BORN PRETTY Holo - holografinis nagų lakas "H002 Magic Rainbow"

Manikiūro metas!!! Labai praretėjo mano manikiūro įrašai, o viso šito praretėjimo kaltininkas yra šitas holografinis nagų lakas iš Born Pretty. Išbandžiau jį pirmą kartą, tada antrą, tuomet nusilakavau trečiąjį ir galiausiai ketvirtą kartą... Noriu lakuoti ir šiandien, bet stabdau save, nenoriu, kad lakas atsibostų ir teiktų tą mažą šventinį pojūtį kaip iki šiol, o ir kitoms spalvoms būtų metas pasipuikuoti ant mano nagučių, tiesa? Tad visas pilnas įrašas tik šitam nagų lakui ir žinoma, efektui ant nagų!

Ar svajones išsakai droviai, ar tavo proto balsas kupinas pasitikėjimo savimi ir drąsos? Stebėk save, kai prašai, ko nori, įsiklausyk, kokiais žodžiais ir kokiu tonu tavo protas skelbia svajones.
Būtinai prašyk su įkarščiu ir pasitikėjimu!


Produktas: BORN PRETTY Holo - holografinis nagų lakas "H002 Magic Rainbow"
Gamintojas: "Born Pretty". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: holografinis efektas
Labiausiai nepatiko: norėčiau, kad išliktų ilgiau
Tūris: 10 ml
Kaina*: US $7.49
Kur galima įsigyti: ebay, BornPretty
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Holografinis nagų lakas su aukštos kokybės ingredientais suteikia spindintį efektą ir ilgai išliekantį manikiūrą. Patogus šepetėlis leidžia greitai ir lengvai nusilakuoti nagus.

Sudėtis: Acrylic Polymer, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Pearlescent Pigment.


Mano nuomonė. Tai gal šiuo atveju man norėtųsi šiek tiek pakalbėti ir apie priemonės pakuotę. Mano nuostabai, nagų lakas atkeliauja kartoninėje dėžutėje, - jau senokai esu atpratusi nuo kartoninių nagų lako pakuočių, todėl tiesiog keista. Kartonas spindinčio sidabro, puoštas snaigėmis ir žvaigždutėmis - iš kart kyla klausimas, ar jis skirtas tik šventiniam, Kalėdiniam laikotarpiui? Tikriausiai ne, tad gali būti, kad kartoninių pakuočių dizainas kinta priklausomai nuo sezono (kaip kad pastebėjau pirkdama štampavimo padėklus). Ant pakuotės yra ir sudėtinės dalys (tiesa, reikėjo lipduką nukrapštyti) ir lako pavadinimas - žodžiu viskas ko reikia. Tik gaila, kad ant pačio buteliuko nenurodytas lako pavadinimas - esu pratusi kartonines dėžutes mesti lauk...

Kalbant apie buteliuką - jis kokybiškas, gerai atrodo, net nepasakytum, kad kinų gamybos! Stačiakampio stiklo formos buteliukas su juodu satininiu dangteliu, kuris nusiima lauk, ir tuomet šepetėlį nusukame nuo pagrindo. Nagų lako šepetėlis platokas, vidutinio ilgio - tai pati geriausia šepetėlio forma optimaliai lengvam ir greitam nagų lako padengimui.


Nagų lakas dengiasi nepaprastai lengvai ir tolygiai. Pigmentacija labai gera, užtektų vieno sluoksnio, tačiau siekdama išgauti gilumą ir dimensiją ant nago, dengiau du sluoksnius. Ir nepasakyčiau, kad sugaišau ilgiau nei dengiant vieną - ne, lakas nepaprastai greit džiūva ir jūs itin greit galite vėl eiti darytis savo darbų. Apskritai, man labai labai patinka šito lako formulė, kažkas tobulo, net nežinau, prie ko būtų galima kabinėtis, kad ir kaip norėčiau, neturiu prie ko prikibti.

H002 Magic Rainbow" atspalvis įprastoje dienos šviesoje atrodo sidabriškai melsvas, nuobodus atspalvis. Lėkštas, blankus ir nuobodus, tačiau užtenka mažiausio šviesos šaltinio, spindulio šoktelėjimo ant nago ir jis nuraibuliuoja holografine vaivorykšte ant visų nagų... Blizgios dalelės labai smulkios, jų daug, todėl atrodo, kad visas lakas sudarytas iš holografinės magijos...

Negaliu atsižaisti, kaip skirtingai nagai atrodo skirtingu apšvietimu, kaip judinant ranką ant nagų suspindi rožinė, geltona, oranžinė, žalva, melsva, violetinė... visos vaivorykštės spalvos! Kažkas magiško, kažkas nerealiai gražaus - o aš galvojau, kad iš ponių ir vaivorykščių jau išaugau... 😆 Tik ne tuomet, kai holografinė vaivorykštė šoka ant mano nagų.

Dėl to, kad tai holografinis nagų lakas, pagauti tikrąjį efektą viename kadre yra tiesiog neįmanoma: pabandžiau, bet rezultatas toli gražu ne toks, kokį matau realybėje... Kažkurią dieną dalinausi instgram stories, todėl jei spėjote pažiūrėti, labai džiaugiuosi 😊 Gal kurią dieną nufilmuosiu ir įkelsiu į kurią iš savo socialinių paskyrų... O kol kas rodau vieną kadrą - vistiek magiška, nors 100 kart mažiau, bet vistiek magija.


Vienintelis dalykas, prie kurio galiu kabinėtis yra išlikimo laikas. Oi, kaip aš norėjau, kad ant mano nagų efektas išliktų amžinai, bet deja, išlieka apie 4 dienas, paskui pradeda lupinėtis kampučiai ir metas perlakuoti. Nėra išlikimas tragiškas, bet ir ne geriausias, koks gali būti.

Šitas holografinis nagų lakas nerealus, niekaip neatsidžiaugiu ir vis galvoju, kad noriu daugiau spalvų - įdomu, kaip atrodytų raudonas? O tamsiai žalias?... Žodžiu, svajoju! Ir nors kaina nėra žema, tačiau lakas atnešė man tiek džiaugsmo, kad yra vertas kiekvieno išleisto cento! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai