ESSENCE "Vibrant Shock" skysti lūpų dažai "04 twisted sister"; "Metal Shock" metalinio efekto lūpų dažai "02 hemlock"

Gan senai kalbėjau apie Essence kompanijos gaminius, tiesa? Iš tikro, tai visuomet turiu kažką naujo, kažką pamiršto papasakoti apie kompanijos produktus, tik ne visuomet suspėju. Beveik baigiau apkalbėti visas rudens - žiemos naujienas, beliko vos keli produktėliai, tačiau iš pavasario dar liko nemažai. Tikriausiai eigoje pasižiūrėsim, apie kuriuos gaminius kalbėsiu, kuriuos galbūt ne, o kurių apžvalgos nusikels dar vėlesniam laikui.

Šiam kartui pasirinkau kalbėti apie skystus lūpų dažus iš skirtingų linijų: viena pasižyminti ryškiomis, intensyviomis spalvomis "Vibrant Shcok"; kita - metalinį spindesį iš "Metal Shock". Buvo minčių daryti du atskirus įrašus, bet galiausiai, nemanau, kad tai būtina, tad keliu į vieną ir pasakoju apie abu iš karto.

Ar kada girdėjai sakant: Jis ieško bėdos? Ar kas nors yra taip sakęs? Pasvarstyk, kaip ieškai bėdų: galbūt tyčia eini tamsiu skersgatviu arba dairaisi progos susipešti. Mokykis elgtis kitaip. Bėdos - senas įprotis, geriausia šio įpročio atsikratyti.


Produktas: ESSENCE "Vibrant Shock" skysti lūpų dažai "04 twisted sister"; "Metal Shock" metalinio efekto lūpų dažai "02 hemlock"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepaprastai patogiai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: "Vibrant Shock" linijos priemonė vis keliauja ant dantų
Tūris: kiekvienas po 5 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: 
"Vibrant Shock": tokios šaunios spalvos, kaip mėlyna, rausva ir pilka su švelniai matiniu užbaigimu ir puikaus padengimo, nelipnia tekstūra paverčia lūpas pačiomis madingiausiomis.  

"Metal Shock": metalinės lūpos dabar yra karščiausia mados tendencija. su šiais lūpų dažais galima itin lengvai sukurti fantastišką įvaizdį, be to, jie suteikia labai malonų pojūtį ir švelniai matinį užbaigimą.


Pirmiausia kaip visuomet norisi pakalbėti apie priemonių pakuotes: jos skiriasi nuo kitų Essence skystų priemonių lūpoms pakuočių, o gal keičiasi, mat kompanija kas kiek daugiau nei metus keičia pakuotes. Man šita forma kol kas smagiausia: nedidelės pakuotės, kvadratinė forma, kokybiškai atrodantis, storas plastikas, juodas dangtelis ir šioks toks išliekantis žaismingumas - linksmas, žaismingo šrifto užrašas ant pakuočių. Gaila, bet čia nerasite pilnos informacijos apie produktą, sudėtinių dalių, tad prieš perkant jos reikės pasiieškoti internete.

Man labai patinka naujasis aplikatorius: gana plonas, tačiau ilgas, su trumpais plaušeliais, lenktos formos. Labai patogus padengti produktą tiek aplink kontūrą, tiek užpildyti lūpas. Patinka ir problemų padengti nėra.

Kvapas. Essence lūpų blizgesiuose naudojamos kvapiosios medžiagos ir bene visuomet reiktų tikėtis užuosti vienokį ar kitokį kvapą. Abu dažai kvepia vienodai, turi šiek tiek saldumo, bet jei anksčiau kompanijos lūpų priemonėse vyravo saldūs vanilės kvapai, tai čia saldumo mažiau ir kvapas labiau primena vaisių aromatus.

Konsistencija abiejų priemonių skiriasi: vibrant shock skystoka, labai šlapia tačiau kreminė. Tuo tarpu Metal Shock  neturi šlapumo, visiškai kreminė, netgi šiek tiek sausoka.


Sudėtis: 
"04 twisted sister"AQUA (WATER), ISODODECANE, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, CETYL DIGLYCERYL TRIS (TRIMETHYLSILOXY) SILYLETHYL DIMETHICONE, ALUMINA, HYDROGENATED TETRADECENYL/ METHYLPENTADECENE, SILICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN SESQUIOLEATE, MAGNESIUM SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, HEXYLENE GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"02 hemlock"HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ISONONYL ISONONANOATE, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, SILICA, TRIDECYL STEARATE, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, TRIDECYL TRIMELLITATE, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, BHT, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 75470 (CARMINE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Tai pirmiausia visus poveikius aš pradedu nuo naudojimo paprastumo ir čia, šį kartą aš turiu priekaištų. Jeigu metalo efekto "hemlock" atspalvį padengti gana paprasta (nors pasistengti šiek tiek reikia), tai "twisted sister" yra kažkokia katastrofa. Nežinau, ar problema yra pačiame atspalvyje ar visos šios serijos formulėse? Manau, kad formulėse - jis skystokas, šlapias, skirstosi sunkiai ir nepaprastai sunku pataikyti kontūre. Nuotraukose kontūro pieštuko nėra, nenaudojau, tačiau dažnai dažydamasis šiuo atspalviu prigriebiu lūpų kontūro pieštuką ir tuomet dengimas tampa šiek tiek lengvesnis. Tačiau preciziškumo dengiant abi spalvas reikia tikslumo ir preciziškumo - būtinai!

Užtat pigmentacijai jokių priekaištų neturiu - ji labai gera, pakanka vieno sluoksnio ryškiai ir efektingai spalvai išgauti. 

Dar man nepaprastai patinka pojūčiai ant lūpų: tiek šlapioji "twisted sister, tiek "Hemlock" jaučiasi labai gerai. Twisted sister suteikia tokį šlapią efektą, tačiau nuteikia tam, kad priemonė gali slydinėti nuo lūpų, kas ryškioms, spalvotoms priemonėms nėra gerai. Tuo tarpu metalinio efekto "hemlock" yra sausesnė, suteikia tvirtai prie lūpų prikibusios priemonės pojūtį, tačiau nesausina ir neerzina lūpų odos.


VIBRANT SHOCK "04 twisted sister" atspalvis ryškiai rožinis, tačiau ne su violetiniu, o daugiau su raudonu atspalviu. Spalva nepaprastai ryški, pilna energijos ir man pasirodė visiškai netinkama šiam metų laikui - pavasariui ir vasarai tai, o va žiemai ir rudeniui tikrai ne. Šitie dažai išlygina ir paslepia lūpų raukšleles ir visą dėvėjimo laikotarpį labai intensyviai spindi.

METAL SHOCK "02 hemlock" atspalvis violetinis, metalinio efekto ir tikriausiai patiks ne kiekvienai, o va man labai patinka (su šiuo atspalviu buvau pasidažiusi šiame video). Atspalvis labai dailiai nugula ant lūpų, taip, raukšlelės yra matomos, bet jos neišryškinamos, tiesiog yra tokios, kokios yra ant jūsų lūpų. Metalinio efekto dažai dailiai žėri, nors dėvėjimo eigoje tikrai gana greit pasitrina ir spindesys šiek tiek dingsta. Tiesa, jeigu labai pergyvenate dėl gelstelėjusių dantų, tuomet tokie atspalviai jums visiškai netinka - su šia spalva dantys visuomet atrodo gelsvesni, nei jie yra iš tikro.


Na o išlikimu aš nesu patenkina - išlieka dažai trumpai, netgi trumpiau nei įprastiniai lūpų dažai, gal apie 2-3 valandas ir nusitrina, dingsta ar nusivalgo net jei nieko nedarome. Valgant palieka pėdsakus ant įrankių, maisto, puodelių... Tad visiškai neturi patvarumo. Jei dar metalinio efekto vos patvaresnė, tai rožinė - visiškai greit dingsta ir pabėga ne tik nuo lūpų, bet dar ir sugeba nukeliauti ant dantų. Todėl su šita formule reikia nuolat tikrinti, kaip atrodo dantys... O tai man nepaprastai nepatogu...

Man patinka "Twisted sister" atspalvis ir spalvos intensyvumas, o "Hemlock" pojūčiai ir efektas, tačiau išlaikymas, dengimas ir formulės šiuo atveju tikrai nėra pačios geriausios.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai