagų lakas!

Ellame

Vėlgi, jau išbandytas produktas ir jau aprašytas, čia nesikartosiu, tačiau patiko. Ir Ellame atstovai dovanoja vieną kaukę jums - eikit į mano Facebook, rasite konkursą, dalyvaukite, ir galbūt laimėsite? Ačiū Ellame atstovams už prizą bei galimybę išbandyti.

Viskas, tokie kuklūs mano pirkiniai, ir tokios nuostabios rudeniškos naujienos iš kompanijų. Gal norite apie kažką išgirsti greičiau? Rašykite, jei pavyks suorganizuosiu nuomonę kiek tai įmanoma anksčiau. O jums linkiu malonaus, gražaus, jaukaus ir rudeniškai mielo spalio!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Bus įdomu išgirsti įspūdžius apie ECOLAB plaukų aliejų, kažkada žadėjau jį įsigyti. Šiuo metu naudoju būtent šį muilą, patiko švelnus kvapas, su juo plaunu ir makiažo šepetėlius bei kempinėlę. "Core Collection" rinkinį turiu jau turbūt apie metus, labiausiai naudoju pirmąjį šepetėlį - man jis idealus hailaiteriui arba kai noriu preciziškai padengti kompaktinę pudrą. Naudoju ir mažąjį teptuką užtepti maskuokliui, labai patogu paimti nedaug priemonės ir gerai išsklaidyti. Deja, didžiausias šepetėlis man neprigijo prie makiažo rutinos, su kempinėle padengti man sekasi žymiai lengviau ir tolygiau. O štai antrojo šepetėlio taip ir nesugalvojau, kur panaudoti :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai papasakosiu apie Eco lab, kai išbandysiu, pirma norisi baigti turimą aliejų, o paskui pasimiršta ir lieka likučiai buteliuko dugne.
      Ačiū už pasidalinimus dėl muiliuko bei šepetėlių rinkinio - jei rasiu kur panaudoti tą šepetėlį, būtinai papasakosiu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą