BARRY M Nail Paint klasikinis nagų lakas NP358 "Vintage Violet"

Metas manikiūrui ir nagų lakams. Man tai metas, kai visos neoninės jau senai tapo pamirštos, o ant savo nagų pamažu imu apgyvendinti prislopinto ryškumo atspalvius, tamsesnes spalvas arba blizgučius. Netrukus pasirodys ir mano mėgstamiausi top 5 rudens nagų lakai, pasiūlysiu pasižiūrėti į mano mėgiamus atspalvius. Tačiau kol kas, noriu pakalbėti apie tai, ką naujo išbandžiau šiam rudeniui.

Barry M gana ilgą laiką buvo kompanija, kurios gaminiais žavėjausi nuo pat atradimo dienos, dar 2010 metais, tačiau nesu išbandžiusi tiek daug, kiek norėčiau. Tuomet nelabai turėjau laiko ( o gal noro?) eksperimentuoti su nauja kosmetika ir dažniausiai rinkdavausi pamėgtus L'Oreal arba nebrangius Collection kompanijų gaminius. Ir nors turėjau kelias Barry M kosmetikos priemones, nagų lakus išbandžiau tik šiais metais. Apskritai Barry M Anglijoje yra palyginus nebrangi kosmetika ir man sudaro vidutiniškos kokybės produktus. Tai kuo mane žavi kompanija? Linksma, žaisminga kompanijos idėja. Tad kažkuriuo metu užsipirkau nagų lakų ir nusprendžiau normaliai išbandyti. Šiam kartui rodysiu ir pasakosiu apie klasikinio efekto "Vintage Violet" nagų laką.

Kai gyvenimas ima keistis ir tave apima džiaugsmas, netramdyk jo - dalykis juo su kitais. Padrąsink ir kitus taip pat tvarkytis gyvenimą. Tegul gėrio ratas nenustoja sukęsis.


Produktas: BARRY M Nail Paint klasikinis nagų lakas NP358 "Vintage Violet"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: rudeniškas atspalvis
Labiausiai nepatiko: laiko 3 dienas
Tūris: kiekvienas po 15 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje - parfumeria.lt
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Barry M kompanija siūlo visą spektrą: metalinio, perlų, matinių ir blizgių užbaigimų nagų lakus - įtiks kiekvienam skoniui ir nuotaikai. Visi Barry M nagų lakai greitai džiūva, tinka tiek natūraliems, tiek dirbtiniams nagams lakuoti.
Naudojant nagų lakus siūlome naudoti nagų lako pagrindą, prieš bet kurią spalvą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid / Neopentyl Glycol / Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Calcium Sodium Borosilicate, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
[+/- Mica, CI 77891, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77491, CI 77266, CI 77007, CI 77000, CI 74260, CI 74160, CI 47005, CI 19140, CI 15880, CI 15850, CI 11680, CI 77820, Tin Oxide].


Poveikis. Nagų lako buteliukas kvadratinis, aštriais, briaunuotais šonais, atrodo labai tradicinis, tad čia nesinori ilgiau užsibūti. Man nepatinka šitas šepetėlis - su juo sunku dirbti. Plonytis yra gerai pasiekti arčiau nago kraštų, tačiau jis per ilgas - tai reiškia, kad vos sudrebėjus rankai labai lengva išsitepti ne ten kur reikia. Matysite ir manikiūro nuotraukoje, kad nesigavo šiam kartui pasidaryti gražų manikiūrą, deja.

Tačiau nepaprastai džiugina nagų lako pigmentacija - man pakanka vos vieno sluoksnio idealiai sodžiai spalvai išgauti. Antras sluoksnis visiškai nekeičia spalvos intensyvumo. O ir dengiant, atrodo nagų lakas dar pats pasilygina ant nago, todėl kiekvieną kart lakuojantis išgaunamas tolygus efektas be menkiausios dryžių tikimybės.

"Vintage Violet" atspalvis jau iš pavadinimo sako, kad tai violetinis atspalvis, tačiau violetinė čia prislopinta, su trupučiu pilkos spalvos. Tiesiog tobula rudeniui, kai visai nesinori visam pasauliui rėkti "pasižiūrėkite į mano neoninius nagus!"
Išdžiūvęs nagų lakas turi kiek intensyvesnį, nei vidutinį blizgumą. Jokių spindinčių dalelių atspalvyje nėra, spalva visiškai vienspalvė ir tolygi.


Nagų lakas džiūva greitai, tačiau labai norėjosi, kad išliktų truputį ilgiau... Man visuomet išlikdavo 3 dienas - ilgiau ištempti įmanoma tikriausiai tik su geru viršutiniu nagų laku, beje, intensyvinti spindesį lygiai taip pat. 

Įdomi priemonė, bet kokybė vidutinė. Mane čia labiausiai žavi keistai violetinis su trupučiu pilkos ir šių metų rudens nuotaikai tobulai tinkantis atspalvis. Gražus, tiesa?

Panašūs atspalviai:
- MESAUDA Gel Effect "305 Mykonos"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai