INIKA sertifikuotas organiškas akių kontūro pieštukas (atspalvis - "05 Black Caviar")

Kažkodėl šiuo metų laiku man visuomet norisi daugiau bandyti ir aprašyti dekoratyvinę kosmetiką. Kasdien vaikučio miego metu paaukoju valandžiukę patestuoti naujas priemones, o vakare - jau sėdu aprašyti tas, kurių apžvalgos turėjo pasirodyti jau senai.

Šiandien kalbėsime apie Inika kosmetiką - tiksliau apie juodą akių pieštuką. Aš savęs paklausiau - jeigu turėčiau prieš save du vienodos kokybės akių kontūro pieštukus, kurių vienas būtų įprastas, o kitas saugesnis, sertifikuotas, natūralesnis, - kurį pasirinkčiau? Žinoma tą natūralesnį, jei efektas būtų lygiai toks pat, tačiau deja, su skirtingomis priemonėmis mes turime ir visiškai skirtingus efektus, todėl pasižiūrėti kaip veikia vienas ar kitas grožio dalykėlis smagu. Aš pati, prieš planuojant grožio pirkinius stengiuosi paieškoti ir visuomet paskaityti bent kelias apžvalgas, kad žinočiau, ar priemonė verta mano pinigų? Ininka kainuoja ne tokius jau mažus pinigus, tad kviečiu pasižiūrėti, ar verta jūsų pinigų?

Tai, kas esi, ir tai, kas buvai, tėra virpanti energija. Mintys turi savo dažnį, todėl prašydamas gerų dalykų skleidi aukšto dažnio virpesius. Galvodamas apie blogus dalykus skleidi žemo dažnio virpesius. Pajusk, kokie šiandien tavo virpesiai, atrask būdų paaukštinti dažnį.



Produktas: INIKA sertifikuotas organiškas akių kontūro pieštukas (atspalvis - "05 Black Caviar")
Gamintojas: "Truth in Beauty" Australija. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera žinoti, jog naudojama kosmetika yra saugesnė ir sertifikuota
Labiausiai nepatiko: spalvai trūksta pigmentacijos
Tūris: 1,2 g
Kaina*: 17,50 EUR
Kur galima įsigyti: Grožiodraugas.lt, bioeko.lt, ekogrožis.lt
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Specialios formulės dėka pieštukas lengvai slysta odos paviršiumi, tolygiai pasidengia ir ilgai išlieka ant odos. Puikiai tinka net ir pačioms jautriausioms akims. Naudojant akių pieštuką su „INIKA” akių šešėliais galite eksperimentuoti ir išgauti stulbinančius kintančių spalvų efektus. Rankų darbo, pagamintas iš natūralių augalinių produktų ir mineralų. Nuostabus kreminės konsistencijos pieštukas išlieka visą dieną ir netepa akių.
Naudojimas: Pieštuku galima apvesti viršutinį akių voką ir vidinę apatinio voko pusę. Tai puikus būdas išryškinti Jūsų gražias akis ir gilų, paslaptingą žvilgsnį. Taip pat akių pieštuką galite naudoti vietoj akių šešėlių arba kartu su jais. 


Akių kontūro pieštukas tradicinės pakuotės, juodas, su aukso spalvos dangteliu. Tiesa, mačiau, jog dabar vietoj aukso spalvos dangtelio yra dangtelis su drožtuku - galbūt patogiau, bet vistiek, beveik garantuotai visos namie turim drožtuką, tiesa? Toks patogus tik keliaujant, ir man asmeniškai tas metalinis, aukso spalvos dangtelis gražesnis.

Pieštukas turėjo ir juodą kartoninę dėžutę su aukso spalvos užrašais. Tiek dėžutę, tiek pieštuką malonu liesti dėl jaučiamo oda satininio efekto.


Kvapas labai įprastas tokioms priemonėms, jaučiamas medienos ir šiek tiek produkto kvapas. 

Konsistencija. Mano pieštukas, kaip jau tikriausiai supratote, juodos spalvos, minkštos, kreminės konsistencijos.


Sudėtis: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Mica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Tocopherol (Vitamin E), Glyceryl Caprylate, CI 77499, CI 77891.
*sertifikuoti organiniai ingredientai
Be talko, parabenų, bismuth, oxychloride, kvapų, užpildų ir GMO ingredientų.
Netestuotas su gyvūnais.
Saugus aplinkai.
Tinkamas veganams.


Poveikis. Ant odos, stipriau paspaudus pieštuką gaunamas ryškus ir kreminis spaudas. Tačiau man žiauriai trūksta pigmentacijos šioje priemonėje. Daug kartų braukiant per tą pačią vietą tikrai išgaunamas ryškus efektas, tačiau spalva nėra juoda. Na nėra, kad ir kiek bandyčiau tą juodą išgauti - geriausiu atveju gaunasi kažkokia tamsiai pilka. O man, jei jau naudoju akių kontūro pieštuką, norisi normaliai juodos spalvos. 

Kita problema iškilo bandant pieštukus padengti ant akių šešėlių. Pieštukas visiškai nesibrėžia ant spalvoto voko! Stengiausi ir paspausti, kiek tai nedirgina mano akių ir iš naujo padrožti, tačiau pieštukas brėžėsi tik blankia, vos matoma pilka spalva. Tikrai trūksta pigmentacijos. Aš retai dažau akių kontūru jeigu nenaudoju šešėlių akių makiaže, tačiau atrodo, jog dengiant be šešėlių panašių problemų nebūtų - juk ant rankų dengiasi daugmaž padoriai.


Gamintojas sako, kad pieštuką būtų galima naudoti kaip akių šešėlius, tačiau juodos, na pasklaidžius gaunasi vos matoma pilka. Todėl aš tam tikslui tikrai nenaudočiau. Tačiau įmanoma, nes lengvai sklaidosi ir neturi to efekto, kai uždžiūva ir pasilieka vienoje vietoje.

Šiaip nepasakyčiau, kad pieštukas ilgai išlieka - po kelių valandų matau, kaip stipriai išblukęs ir taip vos matomas kontūras, o ir keliauja akies voku itin lengvai. Tai ir vandens linijai nerekomenduočiau. Nežinau, viską pergalvojusi galiu pagirti tik tai, kad sudėtis stebina saugių ingredientų gausa, kad pieštukas sertifikuotas ir saugus, natūralus naudoti, o va efektas visiškai netenkina mano lūkesčių. Nerekomenduočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai