Vėduoklės formos šepetėlis hailaiteriui, bronzinei pudrai, skaistalams padengti iš ebay.com

Senokai pasakojau kažką apie makiažo šepetėlius - o kažką naujo iš jų aš išbandau nuolat, todėl potencialių įrašo objektų turiu ne vieną ir ne du, tačiau šiandien norėčiau pakalbėti apie vėduoklės formos, bevardį šepetėlį iš ebay. Šepetėlius iš ebay perku labai dažai, tiesą sakant didžioji dauguma mano šepetėlių yra būtent iš ten ir beveik visuomet džiaugiuosi gera kokybe ir nedidele kaina. 

Šepetėlį įsigijau ieškodama patogaus įrankio hailaiteriui dengti ir nustebau pamačiusi, koks jis didelis - ko jau ko, o šepetėlių matmenys tokiose parduotuvėse nurodomi retai. Tad pažaidžiau, pabandžiau ir noriu labai trumpai papasakoti, ką apie jį manau.

"Gyventi - tai pamažu gimti. Būtų per daug patogu išsinuomoti sau gatavą sielą."
A. de Sent-Egziuperi


Produktas: Vėduoklės formos šepetėlis iš ebay.com
Gamintojas:  nenurodytas, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: hailaiteriui, skaistalams, bronzatui
Medžiagos: nailono plaukeliai, mediena, matalas
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: plaukeliai neatiduoda produkto
Matmenys: ilgis - 19 cm; galvutės - ilgis 4,5 cm, plotis 9 cm
Kaina*: US $1,53 (1,44 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Makiažo šepetėlis praktiškas ir patogus vėduoklės formos makiažo įrankis. Jo forma sukurta idealiai padengti skystą makiažo pagrindą ant veido. Tinka naudoti skaistalams ir birioms pudroms. 


Kaip ir dauguma makiažo šepetėlių, pirktų per ebay, taip ir šis atkeliauja supakuotas labai paprastai: plastikiniame maišelyje, o galvutė - specialiame dėkle, saugančiame nuo pažeidimų kelionės metu. Pats šepetėlis gana paprastas: medinis kotelis juodos spalvos, vėduoklės plaukeliai balti su juodai dažytais galiukais, sintetiniai.

Aš buvau nustebusi koks jis didelės - įprastai tokios pardavimo vietos nenurodo dydžių - būna perki pasižiūrėjęs į paveiksliuką, o gauni visiškai miniatiūrinį niekutį. Aš norėjau šepetėlio hailaiteriui, bet juk iš pirmo žvilgsnio matosi, kad šepetėlis hailaiteriui yra per didelis? Nežinau kaip jums, bet aš dengdama šviesą atspindinčias priemones noriu tikslumo, o su tokio dydžio šepetėliu tai neįmanoma.


Dar gamintojas sako, kad tinka skystam makiažui pagrindui dengti, bet man atrodo visiška nesąmonė, tokiais šepetėliais to padaryti neįmanoma, tiksliau gal ir įmanoma, bet teks ilgai vargti sklaidant produktą, o kam to reikia?

Tad lieka skaistalai ir bronzinė pudra. Su šiais abiem produktais dirbti kaip ir būtų įmanoma, forma itin tinka bronzinei pudrai, tačiau čia aš susiduriu su kita problema. Šepetėlio šereliai yra gana ilgi, galvutė praktiškai neturi tvirtumo ir tikriausiai todėl, nors ir paima produkto, bet labai sunkiai jį atiduoda/ perneša ant veido odos. Norint išgauti minimalų rezultatą reikia labai spausti ir trinti šepetėlį, o tai nėra normalu. Kažkas tiesiog negerai su šepetėlio šereliais.

Dydžių palyginimui: kairėje - Oriflame vėduoklės formos šepetėlis

Taip, su tokiu šepetėliu galima išgauti labai labai natūralų efektą, tad dieniniam makiažui gal ir pasitarnautų, tačiau aš pirkau ne tam, o ir dieniniam makiažui turiu patogesnių įrankių. Tad galiausiai jį naudoju tik tiems atvejams, jei pabyrėjo šešėliai, nuvalyti jų perteklių nuo skruostų ar šiaip, nuvalyti birių produktų perteklių nuo odos, jei tokie pasitaiko.

Nekažką, neatlieka jis savo funkcijos ir tikrai neverta į šituos šepetėlius žiūrėti. Kad ir kainuoja nedaug, bet visiškai nefunkcionalus, šereliai nekokybiški ir būtent tai man nepatinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai