CATRICE "Volumizing Lip Balm" lūpų apimtį didinantis balzamas "010 Beauty-Full Lips"

Dar viena įdomesnių naujovių, gautų pastaruoju metu buvo Catrice lūpų balzamas, putlinantis lūpas. Kas nenori didesnių ir putlesnių lūpų? Aš noriu! O jei tokias galima išgauti be jokių injekcijų, skausmingų siurbtukų lūpoms? Balzamas tą žada, tad kodėl nepabandžius? Bandau aš, ir pasakoju, ar verta išbandyti ir ar mano lūpos nors kiek tapo putlesnės?

"Niekuomet žmogus nėra toks gražus, koks jis būna kurdamas"
Vydūnas



Produktas: CATRICE "Volumizing Lip Balm" lūpų apimtį didinantis balzamas "010 Beauty-Full Lips"
Gamintojas: "Cosnova". Gamintojas Lenkijoje
Paskirtis: suteikti lūpoms putlumo, maitinti, vėsinti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: švelnus dilgčiojantis vėsinimas
Labiausiai nepatiko: putlumo lūpoms nesuteikia
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Lūpas gražinantis lūpų balzamas, sukuriantis didesnių lūpų efektą su švelniai vėsinančiu efektu. Lengvai šaldanti formulė švelniai dilgčioja ant lūpų, taukmedžių sviestas jas maitina. Lūpų balzamas suteikia švelnių, minkštų ir didesnės apimties lūpų efektą su švelniu rožių atspalviu, tinkančiu visiems odos atspalviams.
- Lūpų balzamas su apimties suteikiančiu efektu;
- Švelniai šaldanti tekstūra;
- Praturtintas taukmedžio sviestu;
- Tinka veganams.


Kaip visuomet noriu pradėti nuo produkto pakuotės - man ji graži, švelniai rožinė, atrodo kokybiška, nors ir yra visiškai plastikinė. Dizainas gana paprastas, bet viskas labai gražiai įsipaišo ir suteikia gražios pakuotės įvaizdį. Produktas išsukamas lauk, tačiau man nepatinka, kad produkto galiukas nuolat kyšo lauk ir nesusisuka pilnai iki galo. Su kiekvienu naudojimu reiki itin atsargiai uždaryti pakuotę, kad to galiuko nenulaužti. Suprantu, galbūt čia tokia idėja, tačiau nėra labai praktiška.

Kvapas. Lyg ir vazelino, gal truputį saldumas jaučiasi, tačiau nieko neįprasto. Lygiai taip pat ir skonis, išskyrus tai, kad patekus į burną jaučiasi silpnas mėtinis šaldymas.

Konsistencija. Kaip ir vazelinų, minkšta, kreminė, tirpstanti ant odos. 


Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, SYNTHETIC WAX, CETYL ALCOHOL, TALC, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, MICA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, HEXYLENE GLYCOL, LECITHIN, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, ASCORBYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOR), EUGENOL, LIMONENE, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuojama su gyvūnais.


Poveikis. Lūpų balzamą bandau jau kuris laikas ir net nežinau nuo ko pradėti apie jį pasakoti. Galbūt pradėkime nuo to, kad jis lūpoms suteikia švelnią rožinę spalvą ir prislopina natūralų atspalvį. Deja, kaip ir su 99% tokio atspalvio rožinių produktų, spalvos pigmentas suteka į lūpų raukšleles. Nežinau nė vieno rožinio lūpų produkto, kuris taip nedarytų...

Iš pradžių jaučiamas dilgčiojimo jausmas ir lengvas vėsinimas. Aš labiausiai bijojau stipraus šaldomojo efekto - vasara jau baigėsi, o rudeniui, na visai nesmagu atšaldyti lūpas, kai lauke temperatūra krenta ne dienomis, o valandomis. Vėsinimas yra, tačiau jis labai silpnas, nestiprus ir man pasirodė, kad labai greitai slopsta ir dingta - po kokių 15 minučių nebejaučiu jokių mėtų ant savo lūpų. Gaila - tikėčiausi, kad tas malonus dilgčiojimas jausis bent pusvalanduką kokį?


Aišku, tikriausiai aktualiausia yra lūpų putlinimo efektas. Jeigu pasižiūrėsite nuotrauką (atsiprašau už įskilusius lūpų kampučius), matysite, kad nieko jis neputlina. Apskritai, patyrinėjus sudėtį, nelabai čia yra priemonių, kurios suteiktų lūpoms putlumą, tai apie ką kalba gamintojas? Kasdien tepiau balzamą ir kasdien ieškojau to putlinimo vos ne per padidinamąjį stiklą. Tačiau galiausiai suvokiau, kad tas putlinamasis efektas yra ne faktinis, o vizualinis - jeigu mėgstate rožinę, tikriausiai pastebite, kad pasidažius tokiu atspalviu lūpos visuomet atrodo pilnesnės? Taip tikriausiai yra ir šiuo metu. Tik mano akimis priemonė nėra gera - ji visai negerai atrodo ant lūpų odos. Neparyškina lūpų sausumo, tačiau tas subėgimas visai neatrodo dailiai.

Ir nors tai yra balzamas, tačiau liežuvis neapsiverčia vadinti lūpų balzamu. Taip, iš pradžių atrodo, kad lūpomis rūpinasi, tačiau pakanka balzamą panaudoti 2-3 dienas nuolat ir jaučiu, kaip lūpoms trūksta drėgmės. Nežinau, kaip ir vertinti - man labiausiai patinka tas vėsinamasis efektas ir mielai balzamu tepliojuosi namuose, tačiau tokiomis lūpomis tikrai niekur neičiau, o ir žadamas putlinimo efektas daugiau vizualinis ir išpūstas reikalas, nei realybė. Smagi patirtis, tačiau normaliam naudojimui priemonė nėra geriausias dalykas. Deja...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai