CATRICE "Ombre Two Tone" ombre efektą suteikiantys, dvispalviai lūpų dažai (atspalvis "050 Please Tell Rosy")

Ombre arba dviejų atspalvių lūpos dabar ant bangos! Ombre lūpas susikurti namų sąlygomis nėra sudėtinga - tereikia dviejų skirtingų atspalvių, tačiau vienodos spalvos priemonių: ar tai pieštukų ar lūpų dažų nėra svarbu, juk visuomet galima paploninti linijas su makiažo šepetėliu, o pieštuku - pilnai užpildyti. Galbūt tik persidažyti lūpas ombre, tai yra atnaujinti lūpų makiažą yra kiek sunkiau, ypatingai jei esame kažkur mieste.

Tikriausiai todėl mūsų rinkoje pasirodė ne vienas variantas lūpoms su dvejais atspalviais vienuose lūpų dažuose. Vieną jų, iš Catrice, man pasitaikė galimybė išbandyti, todėl šiandien pasakosiu apie ombre lūpų dažus: ar jie tikrai veikia ir ar įmanoma susikurti populiarias ombre lūpas su vienu produktu?

Kūryba kyla iš meilės. Šiandien kreipkis į visa, ką mėgsti gyvenime, jei tinka - balsiai! Dalytis meile - gera, o išsikeliant tikslus svarbu jaustis gerai!


Produktas: CATRICE "Ombre Two Tone" ombre efektą suteikiantys, dvispalviai lūpų dažai (atspalvis "050 Please Tell Rosy")
Gamintojas: "Cosnova" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni konsistencija
Labiausiai nepatiko: ombre efektą išgauti tik šia priemone yra nepaprastai sunku
Tūris: 2,5 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Pagrindinis Aspektas. Kreminis ir švelnus, intensyvios spalvos tekstūros bei su arganų aliejumi be didelių pastangų suteiks tavo lūpoms įspūdingą ombre efektą. Dvi deimanto formos spalvos sukurs nuostabų spalvų perėjimo efektą.
- Dvispalviai lūpų dažai ombre efektui sukurti
- Švelni, intensyvios spalvos tekstūra
- Su arganų aliejumi
- Tinka veganams

Svarbu tinkamai paruošti lūpas tobulam ombre efektui. Dengiant ant lūpų specialų pagrindą pasieksite nuostabių ir švelnios spalvos rezultatų. Kai naudoji  „Ombré“ Dviejų Atspalvių Lūpų Dažus ant viršutinės lūpos, nepamiršk apversti priemonę 180°, kad sukurtum nuostabų veidrodžio efektą atsispindintį ant apatinės lūpos su nuostabiu spalvų perėjimu.


Lūpų dažai supakuoti juodo plastiko, stačiakampio formos su "aštriais" kampais pakuotėje. Produktas tradicinis, išsukamas lauk, ir čia nereiks vargti - galite išsukti kiek tik norite, viską lengvai susuksite atgal. Man pakuotės forma tikriausiai daro didžiausią įspūdį, o pats produkto dizainas labai paprastas - visas grožis slypi pačiame produkte.

Produktas kvadatinis, jo 1/4 sudaro tamsesnė spalva, o likusi - šviesesnė. Dažydami lūpas atitinkama technika turėtume išgauti ombre efektą.


Kvapas nepaprastai malonus, vanilinis kvapas, kuris nesijaučia labai ilgai, tačiau dažantis - nepaprastai maloniai saldus kvapas lepina uoslę. Nebūtina funkcija, tačiau kažkodėl smulkiai maloni.

Konsistencija. Labai maloni, gana drėgna, kreminė.


Sudėtis: 
Atspalvis 050 I:
POLYBUTENE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, LITCHI CHINENSIS FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, MICA, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYL VANILLIN, DICALCIUM PHOSPHATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Atspalvis 050 II:
POLYBUTENE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), MICA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, LITCHI CHINENSIS FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYL VANILLIN, DICALCIUM PHOSPHATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais


Poveikis. Man labai patinka lūpų dažų formulė, ji maloni, kreminė, maloniai slysta ant lūpų ir gražiai dengiasi. Pigmentacija gera, tačiau tikriausiai visa esmė yra - ar pavyksta išgauti ombre lūpų efektą ar ne? Pavyksta, tačiau tai nėra taip jau lengva, kaip atrodo. Viršutinę lūpą dengiame taip, kad tamsiausias kamputis važiuotų ties lūpų kontūru. Atrodo lengva, tačiau reikia truputį praktikos. Apatinei lūpai dengti reikia apsukti - tamsiausias kampelis turi eiti apatinės lūpos kontūru. Kad taip pasidažyti, jums reikia prasižioti, gerai nutaikyti dažus ir truputį pasipraktikuoti, Nėra lengva. reikia praktikuotis. O ir taip pasidažius - skirtumas būna per mažas ir to ombre efekto praktiškai nesimato (zzr. nuotraukas). Atradau, kad norint geresnio efekto, reikia tamsesniu kampučiu dar apibrėžti lūpų viršų, su šviesesne spalva neliečiant lūpų. Skamba kosmosas - pirmus kartus truputį sudėtinga, tačiau paskui įmanoma. Tačiau taip dažantis kita problema - ta tamsi spalva jau nusinaudojo daugiau nei rožinė ir tapo nebe gražiai kirstos formos. Be to, man tas efektas - na atrodo lūpos kaip lūpos, tik viduryje tarsi lūpų dažai būtų nusitrynę...

"050 Please Tell Rosy" atspalvis fuksijų arba tamsiai rožinė. Ką aš galiu pasakyti, man ji tinka, man atrodo šita rožinė labai tinka beveik visoms merginoms, nes realiai šiek tiek paryškina natūralią lūpų spalvą.


Gaila, bet man nepatogu susikūrus ombre (kurio nuotraukų nerandu, nors pamenu tikrai fotografavau) būti kasdien. Aš pamirštu, kas ant mano lūpų ir jas patrinu tarpusavyje, kai lūpos šiek tiek pasausėja ir padžiūva. O ir obre efektas, na nėra jis man toks ryškus ar akivaizdžiai matomas. Nežinau, man atrodo daug lengviau jei jau norisi, susikurti su pora priemonių, negu su tokia. O šitą, mielai naudoju kaip paprastus lūpų dažus, ką galite matyti nuotraukose, gražų, fuksijų rožinį atspalvį, patogų ant lūpų, kol negalvoji, kad turi išlaikyti tą ombre efektą. Kaip lūpų dažus vertinčiau 4/5, kaip ombre 0 1,5-2/5, tai dedu viduriuką - 3/5. Bandykite, bet rekomenenduočiau ne kaip ombre dažus, o kaip paprastą, gerą lūpų spalvą. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai