BELATON Colour Zone nagų lakas No.612

Kaip senai bekalbėjau apie nagų lakus, nors pakeisti ir išbandyti spėjau ne vieną. Tad taisau padėtį ir noriu pakalbėti apie Belaton nagų lakų "Colour Zone" serijos nagų laką. Beje, kažkurio apsipirkimo Eurokos metu konsultantė sakė, kad tinklas ruošiasi atsisakyti Belaton prekinio ženklo ir išparduoda likučius, todėl jiems taikomos tokios didelės nuolaidos šiuo metu. Ar tai tiesa? Reiktų parašyti į Eurokos administraciją ir sužinoti ar tai oficiali nuomonė ar gandai. O gal kompanijos vidaus politika neleidžia tokios informacijos skelbti? Žodžiu, kad ir kaip ten bebūtų, tik dalinuosi gandais. Kad ir kaip bebūtų, bet jei tiesa, šiek tiek gaila - nežinau kur dar galima įsigyti šio prekinio ženklo?

Apie Belaton žinau labai mažai - ant pakuotės kaip taisyklė jokios informacijos, internete radau tik tai, kad tai prekinis ženklas skirtas Lietuvai, o jei vadovautis barkodu - gaminamas Lietuvoje. Ir viskas, daugiau nieko nežinau, nei kur tiksliai gaminama, nei kokia istorija, nei kodėl parduodama tik Eurokos parduotuvėse. Klausimų daugiau nei atsakymų, o internetas neduoda jokios konkrečios informacijos. Gaila, būtų visai įdomu sužinoti daugiau. Na, o kol kas, kad ir su trūkstama inforacijos baze, noriu pakalbėti apie Belaton Colour Zone nagų laką, kurį pirmą kartą pabandžiau studijuodama, gal 2006 metais? Ir tuo metu man šitas nagų lakas nepatiko, nors ir nebrangus, bet kažkodėl nieko gero jame neradau. Merginos giria jo kainos ir kokybės santykį, na, negalėjau imti ir dar kartą neišbandyti.

"Mes patys pasirenkame savo draugus; mes patys įgyjame priešų; tačiau kaimynus mums parenka Dievas."
G. K. Čestertonas


Produktas: BELATON Colour Zone nagų lakas No.612
Gamintojas: "Belaton". Pagaminta - Lietuvoje (bent jau pagal barkodą, tai lietuviška prekė)
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: padengus ant nago šiek tiek matosi dryžiai
Tūris: 6 ml
Kaina*: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos (nors girdėjau gandus iš darbuotojų, kad Eurokos parduotuvės atsisako šio prekinio ženklo. Būtų smagu sužinoti oficialią Eurokos poziciją - ar tikrai).
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas:  Šio BELATON nagų lako spalvos leidžia Jums kurti, žaisti, išpildyti svajones. Suderinkite spalvas su savo nuotaika.

BELATON – pirmasis ir vienintelis dekoratyvinės kosmetikos prekės ženklas, kuris yra sukurtas išskirtinai Lietuvos moterims. Šis prekės ženklas rinkoje gyvuoja jau 16 metų – pirmoji produkcija pasirodė dar 1999 m, tad siūlome Jums jau išbandytus ir įvertintus gaminius. BELATON dekoratyvinė kosmetika gaminama taikant moderniausius technologinius sprendimus bei atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir naujausias mados tendencijas. Mes nuolatos stengiamės ieškoti pažangiausių gaminimo būdų bei tinkamiausių lietuvaitėms kosmetikos naujovių, kad gautumėte tai, kas geriausia. Svarbu, jog kokybę siūlome už prieinamą kainą – specialiai lietuvėms gaminamą BELATON kosmetiką įsigysite už lietuvišką kainą.

Sudėtis: rasti sudėtinių dalių nei ant buteliuko, nei internete rasti nesugebėjau


Mano nuomonė. Pirmiausia keli sakiniai apie buteliuką - žinote, kuo toliau, tuo labiau myliu mažus, nedidelius nagų lako buteliukus. Už juos paprastai mokame mažiau, kiekis yra mažesnis, tad sutirštėjus ar pasibaigus galiojimui nereikia skaudančia širdimi mesti lauk apypilnio buteliuko. O ir vietos tokie mažiukai užima mažiau, keliaujant įsimesti smagiau, jau nekalbu apie tai, kad vietoj vieno nagų lako buteliuko galima įsigyti 2-3 skirtingų atspalvių. Galbūt pats dizainas labai nekoks, paprastas, tačiau kai moki tokią kainą, kažkaip net nebekreipi dėmesio į buteliuką - svarbiausia jo kokybė bei pats atspalvis.

Šepetėlis kiek ilgesnis nei vidutinis ir šiek tiek siauresnis nei esu įpratusi, tačiau juo dirbti gana paprasta ir neturėtų kilti didelių problemų. 

Man patinka nagų lako pigmentacija - ji intensyvi, pakankama vienam sluoksniui, bent jau taip maniau, kol lakavausi. Pasižiūrėjusi į nuotrauką matau dryželius ir netolygią spalvą, kurią tikriausiai puikiai uždažęs būtų antrasis priemonės sluoksnis. Kiek pamenu Belaton nagų lakai man nepatiko todėl, kad greit sugesdavo ir kreminės ir perlamutrinės tekstūros nagų lakai dengdavosi dryžiais. 

No. 612 atspalvis tamsiai žalias, beveik khaki spalvos, tamsiai žalias su rudu atspalviu. Sakyčiau primena samanų žalumą. Senai tokio atspalvio neturiu savo kolekcijoje ir buvo labai smagu su juo dažytis. Toks tikras rudens manikiūras, kaip tik tokiems, plikiems, pilkiems orams.

Vienas sluoksnis

Nagų lakas labai lengvai skirstosi ant nago, bet tų dryžių vistiek yra. Nežinau, natūraliai, žiūrint dienos šviesoje jų praktiškai nesimato, ypatingai kai dengiu antrą sluoksnį, bet va, nusifotografavus galima aiškiai matyti. O pats manikiūras man laiko 3 dienas, kas nėra labai daug, tačiau pasižiūrėkite, kokia jo kaina, be to, dažnai taikomos akcijos, kaip pavyzdžiui, šiuo metu lakas kainuoja pusę kainos!

Todėl puikiai suprantu, kodėl merginos jį giria - nors ir kokybė nėra visiškai tobula, tačiau kainos ir kokybės santykis labai neblogas. Nerekomenduočiau, kaip paties geriausio nagų lako, bet pabandykit, galbūt atrasite jums patinkantį, nebrangų laką? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai