BOURJOIS 123 Perfect CC kremas su 3 pigmentais SPF 15 (atspalvis "31 Ivory")

Sveikos merginos,
Savaitgalį buvau išlėkusi aplankyti tėvelių ir šiek tiek pasibuvom pas mano brolio šeimą, tai kažko rašyti, apžvelgi ar atsakyti į jūsų komentarus nebuvo nei galimybių, nei laiko. Šiandien grįžus namie laukė milijonas darbų, todėl tik dabar prisėdau apžvalgai, o po jos norėčiau suredaguoti ir paskelbti naują filmuką, nes ryt planuoju filmuoti kažką naujo. Ne, šiemet į Heloween'inius filmukus tikrai nepretenduosiu, tačiau gal kitamet? Pasižiūrėsim.

Na, o apžvalgoje noriu pakalbėti apie kasdien naudojamą Bourjois CC veido kremą. Mano pažintis su kompanijos produktais prasidėjo ir baigėsi vienu vieninteliu produktu - BB kremu, kuris buvo tiesiog tragiškas. Nežinau, kaip aš tuomet prisiverčiau jį baigti iki pat galo, nes visiškai nepatiko ir man netiko. Tačiau aš negaliu taip imti ir nuspręsti kokybę iš vieno produkto, todėl dar atrodo nesenai, o iš tiesų, vasarą, nusipirkau išbandyti CC kremą, ir buvau nusprendusi, jei šis nepatiks, daugiau su kompanijos produktais nebežaisiu. Tad ar patiko?

Neužtenka šiaip jaustis laimingam - turi būti laimingas kiekviena savo kūno ląstele! Šiandien paieškok naujų būdų gyventi džiaugiantis: pabėgiok po žydinčią pievą, nuogas išsimaudyk vandenyje, tapyk, lipdyk arba dainuok visa gerkle.


Produktas: BOURJOIS 123 Perfect CC kremas su 3 pigmentais SPF 15 (atspalvis "31 Ivory")
Gamintojas: "Bourjois" S.A.S. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūraliai atrodantis efektas
Labiausiai nepatiko: sukrenta į didesnes poras
Tūris: 30 ml
Kaina*: 14,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Douglas, Kosmada
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Itin lengva, tirpstanti ant odos tekstūra. su 3 pigmentais, kurie paslepia odos nelygumus, raudonį, tamsias dėmes. Tinka visiems odos tipams.Kremas taip pat drėkina odą ir saugo nuo neigiamo saulės poveikio.
„CC“ kremo pagrindas − 3 pigmentai, paslepiantys visus odos netolygumus:
- raudonas: maskuoja nuovargio požymius;
- žalias: maskuoja raudonį;
- baltas: maskuoja tamsias pigmentines dėmes.

Kiekviename pudros atspalvyje yra šiek tiek rožinio pigmento, suteikiančio ypatingo skaistumo. Rezultatas: ypač lygi ir skaisti oda.


CC kremo pakuotė gana paprasta, kūno spalvos plastikinė tūbelė su apačioje esančiu užsukamu dangteliu. Dozavimo būdas gana paprastas: produktas išspaudžiamas pro ilgą plonytį antgaliuką. Kaip ir patogu, tačiau man visuomet jau atsukus, dar nespėjus paspausti, kažkiek produkto išteka lauk, tai šiek tiek erzina, tačiau nėra didelė problema.

O kalbant apie dizainą - jis taipogi man pasirodė paprastas: daug užrašų, jokių piešinių, tad norint susidaryti pirmą įspūdį (nenaudojant produkto), teks paskaitinėti.

Kvapas. Panašus į kitų tokio tipo priemonių. Tiesa, pastebėjau, kad kiekvienos kompanijos kreminiai produktai turi panašius kvapus ir šiek tiek skiriasi nuo kitų. Tai man labai panašus kvapu į prieš tai naudotą BB kremą. Tikriausiai savaime suprantama, prieš pirmą naudojimą didelių lūkesčių, užuodus aromatą, aš neturėjau.

Konsistencija. Gana skystas produktas, bet ne vandenukas. Trinant tarp pirštų nesijaučia kažkoks riebaliukas ar pudriškumas, man jaučiasi drėgnumas.


Sudėtis: AQUA (WATER), CAPRYLYL METHICONE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYL TRIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, PROPANEDIOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SACCHARIDE ISOMERATE, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, BIS-PEG/ PPG-14/14 DIMETHICONE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PANTHENOL, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LYSOLECITHIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, AMYL CINNAMAL, BHT, PEG/ PPG-18/18 DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PANTOLACTONE, PHENETHYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE.
MAY CONTAIN: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), MICA, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS)


Poveikis. CC kremas skirstosi labai lengvai ir dengiasi tolygiai, jei skirstote BB kempinėle, su šepetėliu dengimas šiek tiek sunkesnis, tačiau vargti irgi netenka. BB kremas turi lengvą gelsvą atspalvį, tačiau man jis tinka ir pasižiūrėjus į nuotraukas (žemiau), matosi, kad suteikia veidui gyvumo, sveikos išvaizdos ir lygumo odai. Tad CC kremas tikrai atlieka savo pirminę funkciją - koreguoja veido odos spalvą.

Man patinka, kaip kremas maskuoja - tikrai paslepia didžiąją dalį veido odos trūkumų, ypatingai, jei tie trūkumai spalvos skirtumai. Nesenai dažiau šiuo kremu merginą su nedideliu veido raudoniu (aš raudonio visiškai neturiu), tai jai raudonį irgi paslėpė. Apskritai, maskuoja gerai, tačiau man pasirodė, kad ji sukrenta į didesnes poras ar netolygumus, kelių valandų bėgyje. Man asmeniškai po dienos matosi menkas pakritimas į tas kelias bjaurias mano nosies poras, kurias visuomet bandau maskuoti. Todėl tikriausiai nelabai tiks riebesnę ar mišrią odą turinčioms panelėms su išsiplėtusiomis poromis.

Tačiau sausos - normalios odos merginoms drąsiai rekomenduočiau - pagrąžina veido odą, atrodo gana natūraliai ir ant odos jaučiasi labai lengvai. Aš šitą CC kremą renkuosi kasdienai, kai noriu atrodyti gražesnė, bet stipriai neapsunkinti savo veido odos intensyviai maskuojančiomis, sunkiomis pudromis.

Kairėje - be makiažo
Centre - tik CC kremas
Dešinėje - pilnas makiažas su CC kremu

Tad čia labiausiai mane žavi kaip priemonė atrodo ant odos bei kaip lengvai jaučiasi. Gamintojas dar sako, kad CC kremas drėkina veido odą, tačiau aš negalėčiau pasakyti, kad labai drėkina. Nejaučiu, ir visuomet tikiu, kad drėkinimui skirti veido kremai, o ne dekoratyvinė kosmetika.

Ant veiduko išlaiko gerai, apart kelių porų, kurios "susiurbia" į save produktą dienos pabaigoje, man šitas CC kremas labai patinka. Kaip jau minėjau, abejočiau dėl priemonės tinkamumo visiems odos tipams, tačiau normaliai, sausai odai tikrai tiks ir patiks spindinti, sveikai atrodanti veido oda, kokią suteikia priemonė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai