NYX PROFESSIONAL MAKEUP "Super Cliquey" matiniai lūpų dažai (atspalvis "08 In the Red")

Raudoni lūpų dažai tiesiog privalo būti kokybiški! Priešingu atveju rizikuojame ne tik nusiteplioti dantis, odą aplink lūpas, vargti su išsausėjusiomis lūpoms, bet ir kas kelias minutes vis atsiminti, kad būtina patikrinti kaip tos jūsų lūpos atrodo. Pavyzdžiui aš, kai pasidažau raudonais lūpų dažais noriu jaustis pasitikinti savimi ir užtikrinta dėl to, kaip atrodau, o su prastais - tai tiesiog neįmanoma.

O koks yra naujasis Nyx Professional Makeup Super Clickey? Man šitie matiniai lūpų dažai patiko, tad šį kartą metas šiek tiek plačiau papasakoti apie juos. Tiesa, kiek žinau, kol kas Lietuvoje šių dažų nėra, tačiau netrukus tikrai turėtų pasirodyti parduotuvių lentynose.

Kai kas nors paklaus, kaip sekasi, atsakyk: "Puikiai", net jei taip nėra. Kodėl? Nes kuo dažniau tai kartosi, tuo labiau įtvirtinsi savo mintyse. Ir tada tau iš tiesų puikiai seksis.



Produktas: NYX PROFESSIONAL MAKEUP "Super Cliquey" matiniai lūpų dažai (atspalvis "08 In the Red")
Gamintojas: "NYX Cosmetics" Los Angeles, JAV. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: išspaudus per daug, lūpų dažai atgal į korpusą nebesugrąžinami
Tūris: 1,5 g
Kaina*: apie 11,69 EUR
Kur galima įsigyti: Nyx Professional Makeup parduotuvėje PC Panorama (Vilniuje) ir Douglas parduotuvėse 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Super Cliquey matiniai lūpų dažai yra 12 sodrios pigmentacijos atspalvių. Jie suteikia lūpos satininį - matinį efektą. Itin švelnus lašo formos aplikatorius tiksliai dengia jūsų lūpos kontūru, palengvina tikslų ir tolygų padengimą. Reikia daugiau spalvos? Tiesiog paspausk galiuką.


Lūpų dažų pakuotė labiau primena pieštukus, tačiau man asmeniškai labiausiai - storą rašiklį. Priemonė dozuojama spaudžiant galiuką, visai kaip rašiklį, tiesa? Ir kaip rašiklyje, paspaudus girdisi 'click, clik'. Tiesa, man nelabai patinka, kad lūpų dažai negali būti sustumiami atgal - jau kiek išspaudėte, tiek ir naudoti reiktų - atgal niekaip nesusuksit. Tačiau būtent dėl šios priežasties dažai išlaiko savo tikslią formą ir visuomet viršuje turime tą gražų lašiuką.

Labai įdomi ir lašą primenanti dažų forma - iš pradžių atrodo, kad tokia nebus patogu pasidažyti, tačiau ji tobulai atkartoja lūpų linijas ir su vienais dažais lengvai nusibrėžime ir tikslų lūpų kontūrą.

Kvapas. Bekvapė arba labai silpno kvapo priemonė, nieko neužuodžiu.

Konsistencija. Lūpų dažai yra matiniai, tačiau neturi siaubingo sausumo, dengiasi slystant oda, tad turi daugiau kremiškumo, nei sausumo. Tiesa, nežinau kodėl, bet man ant lūpų odos jaučiasi kaip pudriška priemonė.


Sudėtis: Kaolin, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Octyldodecanol, Hydrogenated Polyisobutene, Isodecyl Neopentanoate, Isohexadecane, Microcrystalline Wax/ Cera Microcristallina, Bis-Behenyl/ Isostearyl/ Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Synthetic Wax, PEG-8 Beeswax, Paraffin, Hydrogenated Microcrystalline Wax/ Cera Microcristallina, Aluminum Hydroxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aqua, Alumina, Aluminum Benzoate, BHT, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, CI 77120.
MAY CONTAIN (+/-): CI 15850, CI 19140, CI 42090, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.


Poveikis. Kaip jau minėjau, lašo formos aplikatorius leidžia labai lengvai padengti priemonę ant lūpų, be jokių papildomų lūpų kontūro pieštukų (nuotraukose be kontūro pieštuko). Dažai labai lengvai, tiesiog slystant, lengvai kremišką primenanti konsistencija patogiai jaučiasi ant lūpų, nesausina, neerzina, neparyškina lūpų netobulumų. Pastarųjų nemaskuoja, todėl prieš dažantis reiktų pasirūpinti lūpų oda.. Kelias pirmąsias valandas dažai truputėlį tepa geriant ar valgant. Tačiau kelių valandų bėgyje lūpų dažai pasausėja, ant lūpų pasijaučia itin lengvas sausumas ir tuomet jau drąsiai galima daryti ką norisi - neteplioja, neblunka.

Apie atspalvį daugiau kalbėti kaip ir neverta - savaime aišku, kad raudona ir yra raudona. Beje, tūbelės spalva tiesiog tobulai atitinka lūpų dažų spalvą. Galbūt norisi paminėti efektą - iš pradžių jis labiau primena satininį, tačiau išdžiūvus, tikrai tampa matinis.


Lūpų dažai gerai laiko, sakyčiau apie 5 valandas, o paskui pradeda nusitrinti mažais spalvos burbuliukais ar smulkiomis atplaišėlėmis. Tokiu atveju galima dar būtų atnaujinti padažant ant lūpų, tačiau rezultatas nebus tobulas - tobulam efektui būtų geriau nuvalyti ir padengti iš naujo, nors, pasikartosiu - būtinybės nėra.

Man patinka šitie dažai: patogiai jaučiasi ant lūpų, matinė formulė neturi to stipraus sausumo pojūčio, kurį dažniausiai jaučiame su matinį efektą suteikiančiomis priemonėmis. Priemonė gražiai atrodo, labai patogu padengti - labai verta atkreipti dėmesį, jei neerzina atgal nesusukamos lūpų dažų priemonės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai