CATRICE "Sand Nudes" akių šešėlių paletė "010 Hug S'and Kisses"

Būna, kai kurie įrašai užsitempia tiek, kad net gėda rašyti, o kartais nebežinai, ar iš viso verta. Tačiau jei suabejoju, visuomet stengiuosi atrasti laiko ir parašyti. Taip nutiko ir su šia palete - nepamenu, kada tiksliai ją gavau iš Catrice atstovų, bet vis delsiau parašyti, nors nuotraukų failai senai guli išorinio disko talpykloje, o paletė naudota ir pilnai išbandyta. Ką gi, netempiant gumos, nevyniojant į vatą, skubu papasakoti, ką apie šitą paletę manau.

Gal tau atrodo, kad kiti naudojasi tavimi? Sustabdyk tai! Tiesiog paimk rašiklį ir pakeisk įvykių baigtį! Aprašyk situaciją ir užbaik ją taip, kaip tau norėtųsi. Patikėk, taip ir įvyks. Tu gali pakeisti savo gyvenimą!


Produktas: CATRICE "Sand Nudes" akių šešėlių paletė "010 Hug S'and Kisses"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė: akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalvų dermė
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 6 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Atostogų Jausmas – smulkus, lengvas Karibų smėlis, raudonos Sacharos dykumos ir tamsaus smėlio Gvatemalos paplūdimiai. Tai šeši tobulai suderinti atspalviai – šiltos nude ir smėlio niuansai –nieko negali būti geriau. Šilkinės tekstūros blizgūs bei matiniai šešėliai puikiai dengiasi ir gali būti maišomi ir derinami įspūdingam efektui sukurti. Dėl dvigubo aplikatoriaus priemonę tiesiog būtina turėti keliaujant.


Pirmiausia keli žodžiai apie pakuotę - paletė atrodo gana paprasta: juodo plastiko pagrindas su skaidriu uždengiamu dangteliu. Šešios paletės spalvos sudėtos eilute nuo tamsiausios iki šviesiausios. Smagu matyti ir kitoje pusėje esančią informaciją bei schemą kaip dažytis, tik ta schema nė kiek neveikia, bet apie tai kiek vėliau.

Paletėje esančius šepetėlius aš visuomet išmetu lauk, tačiau šitą pasilikau - kempinėlė labai patogi dengti šešėlius tiesiogiai ant akies. Taip, prieš kelis metus į tokius net žiūrėti nežiūrėjau, o dabar suprantu, kad kokybiška kempinėlė gali padengti šešėlius daug intensyvesniu atspalviu. O va kitoje pusėje esantis šepetėlis man visai nepatinka - jis per minkštas, neti jokio tvirtumo ir tikrai ne visus šešėlius paima (iš šios paletės tikrai ne, o su kitomis dar įmanoma dirbti, tačiau ne pats geriausias variantas).


Kvapas. Labai silpnas, akių šešėliams būdingas kvapas.

Konsistencija. Paletėje yra 3 matiniai ir 3 blizgūs šešėliai. Šešėliai itin švelnūs, vidutinio drėgnumo, tačiau linkę vidutiniškai byrėti, kai paimamas produktas.


Sudėtis:
SHADES I/III/V/VI:
MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

SHADE II:
MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

SHADE IV:
MICA, TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nevyniojant žodžių į vatą - akių šešėliai labai labai prastos pigmentacijos. Nuotraukoje apačioje matote ryškiausią rezultatą, kurį man pavyko išgauti su šešėliais! Iš pradžių, dengiant pirštu ant rankos atrodo, kad tik šviesios nepigmentuotos. Tačiau imant šepetėliu, su šviesiomis spalvomis galima išgauti ryškesnį efektą ant voko, o tamsių ant akių iš viso nesimato - paletėje ryškios spalvos tampa vos tamsesnėmis dėmelėmis ant voko. Ir man nepaprastai gaila, kad ta graži 'lašišų' atspalvio rožinė niekaip neišgaunama tokia, kokia yra paletėje.

Su savo įprastais šepetėliais šviesias spalvas vis tepu, tepu ir tepu ir visai neprastai gaunasi. O va su tamsiomis nei iš vietos, kol vieną dieną nepabandžiau dengti su kempinėlės tipo aplikatoriumi. Stebuklas - su juo išgaunu beveik tokią pat spalvą, kaip paletėje, bet iki tol, kol nebandau pasklaidyti. Atrodo tik prisiliečiu šepetėliu ir visa spalva išgaruoja - košmaras... 

Spalvas šiek tiek paryškina akių šešėlių pagrindas, tačiau vistiek gaunasi nekas. Jeigu norisi normalaus spalvos intensyvumo - jį galima išgauti naudojant akių šešėlių pagrindą + kempinėlės aplikatorių + nesklaidant padengtų spalvų. O koks tada makiažas gaunasi - tiesiog perbraukti šešėlius per akies voką.


Tikriausiai normalu, kad nematydama šešėlių ant akių, aš nesuprantu, kiek jie išlieka. Nesubėga ir visiškai nuo voko nedingsta - nes vakare dar matau šešėlių ant vokų. Tad tiesą sakant apie išlikimą negalėčiau nieko pasakyti.

Na, o apie paletę - nepigmentuota, nulis spalvos, byra. Su šepetėliu nepadirbsite, teks naudoti papildomas priemones ir pamirštą kempinėlės aplikatorių. Normalaus akių makiažo su ja neišgausite, o ir perbraukimui per voką teks nemenkai pavargti. Nerekomenduoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai