ČISTAJA LINIJA valomasis veido šveitiklis su abrikosų kauliukais

Sveikos mano mielosios, 
Tikriausiai nepasakysiu jokios naujienos, kad veido odą būtina šveisti ir pašalinti negyvas odos ląsteles - dariau eksperimentą ir buvau nenaudojusi šveitiklio ilgą laiką, bet tuo metu suvokiau, kad veido odos šveitimas yra svarbi procedūra, kurios nederėtų praleisti, siekiant turėti gražią ir sveiką odą.

Šitas Čistaja Linija šveitiklis buvo išgirtas daugumos merginų, todėl kaip ir norėjau pabandyti. Suveikė ir nedidelės kainos faktorius, ar gali būti tokia pigi priemonė gera? Pasižiūrim.

Trokšdamas, kurdamas ir dirbdamas gali lengvai pamesti iš akių save patį. Neužmiršk pagerbti savęs - be tavęs visa tai būtų neįmanoma! Skirk laiko sau: atsipalaiduok, pasilinksmink, kuo nors pasimalonink. 
Visa ko pradžia i rpabaiga - tu.


Produktas: ČISTAJA LINIJA valomasis veido šveitiklis su abrikosų kauliukais
Gamintojas: "OOO Junilever Rus" Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: negyvoms veido ląstelėms šalinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyvus šveičiamasis efektas
Labiausiai nepatiko: grūdeliai stambūs ir aštroki
Tūris: 50 ml
Kaina*: 1,82 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Valomasis veido šveitklis.
Naudojimas: rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę. Nedidelį šveitiklio kiekį užtepkite ant sudrėkinto veido ir kaklo, išskyrus paakius. Lengvai pamasažuokite odą 2-3 minutes. Nuplaukite šveitiklį šiltu vandeniu


Pigiai atrodanti, minkšto plastiko pakuotė - tūbelė atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kuri tikriausia būtų nereikalinga. Ir aš paprastai sakau, kad jos nereikalingos, tačiau šiuo atveju esu linkusi manyti, jog puikiai saugo nuo minkšto plastiko pažeidimų ir atrodo geriau parduotuvių lentynose, negu tik plastikinė tūbelė.

Priemonės dizainas ryškus, spalvingas, su augaliniu abrikosų paveikslėliu, tačiau tai nėra itin svarbu. Svarbiausia, kad visa informacija yra ant pakuotės ir lietuvių kalba. Galbūt man pritrūko vertimo, paaiškinančio, kokio priemonės poveikio dar reiktų tikėtis.

Kvapas. Nesumeluosiu - kvepia tikrais vaisiais ir taip, tikrai abrikosais, tik kvapas nėra intensyvus ir šveičiant veidą aš to vaisių kvapo jau nebeužuodžiu.

Konsistencija. Kreminėje priemonės masėje matome daug stambokų grūdelių - maltų abrikosų kauliukų.


Sudėtis: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Silica, Glycereth-2 Cocoate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Zea Mays (Corn) Oil, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Urea, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/ Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Kaolin, Palmitic Acid, PEG-40 Hydrogenated castor Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Triethanolamine, Disodium EDTA, Parfum, Ethylhexylglycerin, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Poveikis. Priemonės reikia kiek įmanoma mažesnio kiekio, nors man asmeniškai dažnai norisi jo paimti daugiau, tačiau reiktų nepamiršti, kad ne visuomet daugiau yra geriau, kaip ir šiuo atveju. Tad nedidelį kiekį masažuoju į drėgną veido odą ir iš karto pajaučiu, kokie aštrūs ir didoki priemonės grūdeliai. Tad mano mielosios, su šituo šveitikliu reikia labai atsargiai elgtis ir nepersistengti spaudžiant prie veido odos - kuo švelniau.

Priemonė puikiai, efektyviai ir maloniai šveičia odą ir viskas - kažkiek pavalo odos paviršių, pašalina negyvas lęsteles, suteikia odai skaistumo. Tačiau dėl grūdelių dydžio ir šveitiklio aštrumo, aš linkusi manyti, kad ji tikrai netinka visiems odos tipams. Jautriai odai tikrai ne, sausai - galbūt nelabai...


O mano oda tai sausoka... Tad nors man ir patinka kaip priemonė veikia, mane žavi nerealiai geras kainos ir kokybės santykis, tačiau aš manau, kad su tokiais aštriais šveitikliais galima labai lengvai pažeisti odą, subraižyti jos paviršių. Tad aš tikrai nepirkčiau antrą kartą (jau sakiau, kad man pernelyg aštrus, net ir labai švelniai masažuojant), o jums rekomenduočiau tuo atveju, jei jūsų oda nėra jautri ar sausa.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai