ETUDE HOUSE Burbble Tea Sleeping pack "Green Tea" - naktinis veido kremas - kaukė su žaliąja arbata

Ieškojau vasarą naktinio veido kremo, ir niekaip neišsirinkau - tai tas nepatiko, tai anas, tai esu bandžiusi pirmu įspūdžiu ir žinau, kad ne mano poreikiams, tai nusibodę, tai per didelė prabanga man... Taip ir nieko neišsirinkusi nusprendžiau paieškoti internetu ir išbandyti kažką korejietiško. 

Po ilgų paieškų tiesiog susižavėjau "Burble Tea" iš Etide House pakuotėmis ir idėja. Veido kremas, atrodantis kaip arbata su burbuliukais? Kodėl ne? Korėjietiškos pakuotės visuomet stebina neįprastomis, originaliomis, žaismingomis, mielomis, linksmomis... visokiomis, tik ne nuobodžiomis, pakuotėmis. Todėl įsigijau ir noriu jums papasakoti, kaip gi man sekėsi? Ir ar tikrai korėjietiška kosmetika yra geriausia?

Šįryt, prieš ko nors imdamasis, griebk rašiklį ir užrašyk penkis dalykus, kurių šiandien norėtum - atmink, turi jais tikėti. Vakare paimk sąrašą ir patikrink, kiek norų tapo tikrove. Bandyk tai daryti savaitę, mėnesį, metus... Netrukus išmoksi kurti savo gyvenimo scenarijų!


Produktas: ETUDE HOUSE Burbble Tea Sleeping pack "Green Tea" - naktinis veido kremas - kaukė su žaliąja arbata
Gamintojas: "ETUDE Corporation". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, valyti odą
Tinkamas tipas: mišriai, riebiai odai
Labiausiai patiko: įdomi, patraukli pakuotė
Labiausiai nepatiko: labai vidutinis, netgi silpnokas efektas
Tūris: 100 g
Kaina*: $11,95 US
Kur galima įsigyti: etudehouse.com, ebay, iherb
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Burbulinės arbatos naktinė veido kaukė - kremas su žaliosios arbatos ekstraktu ir drėkinančiais burbuliukais - kapsulėmis, padaro odą švaresnę, ją valo. Priemonė valo poras ir riebalų perteklių. Drėkinantys burbuliukai - kapsulės viduje turi drėkinantį kompleksą.
Naudojimas
1. Naudodami šaukštelį pakabinkite gelio ir 1-2 drėkinančius burbuliukus į delną.
2. Švelniai susprogdinkite burbuliukus su šaukšeliu ant delno ir sumaišykite turinį su geliu.
3. Tolygiai padenkite ant veido odos masažuojamaisiais judesiais.
4. Palikite per naktį. Ryte nulaukite drungnu vandeniu.

Priklausomai nuo odos padėties, galima naudoti tik gelį. Kai reikia daugiau drėkinimo, galima padidinti drėkinančių burbuliukų skaičių.


Kas jau kas, bet korėjietiškų produktų pakuotės yra nerealios. Kremo - kaukės indelis atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kuri iš savęs lyg ir įprasta: baltas popierius su arbata ir abstrakčiu burbuliukų ir arbatos pakuotės paveikslėliu. Smagu, kad šį kart ant pakuotės randu ir sudėtines dalis lotynų kalba ir anglišką aprašymą. Su korėjietiškais produktais tai retas atvejis, arba aprašymai būna surašyti tokia 'laužyta' anglų kalba, kad sunku suprasti. Esu naudojusi produktų, kur sudėtinėse dalyse būdavo sumaišomos ar praleidžiamos raidės arba ingredientai surašyti pusiau lotyniškai, pusiau angliškai... Ką gi, atrodo Etude House kompanija galima pasitikėti: vertėjus turi gerus ir nepalieka klaidų, tikriausiai todėl, kad aiškiai orientuojasi į platesnę, pasaulinę rinką.

Plastikinis indelis yra visa įdomybė - jis pagamintas iš labai tvirto, skaidraus plastiko ir primena gėrimų puodelius. Indelis užsuktas žaliu plastikiniu dangteliu, po kuriuo dar apsaugotas plastikiniu dangteliu. Tačiau pastarasis ne dėl smalsių pirštukų, o greičiau nuo produkto išsiliejimo į dangtelį. Dar labai smagu, kad prie dangtelio tvirtai prisispaudžia kokybiška plastikinė mentelė - šaukštelis. Jis yra puikus įrankis kiekiui matuoti. Man užtenka vieno šaukštelio visam veidui padengti.


Kvapas. Šiek tiek primena žaliosios arbatos kvapą, tačiau stipriausiai jaučiamas ryškus, aiškus gaivus kosmetikos priemonių aromatas, kurį aš jaučiu dar ir užmiegant.

Konsistencija. Produktas atrodo nepaprastai įdomiai pakuotėje: viršuje gelinis žalsvos spalvos produktas, o dugne - rudos spalvos rutuliukai, kurie primena tuos rutuliukus, išsipučiančius nuo vandens. Iš tiesų vaizdas labai primena burbulinę arbatą.


Sudėtis: Water, Propanediol, Glycerin, PEG/ PPG-17/6 Copolymer, Alcohol Denat., Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Dipropylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Beta-Glucan, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Agar, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Sodium Polyacrylate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Carbomer, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Tromethamine, Styrene/ Acrylates Copolymer, Coco-glucoside, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, CI 19140, CI 42090, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Fragrance.


Poveikis. Manau, kad priemonės naudojimas yra šioks toks žaidimas: kabinate gelio, tuomet gaudote iš dugno burbuliukus, trinate viską kartu ir tik tuomet tepate ant veido odos. Beje, man nepatinka, kad žvejojant burbuliuką visa mentelė išsitepa produktu, tačiau tai tik maža smulkmena. Be to, ir tas rutuliukas labai keistas - sutrinu, tačiau burbuliuko viduje kieta, o sutrintos dalelės niekaip nesusigeria į odą ir lieka jos paviršiuje. Spėju, kad nuėjusi miegoti tas daleles palieku lovoje, mat ryte jų ant odos neberandu. Pirmus naudojimo kartus galvojau, kad jokio poveikio jie nedaro - tačiau aiškiai jaučiu, kad tikrai drėkina, kai panaudoju porą rutuliukų vienam kartui, tik vėlgi, ar man jų pakaks, kol produktas pilnai baigsis.

Priemonė su žaliąja arbata yra skirta į akne linkusiai, riebiai odai, o mano oda toli gražu ne tokia. Esu tikra, kad į krepšelį įsidėjau ir užsisakiau "Black Tea" veido kremą - kaukę, tačiau kodėl atkeliavo žalioji, aš neturiu supratimo. Atgal siųsti nelogiška, išmesti irgi nesinorėjo, todėl surizikavau naudoti.

Pirmus kartus priemonę tepiau itin plonu sluoksniu, kuris greitai susigerdavo ir man atrodydavo, kad gana, tačiau dar einant miegoti jausdavau, kaip tempia veido odą. Todėl gana greit susigaudžiau, kad dengti reikia storu sluoksniu ir palaukti, kol kremas šiek tiek susigers. 

Na, o kalbant apie poveikį - jaučiu drėkinimą, veidas ryte atrodo putlesnis, gražesnis ir jaučiasi apsunkintas, todėl kremo likučius reikia kuo greičiau nusiplauti. Aišku, kad aš turiu ne mano odai skirtą priemonę, tačiau nemanau, kad labai patiktų ir riebiai odai - jaučiu, kaip šiek tiek traukia poras, tačiau ar būtų pakankamas efektas? Na, nežinau, tikriausiai ne.

Galimi pasirinkimai. Paveikslėlis iš ČIA

Galiausiai, tikriausiai geriau būtų pirkti savo odos tipui tinkamą priemonę: braškinė geriausiai tiks sausai, dehidratuotai odai; juodoji - visiems odos tipams; žalioji - riebiai, į akne linkusiai odai.

O man šitas kremas - kaukė pasirodė labai vidutiniškas produktas. Nedaro kažko stebuklingo, tačiau nėra prastas, poveikis jaučiamas. 2 balus skirčiau už produktą ir 1 papildomą balą už pakuotę, tad 3/5. Nesu labai sužavėta, bet tai neatbaido nuo noro bandyti daugiau korėjietiškos kosmetikos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai