DAYTOX "Daily Hydration" drėkinantis veido kremas su sviestmedžio sviestu ir burnočių aliejumi

Pastaruoju metu visiškai nesuprantu iš kur mano namuose tiek daug mini pakuočių visko: kremukų, aliejukų, mėginukų, didesnių mėginukų... Ir būtent gruodis yra tas mėnuo, kai užsivertusi darbais aš nusprendžiu juos sunaudoti, spėju, kad tiesiog noriu pasitikti metus mažiau apsikrovusi įvairiais daiktais? O gal tiesiog dėl to, kad tos mažos pakuotės vis pasimeta, ir atradus po kurio laiko jau spėlioji - ar dar tinkamos naudoti?

Tad ne taip jau ir senai, paėmiau dar pernai advento kalendoriuje rastą Daytox kompanijos veido kremuką. Apie šią kompaniją pirmą kartą išgirdau pernai, todėl net neįsivaizdavau ko tikėtis. Ką gi, keli sakiniai ir nuomonė apie ją.

"Nelaimė parodo ir draugą, ir priešą."
Epiktetas


Produktas: DAYTOX "Daily Hydration" drėkinantis veido kremas su sviestmedžio sviestu ir burnočių aliejumi
Gamintojas: "L.A.B. Cosmetics" GmbH & Co. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, mažinti raukšles
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: labai gerai drėkina odą
Labiausiai nepatiko: net nežinau, gal kvapas toks nelabai malonus
Tūris: mano turimos pakuotės 10 ml; pilna pakuotė 50 ml
Kaina*: 50 ml - 25,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas 
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinantis veido kremas visiems odos tipams, normaliai ir sausai odai.

• Kasdienė odos detoksikacija
• Sudėtyje itin daug aktyvių detoksikuojančių ingredientų, vitaminų ir regeneruojančių aliejų
• Optimaliai drėkinantis
• Mažina raukšles
• Kovoja su laisvaisiais radikalais

Ingredientai:
BioDtox - skatina natūralią odos apsaugą ir stimuliuoja detoksikacijos procesus. Apsaugo nuo oksidacinio streso, slopina
laisvųjų radikalų susidarymą.
Sviestmedžio sviestas - sudėtyje turi daug riebiųjų rūgščių.
Burnočių aliejus - drėkina odą, skatina jos regeneraciją.

Naudojimas: Ryte ir vakare užtepkite nedidelį kiekį kremo ant veido ir kaklo naudodami aplikatorių. Tada švelniai įmasažuokite priemonę į odą pirštų galiukais.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Tai kadangi miniuką radau advento kalendoriuje, tikriausiai būtų buvę pernelyg naivu tikėtis, kad tai bus pilno dydžio pakuotė. Miniukas plastikinės tūbelės su paprastu užsukamu dangteliu. Tuo tapu pilno dydžio pakuotė stiklinė, įprastos kremams formos ir dydžio.

Man smagus ir priemonės dizainas: toks natūraliai gražus, paprastas ir malonus akiai. Visai nesenai teko pastoviniuoti prie kompanijos stendo, tai labai panašus dizainas vyrauja bene visuose kompanijos gaminiuose.


Kvapas tikriausiai vienintelis dalykas, kuris šiek tiek kliūva: jis nėra pats maloniausias. Nežinau, gal šiek tiek primena vaistus ar kažkokiu vyriškus produktus, nesuprantu. Bet nėra taip, kad kvapas erzintų tiek, kad negalėčiau naudoti. Tiesiog ne pats maloniausias ir tiek.

Konsistencija labai lengva, netgi šiek tiek vandeninga.


Sudėtis: Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, C14-22 Alcohols, Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Propanediol, Phenoxyethanol, Parfum, Cetearyl Alcohol, C12-20 Alkyl Glucoside, Panthenol, Xanthan Gum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Disodium EDTA, Glycine Soja Oil, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract.

Tinka veganams.
Anti-alergiška formulė (atsisakyta 26 alergenus sukeliančių medžiagų).
Neatlikti bandymai su gyvūnais
Be silikonų, parabenų, dirbtinių dažiklių ir parafino


Poveikis. Veido kremas dėl itin lengvos konsistencijos labai greitai susigeria į veido odą, ir dažnai net atrodo, kad mano oda jo nori daugiau. Gal dėl to greito susigėrimo man atrodo, kad kremo reikia ne taip jau mažai. 

Susigėręs kremas iš karto suteikia malonų komforto jausmą: jis nuramina odą, ją sudrėkina ir drėkina labai gerai. Akivaizdžiai jaučiu, kad dienos eigoje man netempia veido odos ir nesinori papildomo drėkinimo. Tad dėl jo pagrindinės, drėkinimo funkcijos galiu tik pagirti. 

Na, o kiti žadami poveikiai? Aš jų nepastebėjau. Sunaudojusi tuos 10 ml nei efekto raukšlėms, nei tuo labiau kažkokio antioksiduojančio poveikio nejaučiu. O ir kremo kaina sakyčiau jau tokia normali (ne, ne aukšta, o normali), tad norint kažkokio stipresnio poveikio - kažin ar rinkčiausi, o va jeigu reiktų labai intensyvaus drėkinimo - tikrai drąsiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai