PHYSICIANS FORMULA "Butter Blush" skaistalai "Nude Silk"

Physicians Formula produkcijos jau galima nusipirkti Lietuvoje! Nepaprastai džiugi šio rudens naujiena buvo šio puikiai žinomo prekinio ženklo atsiradimas būtent mūsų rinkoje ir pasiekiamas ranka. Tiesa, kol kas tik elekroninėse Eurokos parduotuvėse, ir girdėjau gandus, kad atsiras ir kai kuriuose fizinėse, tačiau tikriausiai reiktų tikėtis, kad tik didžiosiose.

Aš planavau pirkti garsųjį Butter Bronzer, tačiau kai Eurokos savo paskyroje paskelbė konkursą, pagalvojau, kad sudalyvausiu ir man pavyko laimėti - o laimėjau va tokius Butter Bronzer skaistalus, ir nors šiek tiek gaila, kad atspalvio pasirinkti pati negalėjau, tačiau su džiaugsmu puoliau bandyti, na o šiandien, manau jau metas papasakoti, ką apie juos manau. Ar Physicians Formula verta jūsų dėmesio?

Viena, ką turi atsiminti - gyvenimas nestovi vietoje.
Tai kas, kad šiandien tavo gyvenimas toks, rytoj jį gali pakeisti.
Tavo tikslas yra toks, kokį išsikeli. Šiandien atrask dalyką, kurį būtinai norėtum pakeisti, tada susitelk į sprendimą.

Produktas: PHYSICIANS FORMULA "Butter Blush" skaistalai (atspalvis "Nude Silk")
Gamintojas: "Physicians Formula" Inc. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: lengvai dūžta 
Tūris: 7,5 g
Kaina*: 13,90 EUR
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Šie skaistalai leis pasijusti švytinčia Brazilijos deive. Prabangių skaistalų sudėtis papildyta Murumuru, Cupuacu ir Tukuma sviestais, kuriuose gausu maitinamųjų medžiagų, rafinuotomis perlų dalelėmis ir švelniais pigmentais. Itin švelnūs kreminės tekstūros, drėkinamosiomis savybėmis pasižymintys skaistalai suteikia skruostams spalvingo spindesio, atgaivina odą. Dėka išskirtinių prabangių sviestų, skaistaluose gausu nesočiųjų riebalų rūgščių, pro vitaminų, kurie gerina odos būklę, drėkina ir suteikia šilko švelnumo. Priemonės pakuotėje yra šepetėlis ir integruotas veidrodėlis.


Kaip visuomet pirmiausia noriu pradėti nuo produkto pakuotės. Kadangi ruduo, fotografavau jį rudeniškų šermukšnių fone, tačiau pakuotei šitas fonas nelabai dera - įkvėptas Brazilijos produktas tiek indelis, tiek kartonas puoštas palmių lapais, ryškiais spalviniais sprendimais. Nelabai patiko, kad plastikinė pakuotė buvo stipriai priklijuota prie kartono - kol atkrapščiau lauk tą lipnią masę... kita vertus, tikriausiai puikiai apsaugo nuo bereikalingų judesių ir produkto dužimo.

Man patinka, kad ant kartoninės pakuotės randu visiškai visą reikalingą informaciją, o pro iškirptą langelį galiu paliesti ir plastikinę vidinę pakuotę su produktu. Kalbant apie vidinę pakuotę - ji nedidelio dydžio, tačiau stora ir visiškai nekompaktiška. Taip yra todėl, kad produkto panelė pasikelia ir dugne randame veidrodėlį bei kempinėlės formos aplikatorių.

Na, o indelyje produktas sudėtas gražiomis bangelėmis. Smulkmena, bet maloni akiai. Tiesa, kalbant apie pakuotę - aš galvojau, kad ji bus super tvirta ir super kokybiška, juk produktas nėra labai pigus? Tačiau man pakuotės tvirtumas labai vidutiniškas ir tiesą sakant atrodo tik kiek tvirtesnis už pigučių Catrice bei Essence produktų pakuotes. 


Kvapas. Paprastai čia rašau, kad kvepia kaip ir visi tokio tipo produktai, tačiau šį kart taip nėra - kvepia maloniai saldžiai, gal kažkiek primena kokosus. Mmm... tačiau tik uostant iš pakuotės tas aromatas jaučiamas - padengus greitai dingsta ir išgaruoja.

Konsistencija. Itin minkšta, švelni, drėgnoka, kreminė, netgi sviestinė ir dar nepaprastai švelni....


Sudėtis: Talc, Alumina, Mica, Dimethiconol Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Parfum, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polybutene, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Isopropyl Isostearate, Lauroyl Lysine, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Hexylene Glycol, Tin Oxide, Tocopherol, Lecithin, Ascorbic Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77891, CI 77007.

Cruelty free - netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia man norisi pradėti nuo techninių dalykėlių - priemonės konsistencija yra nepaprastai minkšta, labai maloni ant odos, itin švelni ir besvorė, nejaučiama. Gamintojas sako, kad sudėtyje yra kelių rūšių natūralių sviestų, todėl nenuostabu, kodėl priemonė būtent tokia. Tačiau reikia su šia pakuote elgtis labai atsargiai - nors ir sukomplektuota taip, kad būtų tinkama kelionėms, tačiau keliauti ji netinka - linkusi itin lengvai dužti. Kartą ji nukrito iš visai nedidelio aukščio, dar būdama originalioje, kartoninėje pakuotėje ir visa suskilo. O taip, susitvarkiau su alkoholiu ir toliau naudoju. Tačiau reikia būti itin atsargioms ir kelionių metu šitų skasitalų aš tikrai neimčiau su savimi.

Dėžutėje esantis veidrodėlis atrodo nedidelis, bet iš tiesų pakankamas greitam pasidažymui ar priemonės atnaujinimui, o va viduje esantis aplikatorius man nelabai patinka. Su žaliąja puse produktą reikia dengti ant skruostų - paviršius itin lygus, beveik neturi porėtumo, todėl gana gausiai padengia produkto ir neblogai paima iš paletės. Tuo tarpu rožine puse reiktų jį paskirstyti, išsklaidyti ant veido odos - ši pusė labiau porėta, todėl nuima priemonių perteklių ir neblogai išsklaido skaistalus. Naudojausi šiuo šepetėliu kelis kartus - kad ir kaip atsargiai dažyčiausi, efektas buvo palyginus ryškus, tačiau visai pavyko pasidažyti. Bet kasdienai kempinėlės tikrai nenaudočiau - daug patogiau dengti jūsų pamėgtais šepetėliais ir tik kelionių ar kažkokių nenumatytų aplinkybių metu galima pasinaudoti kempinėle, bet kaip jau minėjau, specialių įgūdžių ir įpratimo tokiam dengimui tikrai prireiks.


Kalbant apie skaistalus - mane stebina nereali jų pigmentacija. Jeigu pigmentaciją lyginti su mano turimais produktais, tai labai primena Essence Silky Touch Blush skaistalų pigmentaciją. Tad ir čia reiktų dengti atsargiai, nupurtyti šepetėlį ir nepadauginti. Tiesa, nepaminėjau, kad skaistalai imant šepetėliu tikrai šiek tiek byra ir sukuria palaidų dalelių, bet sakyčiau taip vidutiniškai, ne erzinančiai daug. Dengiasi lengvai, sklaidosi gana lengvai ir atrodo labai natūraliai.

"Nude Silk" atspalvis koralinis, tikriausiai tinkamas daugumai merginų. Pastaruoju metu aš labiau mėgau lengvai rausvus atspalvius, tačiau koralinis tikrai gražiai paskaistina odą ir suteikia skaistumo, nors pats atspalvis yra visiškai matinis.


Atrodo tiek daug prirašiau, tačiau dar nepapasakojau, kaip laikosi ant odos. Tai jaučiasi labai lengvai, maloniai, neapsunkina odos. Tačiau nepasakyčiau, kad laiko labai ilgai. Žinote, kai produktas išgirtas, tu tikiesi, kad tikrai laikys visą dieną, bet nelaiko, nors tu ką. Man laikė apie 8 valandas. Ne toks jau trumpas laikas, tačiau kaip jau minėjau, turėjau vilčių, kad laikys ženkliai ilgiau.

Man skaistalai patinka, geri, kokybiški, malonūs naudoti, tik aš nežinau, ar tikrai imčiau ir mokėčiau tuos 14 Eur už šituos skaistalus. Gal reiktų nusipirkti garsųjį Butter Bronzer? Įdomu jau bandžiusiųjų nuomonė - ar tikrai verta. Tačiau žinote, kaip būna - išgiria tam tikrus produktus, mintyse prisikuri labai aukštos kokybės, vos ne stebuklo iliuziją, o kai išbandai to stebuklingojo wow nebūna. Nors realiai neturi prie ko prikibti, tačiau tikėjaisi tai daugiau... O jei trumpai apie skaistalus - patiko, tačiau nepasakyčiau, kad be konkurencijos nurungė mylimiausius Essence - mano akimis Essence kainos ir kokybės santykis ženkliai geresnis, o abu šie produktai mano akimis yra labai lygiaverčiai, susumavus visus aspektus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai