TREVOR SORBIE "Beautifully Moisturised" mirracle smoother - plaukus drėkinantis kremas ploniems plaukams

Suabejojau, rašyti ar nerašyti? Šitą kremą plaukams turiu jau senokai, tiesą pasakius jis artėja prie galimo pabaigos (24 mėn nuo atidarymo), tačiau ieškodama šiek tiek daugiau informacijos suvokiau, kad šitas kremas oficialiai išimtas iš prekybos. Tačiau tai nereiškia, kad jo negalima nusipirkti - visad ne tik šios, bet ir beveik kiekvienos priemonės likučių dar galima rasti ebay, amazon parduotuvėse - reikia tik truputį paieškoti.

Na, o Trevor Sorbie man nėra naujas prekinis ženklas. Jau esu aprašiusi šampūną ir kondicionierių, gyvenant Anglijoje nuolat naudojau blondinėms skirtą šampūną ir kondicionierių (pakaitomis su John Freida analogišku variantu), na o apžvalgoje pasakosiu apie kremą, skirtą drėkinti plaukus ir juos kontroliuoti. Ne tai, tikrai nėra pirmasis šito kremo buteliukas mano namuose ir ant mano plaukų, jei teisingai pamenu, ketvirtas, ir paskutinis, dėl jau anksčiau minėtų priežasčių. Tad mano nuomonė apie produktą gana tvirta, metas trumpai papasakoti, kas ir kaip.

"Mes niekada neturėsime daugiau laiko. Mes jo turime ir visada turėsime tik tiek, kiek jo yra."
A. Benetas


Produktas: TREVOR SORBIE "Beautifully Moisturised" mirracle smoother - plaukus drėkinantis kremas ploniems plaukams
Gamintojas: "Trevor Sorbie International". Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: drėkinti, glotninti, apsaugoti nuo karščio 
Tinkamas tipas: ploniems plaukams
Labiausiai patiko: padeda suglotninti mano besipučiančius plaukus
Labiausiai nepatiko: labai daug nesaugių ir žalingų ingredientų priemonės sudėtyje
Tūris: 150 ml
Kaina*: apie 6,80 - 9,07 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Pirkdavau Boots. Dabar galima rasti ebay, amazon parduotuvėse
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Miracle Smoother yra drėkinantis plaukų kremas, skirtas naudoti džiovinant plaukus. Jis kontroliuoja sausus, pažeistus ir pūstis linkusius plaukus. Kremas drėkina ir glotnina plaukus, sumažina pūtimąsi. Kremas suteikia plaukams spindesio ir apsaugo nuo karščio, formuojant karštais prietaisais ar džiovinant. Taip pat, saugo nuo drėgmės poveikio plaukams. Itin drėkinanti formulė intensyviai drėkina plonus plaukus, tinkama naudoti dažytiems plaukams.
Naudojimas: padenkite ant drėgnų plaukų, Dosnų priemonės kiekį paskirstykite per plaukus, raukdami nuo šaknų iki galiukų. Išdžiovinkite džiovintuvu. 


Kremas supakuotas plastikiniame žalsvai melsvos, pastelinės spalvos buteliuke su pompa po dalinai skaidriu dangteliu. Naudojimas man labai patogus - paspaudi kelis kartus, paskirstai ant plaukų. Viskas paprasta ir aišku, ant pakuotės turime ir visą reikalingą informaciją, tad žinome, ko tikėtis iš produkto, kas jo viduje... Grįžtant prie pompos, kadangi esu sunaudojusi ne vieną tokią pakuotę, tai galiu pasakyti, kad pompa iki pat galo niekad nestringa, tik likučius sunku išspausti, nors pompa yra iki pat priemonės dugno ir dar šiek tiek ilgesnė.

Kvapas malonus, vidutinio stiprumo kosmetinis kvapas. Šiek tiek primenantis plaukų formavimo priemones. Nieko itin konkretaus, bet aiškiai jaučiama, jog kvapas yra.

Konsistencija. Kremas baltos spalvos, primena kūno losjono arba drėkinančio veido kremo tirštumą ir konsistenciją. Jokio riebumo nesijaučia, kremas pakankamai lengvas.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Petrolatum, Caprylic/ Capric Triglyceride, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Lanolin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Parfum, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylparaben, Ethylparaben, Potassium Hydroxide, Dipropylene Glycol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexenecarboxaldehyde, Tetrasodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Alpha - isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Limonene, Benzyl Salicylate, BHT.


Poveikis. Nepaisant to, kad kremo formulė lengva, tačiau reiktų atsargiai dozuoti ant plaukų - per didelis kiekis sulipina plaukus ir jie atrodo lyg neplauti, riebaluoti. Be to, priemonė skirta ploniems plaukams, todėl tikrai linkusi plaukučius apsunkinti. Tačiau aš turiu normalius, todėl man visai tinka. Aš naudoju 3-6 pompos paspaudimus vienam kartui, tačiau viskas labai priklauso nuo to, kiek plovimo metu kondicionavau plaukus, kokias kaukes naudojau - jei nepakankamai, plaukai visuomet nori daugiau šito kremo. Tiesa, reikia nepamiršti, kad tai priemonė, skirta naudoti džiovinant plaukus džiovintuvu - džiūvant natūraliai ji nesuteikia to efekto, kurį išgauname džiovindami karšto oro srove.

Pirmas dalykas, dėl kurio rinkausi šitą kremą buvo žadamas drėkinamasis efektas - kremas drėkina plaukus, ir aš tą poveikį jaučiu. Tiesa, kažkodėl anksčiau jausdavau stipresnį, puikiai atsimenu, kad man puikiai drėkindavo. Tad gal plaukai priprato? Ar priemonė tiesiog nebetinka mano plaukučiams? O gal atradau geresnių produktų?

Man patinka, kaip kremas gera suvaldyti mano pasišiaušusius plaukus ir juos sudėlioti į savas vietas (šitas efektas jaučiamas tik džiovinant džiovintuvu), tačiau nėra labai stipraus glotninimo, mat plaukų aliejuko galiukams labai reikia ir labai norisi.

Šiaip gal ir nieko, prieš kelis metus labai patiko, dabar mano poreikiai plaukų priemonėms didesni, tad vertinčiau kaip vidutinę. Prie tokio vertinimo nemenkai prisideda ir sudėtis - visa krūva ne itin saugių ingredientų ilgalaikėje naudojimo perspektyvoje gali daugiau kenkti, negu padėti plaukams. tad taip hmmm... juolab, kad ir efektas nebe toks įspūdingas, kaip naudojant pirmą šio kremo buteliuką.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai