PIRMAS ĮSPŪDIS. SKINFOOD Platinum Grape Cell Essential BB Cream SPF45 PA+++ BB kremas (atspalvis #1 Light Beige)

Korėjietiška kosmetika yra populiari visame pasaulyje ir ne mažiau žinoma Lietuvoje, kaip kokybiška kosmetika. Todėl išbandyti korėjietišką kosmetiką visuomet labai smagu, net jei turimas kiekis mažas, o tu turi tik pirmąjį įspūdį.

Šiam kartui iš mėginių dėžutės traukiau Skinfood BB kremą. Vadovaudamasi savo ankstesne patirtimi su korėjietiškais BB kremais, dar prieš naudojimą tikiuosi daug. Tačiau šį kartą ne viskas buvo taip sklandu, kaip tikėjausi...



Ką žada gamintojas: Trejopo poveikio BB kremas saugo odą nuo UV spindulių. Sudėtyje turi adenosine ir arbutin, kurie stangrina ir šviesina odą, o vynuogių ekstraktas suteikia jai elastingumo. Šis BB kremas suteikia odai sveikai atrodančios, gyvybingos ir patrauklios odos efektą, bei visą dieną ją drėkina. Balinamoji ir prieš senėjimą formulė yra neriebi, turi SPF45 ir PA+++ apsaugą. 
Galima rinktis iš:
- #1 Light Beige
- #2 Natural beige
Naudojimas: po dieninio kremo, tepkite veidą BB kremu.

Sudėtis: Water, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Arbutin, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Talc, Sodium Chloride, Beeswax, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Cell Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Stearalkonium Hectorite, Dimethicone, Ozokerite, PEG -10 Dimethicone Crosspolymer, Adenosine, Isomalt, Colloidal Platinum, Xanthan Gum, Lecithin, Fragrance, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Phenoxyethanol.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 45 g
Kaina: $22.50 US
Kur galima įsigyti: amazon, ebay elektroninėse parduotuvėse, beautynetkorea


Mano potyriai. Priemonė iš pirmo žvilgsnio atrodo tinkamos spalvos, tačiau padengus jis man atrodo labai tamsus, ir dar šiek tiek oksiduojasi, tad šitas šviesiausias rinkoje siūlomas atspalvis tikrai netiks šviesesnio gymio merginoms.

Priemonė vidutinio tirštumo, bet konsistencijoje jaučiamas pudriškumas, miltingumas. Ir iš tiesų, padengus ant veido aiškiai jaučiu, kad priemonė sunki, ji kiek sunkiau skirstosi ant veido odos, tempiasi kartu su kempinėle ir nenori nusėsti vienoje odos vietoje. Su galybe pastangų galiausiai pavyksta, bet kaip matote nuotraukose, rezultatas manęs visai nedžiugina.


Aš nesuprantu kodėl mano veidas atrodo dar blogiau, negu be makiažo: išryškėjo visos raukšleles, kurių šiaip jau beveik nesimato, priemonė paryškino odos nelygumus, poras ir kelius spuogelius - ne spuogelius (pakilimus ant odos). Siaubingas rezultatas, kurį atrodo šiek tiek pataisiau maskuojančia kompaktine pudra iš Paese, tačiau bėgant dienai stebiu, kaip veido oda atrodo vis prasčiau ir prasčiau. Mano oda atrodo pavargusi, sena, atspalvis nenatūraliai tamsus. Fui, nepatinka man šitas BB kremas ir džiaugiuosi, kad turiu tik mėginuką - nenorėčiau naudoti pilno dydžio. Su šita priemone aš jaučiuosi sena ir nelaiminga.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai