LANCOME "La vie est belle" kvapusis vanduo moterims

Mano pirmas įspūdis sudaro ne tik makiažo pagrindai ar kremukai, tačiau ir aromatai, kurių šiuo metu turiu kelis. Tačiau rudeniui geriausiai tinkantis yra Lancome "La vie est belle" aromatas. Apskritai, man sunku kvapą įsivaizduoti kvapą kitais metų laikais, galbūt žiemai dar dar, o kai šilta? Niekaip... Pamenu, kad šitą kvapą uosčiau šiltuoju metų laiku ir jis tuo metu manęs visai nesužavėjo. Kuris laikas pastebiu, kad tinkamai pasirinktas, sezonui, nuotaikai, asmeninės brandos, lygiui, kvapas atsiskleidžia geriausiai... 

Tad šiam kartui apie kvapnųjį vandenį, kuris manęs nežavėjo 2013 metais kai buvo šita, ir visai kitaip atsiskleidė rudenį. Tiesa, pats kvapas - taip, turiu mėginio dydžio pakuotę, tačiau pirmu įspūdžiu vargiai tai pavadinčiau - užteko pasikvėpinti ne kartą ir ne du, todėl susidariau nors ir ne tvirtą, tačiau toli gražu ne pradinę nuomonę. 

Paveikslėlis iš ČIA

Produktas: LANCOME "La vie est belle" kvapusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Lancome" Pagaminta Prancūzijoje
Kaina*: 30 ml - 59,95 EUR; 50 ml - 86,00 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana, Kosmada ir kt.
Leidimo metai: 2012
Aromato kūrėjas: Olivier Polge, Dominique Ropion ir Anne Flipo
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Saldus vanilės/pačiulių/vaisių aromatas moterims. Būti laimingai – tai tavo pasirinkimas!

„La vie est belle“ – gyvenimas yra gražus, – teigia naujieji „Lancôme“ kvepalai. Kvepalai – su prasme, sąžine ir siela.
„La vie est belle” - tai gyvenimo filosofija, kaip judėti į priekį ir ką geriausia daryti. Mes visi ieškome savo laimės ir kuriame ją savaip. Taip gyvenimas tampa nuostabesnis. „La vie est belle“ atspindi mūsų pasirinkimą. Pasirinkimą gyventi savo gyvenimą ir pripildyti jį grožiu bei harmonija. Eiti savo keliu.

Vilkdalgis yra šio aromato pagrindinis ingredientas, apsuptas apelsinų žiedų ir jazminų širdies natose. „La vie est belle” aromatas atsiveria vaisinėmis natomis, kurias skleidžia juodieji serbentai ir kriaušės, o aromato pagrindas yra šiltas ir gurmaniškas, dėka tongapupių, šokoladinių saldainių, pačiulių ir vanilės.



Viršutinė nata: juodieji serbentai, kriaušės
Širdies nata: vilkdalgiai, jazminai, apelsinų žiedai
Bazinė nata: pačiulė, kvapioji tongapupė, vanilė, pralinė (šokoladiniai saldainiai)


Sudėtis: Alcohol, Parfum, Aqua, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Methyl Anthranilate, TRIS (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 14700, CI 17200, CI 47005, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Farnesol, Citral, Citronellol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate


Pakuotė. Aš turiu mėginio dydžio pakuotę ir pilno produkto neturiu. Man patinka, kad mano mėginukas mano namus pasiekė su purkštuku: tokiais labai patogu paskirstyti produktą ant odos, lyginant su tais mėginiais, kurių dangteliai atsikemša ir tepame ant odos su plastikine lazdele.

Na, o originalaus, pilno dydžio pakuotė, būtų įprasta kartoninė dėžutė ir įdomios formos stiklinis buteliukas. Apskritai visa pakuotė atrodo labai moteriška, elegantiška, daili, švelni, tačiau gan brandi, ne vaikiška. Tokia džiugintų mano akis.

Paveikslėlis iš ČIA

Kvapas. Man atrodo kad šitam kvapui reikia priaugti ir pribręsti. Tai tikrai nėra tas lengvutis, standartinis kvapas, kuris tiks visoms amžiaus grupėms ir visoms progoms. Su pirmu pasipurškimu ant odos pasklinda sultingai gaivūs juodųjų serbentų ir kriaušių aromatai, kuriuos netrukus pakeičia sunkios vilkdalgio natos, kurias šiek tiek prasklaido paslaptingi jazminų kvapai (mmm, dievinu jazminus), o kur ne kur - ir nuotaiką keliantys apelsinų žiedų aromatai. Tačiau visą laiką neapleidžia jausmas, kad vilkdalgio sunkumas dominuojantis, stiprus ir energingas. Galiausiai trečiuoju įkvėpimu aiškiai jaučiu pačiulį, kurios šiaip jau nemėgstu, tačiau čia ji įsipaišo tarp vanilės ir saldžių šokolado natų (praline) ir ne tai kad neerzina, tačiau maloniai nuteikia uoslę. 

Iš pirmo žvilgsnio keista, kai tokie skirtingi kvapai derinasi į vieną visumą. Tikrąjį aromatą užuodžiame tik po maždaug 20-30 minučių, kai visos natos susigroja tarpusavyje ir nugula ant odos. Kvapo dermė tampa elegantiška, moteriška, šiek tiek maištaujanti, tačiau maišto forma itin lengva - jei reiktų palyginti su realybe - maišto įrankiai tikrai ne ginklai, rėkiančios frazės ar agresija. Tai lengvas, žaismingas maištas - tarsi šiek tiek įnoringos moters charakteris, kuris žavi savo lengvumu...


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂☃ rudens/ žiemos sezonui; 
     ☀★ dienos/ nakties metui.

Kvapas man pasirodė sunkus ir intensyvus. Dažnai aromatai būna jaučiami tik uostant nuo odos, o čia - jaučiamas per maždaug 1,5-2 metrus nuo kūno odos. Reiškia, jeigu pasipurškėte, jausite ne tik jūs, bet tikriausiai ir visi, esantys su jumis tame pačiame kambaryje. Todėl kvėpinantis reiktų nepamiršti, kad šiuo atveju - mažiau yra geriau.

O ir išlikimo prasme kvapas yra stiprus. Aš šiaip visuomet skundžiuosi, kad man niekas neišlieka ant kūno odos ir kvapai greičiau nei noriu ir tikiuosi išgaruoja. Tačiau "La vie est belle" ant mano odos išlieka geras 10 valandų, o jei pasipurškiu ant drabužių - 12 val ir daugiau (nors ant drabužių purkšti vengiu ir nenoriu).

Paveikslėlis iš ČIA

Galutinės mintys? Tai sunkus, šiek tiek pudrinis, storas ir tekstūrą turintis, moteriškas, lengvai seksualus aromatas su savo charakteriu. Patiks toms, kurios mėgsta sunkesnius kvapus ir pačiulio natas. Kaip jau minėjau, tai nėra jaunų merginų kvapas, bent jau aš, būdama jaunesnė šio kvapo ant savęs neįsivaizduočiau - tai moters jau žinančios ko nori kvapas, tai moters, kuris jau suvokia, kas yra gyvenimas aromatas. 

Aromatas panašus į:
- VIKTOR & ROLF "Flowerbomb"
- AGENT PROVOCATEUR "Fatale"
- MARINA DE BOURBON "Royal Marina Diamond Princesse"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai