PARISIENNE Ilsolvente nagų lako valiklis be acetono su bičių pieneliu

Vasaros atostogų metu, būdama prie ežero suvokiau, kad pasiėmiau nagų lakų susitvarkyti nagus, tačiau visiškai pamiršau nagų lako valiklį, kurio teko ieškoti mažo miestelio parduotuvėlėse. Be visokių agresyvių Vix ir panašių acetoninių valiklių, radau dar ir šitą, kaip gamintojas sako be acetono, ir su bičių pieneliu. Iš visų blogybių teko rinktis mažiausią, tad šiam kartui noriu labai trumpai papasakoti, ko reiktų tikėtis pamačius tokį valiklį ir ar jis vertas pirkti?

"Neterškite meilės draugyste. Pabaiga yra pabaiga."
E. M. Remark


Produktas: PARISIENNE Ilsolvente nagų lako valiklis be acetono su bičių pieneliu
Gamintojas: "Parisienne Italia" s.p.a. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nuvalyti nagų laką nuo nagų plokštelių
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: sunkiai valo
Tūris: 125 ml
Kaina*: 0,82 EUR
Kur galima įsigyti: parduotuvėse, neįsivaizduoju kur tiksliai, bet aš pirkau "Aibė"
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Nesukeliantis odos sudirgimų, dvigubo poveikio nagų lako valiklis su bičių liaukų sekrecijos aktyviaisiais komponentais. Greitai ir švelniai nuvalo nagų laką nepažeisdamas nago paviršiaus, išsaugo jo natūralų blizgesį.

Sudėtis: Mek, Aqua, Alcohol, Isopropyl Alcohol, Parfum, CI 19140, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate.


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad man nepatinka priemonės buteliukas: pigus plastikas gana minkštas ir atrodo viduje esantis nagų lako valiklis ištirpins plastiko sieneles. Etiketės dizainas visiškai neišvaizdus ir tikrai niekuo nepatrauktų mano žvilgsnio parduotuvės lentynoje.

Kalbant apie poveikį - priemonė tikrai valo, bet nagų lako valiklio reikia labai daug, priemonė sunkiai valo (ne tragiškai, bet sunkokai), tenka vargti norint pašalinti įprastą nagų laką, jau nekalbu apie blizgučius... Nelabai tikiu ir nagų lako valiklio nauda ar apsauga nagams - nejaučiu kad būtų labai švelnus. Gal ne itin agresyvus, tačiau nėra švelnus, o jei skubu nuvalyti - dar ir patrinu nagus, tad greičiau pažeidžiu nagų lako plokšteles.

Nežinau, kaip ir valo, tačiau tenka daug vargti, priemonės reikia daug. Tuo metu, kai reikėjo nusivalyti nagus ir neturėjau nieko geriau - tiko, tačiau jei turite geresnį pasirinkimą, tai jį ir rinkitės - nieko įspūdingo ir nieko itin gero čia nėra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai