MONTAGNE JEUNESSE "Blemish Mud" problematiškai odai skirta kaukė su alaviju ir žaliąja arbata

Bet kaip sergant kenčia veido oda... Kažkoks siaubas - atrodo viską darau tą patį, bet karščiavimas, tekanti sloga ir bendras blogumas visai ne į naudą mūsų odai: ji greičiau užsikemša, atrodo negraži... Tad pastebėjusi savo odos būklės pablogėjimą nusprendžiau, kad metas pabandyti ne mano odos tipui skirtą, bet tikėtina, giliai valančią veido kaukę.
Šitą Montagne Jeunesse veido kaukę radau gal prie kažkurio žurnalo? Tačiau ilgą laiką nesiryžau naudoti ir vis galvojau, kad padovanosiu kuriai draugei, kurios odai tinka, bet vis pamiršdavau mažą kaukytę kažkur tam kitų kaukių ir ji taip ir užsiliko. Tad šiandien metas pabandyti ir pasižiūrėti, ką šita kaukytė daro, ar ji būtų tinkama visiems odos tipams bei koks gi jos poveikis?

Pastangos kyla iš troškimo, poreikis atsiranda iš stygiaus. 
Šiandien atkreipk dėmesį ne į savo poreikius, o į pastangas... Ir atrasi naujų būdų stygių paversti troškimu.


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE "Blemish Mud" problematiškai odai skirta kaukė su alaviju ir žaliąja arbata
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: išvalyti odą, saugoti nuo spuogų atsiradimo, gydyti spuogus 
Tinkamas tipas: prblematiškai, spuoguotai, riebiai, mišriai veido odai
Labiausiai patiko: neblogai pavalė paviršinius odos sluoksnius
Labiausiai nepatiko: netinka mano odai, pasausino odos paviršių
Tūris: manot turima kaukė mini, 6 g, tačiau normaliose pakuotės jos būna 20 g
Kaina*: 1,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Blemish Mud kaukė su alaviju ir žaliosios arbatos ekstraktu skirta problematiškai odai išvalyti. 
Naudojimas: Naudokite kas savaitę, kad išlaikytumėte odą švarią ir sumažintumėte spuogų atsiradimo tikimybę. padenkite kaukę ant švarios odos, palaikykite 10-15 minučių ir nuplaukite šiltu vandeniu.


Kaip jau minėjau, aš turiu kaukės miniuką, tačiau jis atrodo visiškai taip pat, kaip ir pilno dydžio kaukė. Moteriškės veidas su kauke ir pagrindiniais ingredientais ant akių, pakuotė spalvota, gausi informacijos. Tiek kad, labai akivaizdu, kad šita kaukė buvo skirta ne Lietuvos (būtų užrašai angliškai), o Vokietijos rinkai. Kokiais keliais ji atsidūrė su mūsų žurnalais, aš nedrįstu ir neketinu spėlioti. Juolab, kad ir šios kaukės dizainą gamintojai jau pakeitė į atnaujintą - čia senoji šios kaukės versija.

Kvapas. Stiprus, sunkokas arbatmedžių aliejaus ar ekstrakto kvapas vyrauja kaukėje.

Konsistencija. Molinio pagrindo kaukė baltos spalvos, sunkios, tirštos konsistencijos.

Sudėtis: Aqua, Kaolin, Hamamelis Virginiana, Glycerin, Illite, Bentonite, Magnesium Aluminium Silicate, Sea Salt, Salix Nigra Bark Extract, Glucose, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Xanthan Gum, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extraxt, Oenothera Biennis Flower Extract, Citric Acid, Oenothera Bienis Flower Extract, Citric Acid, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Limonene*.
*iš natūralių eterinių aliejų

Netestuota su gyvūnais.
Tinka vegetarams.


Poveikis. Kaukė ant veido pasidengia lengvai, ir kaip visoms molio pagrindo kaukėms, aš dengimui naudoju kaukėms skirtą šepetėlį - taip daug patogiau padengti tokio tipo kaukes. Mini kaukės kiekio man vos vos pakako - kaktos srityje jos buvo gerokai per mažai, dengėsi dryžiais ir būtų nepamaišę bent pora papildomų kaukės gramų. 

Aš šios kaukės negalėjau laikyti 10 minučių, nes man ji labai greitai išdžiūvo ant odos, todėl dar padrėkinau, tačiau netrukus pajutau stiprų tempimo jausmą ir nusprendžiau kaukę nuplauti nuo veido odos.


Koks kaukės poveikis? Ji neblogai pavalė mano odos paviršių, pašalino nosies pasikimšimus (tik paviršinius), paskaistino odą, ji tapo šviesesnė ir tolygesnio atspalvio, bei itin švelni. Tačiau man ji taip pat pasausino odos paviršių - po kaukės nuplovimo jaučiau stiprų tempimo jausmą ir pastebėjau visiškai matinę savo veido odą. Todėl aš manau, kad šitas produktas nėra skirtas nei sausai nei normaliai odai. Geriausiai tiks riebiai arba jaunai odai valyti, net dėl mišrios odos abejočiau. Aš šios kaukės nenaudočiau ir nepirkčiau - man ji netinka ir netenkina mano poreikių, tačiau kitiems odos tipams - manau drąsiai. Apskritai Montagne Jeunesse/ 7th Heaven veido kaukės yra nuostabios savo poveikiu, jei tik pasirenki ir naudoji tinkamą savo odos tipui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai