FLOR DE MAYO jūros druskos vonios burbulai - bombos: "Chocolate", "White Musk" ir "Vanilla"

Kokie žiemos ar rudens vakarai būtų be šiltos, kvapnios vonios? Šaltuoju sezonu vonios yra tas neatsiejamas ritualas, kurio metu galiu ramiai užsidaryti vonios kambaryje ir mirkti šiltame vandenyje, kol pabos medituoti arba pirštų oda susiraukšlės nuo kvapnaus, gydančio sielą vandens... Šiek tiek poetiškai pradedu šį įrašą, tačiau iš tiesų vonia, anksčiau reiškusi galimybę pasilepinti, dabar man reiškia ir progą pabūti vienai pačiai su savimi, savo mintimis, planais, emocijomis, potyriais...

Kiekvieną rudenį papildau vonios priemonių lentynėlę naujais produktais, dažniausiai putomis ar druskomis. Tačiau šiemet panorau surasti man patinkančias vonios bombas. Po to, kaip Lush pasitraukė iš Lietuvos rinkos, atrasti maloniai kvepiančią, gerai odą veikiančią priemonę, vis kirbėjo mano galvoje. Žinau, kad Lush bombos produkto kokybės kortelę užkėlė taip aukštai, kad vargu ar bus lengva rasti mane tenkinančius pakaitalus. Visgi, bandau Flor de Mayo kompanijos trijų skirtingų kvapų bombas ir noriu papasakoti, kaip man patiko.

Vienas svarbiausių veiksmų įgyvendinant svajonę - savyje atrasti ir ugdyti kantrybę. Kuo nekantresnis esi, tuo labiau atitolini galutinį rezultatą. Pamėgink džiaugtis pačiu vyksmu - atlygis bus kur kas mielesnis.


Produktas: FLOR DE MAYO jūros druskos vonios burbulai - bombos: "Chocolate", "White Musk" ir "Vanilla"
Gamintojas: "Jesus Gomez" S.L. Ispanija. Pagaminta PRC
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis odai
Labiausiai nepatiko: pritrūko kvapo, labiau primenančio bombos pavadinimą
Kiekis: kiekvienas po 250 g
Kaina*: kiekvienas po 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Vonia su jūros druskos burbulu – tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą po varginančios dienos.


Vonios bombos supakuotos skaidraus plastiko apvalkale ir kiekviena jų parduodama atskirai. Vieną nuo kitos jas skiria tik spalvota juostelė, kuri labiausiai krinta į akis ieškant skirtingo kvapo priemonės, na ir aišku - pavadinimas bei kvapas.

Kvapas. Realiai kiekvienas burbulas turėtų būti skirtingo kvapo. Įsigijau šokolado kvapo, vanilės bei baltojo muskusp kvapo priemones, tačiau nusivyliau jas gavusi. Šokolado kvapas visai neprimena šokolado, greičiau pigią kakavą, kurios stipriame aromate dar reikia gerai paieškoti. Vanilė šiek tiek primena vanilę, tačiau neturi to malonaus žiemiškai šildančio vanilės aromato, kurio tikėjausi. Gal tik muskusas labiausiai primena tikrą muskuso aromatą. Tačiau.. nors pakuotėje kvapai atrodo gan intensyvūs, tačiau vonioje intensyvumas labai susilpnėja ir beveik dingsta (kas nutinka su beveik visomis priemonėmis voniai).

Konsistencija. Baltos spalvos produktas suspaustas į burbulo formą. Visuose burbuluose yra spalvotų (mėlynų ir raudonų) dalelių, kurių funkcija tikriausiai daugiau dekoratyvinė. 


Sudėtis:
"Chocolate"Sodium Bicarbonate, Sodium Sulfate, Citric Acid, Sodium Carbonate, PEG-8, BHT, Cellulose Gum, Parfum, Zea Mays Starch, Sodium Laureth Sulfate, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Sodium Lauroyl Sulfate, Aqua, Phenoxyethanol, CI 16035, CI 19140, CI 17200, CI 42090.

"White Musk": Sodium Bicarbonate, Sodium Sulfate, Citric Acid, Sodium Carbonate, PEG-8, BHT, Cellulose Gum, Parfum, Zea Mays Starch, Sodium Laureth Sulfate, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Sodium Lauroyl Sulfate, Aqua, Phenoxyethanol

"Vanilla"Sodium Bicarbonate, Sodium Sulfate, Citric Acid, Sodium Carbonate, PEG-8, BHT, Cellulose Gum, Parfum, Zea Mays Starch, Sodium Laureth Sulfate, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Sodium Lauroyl Sulfate, Aqua, Phenoxyethanol, CI 19140.


Poveikis. Burbulai įmesti į vonią skęsta ir stipriai išputoja, kol burbulas visiškai ištirpsta ir paskleidžia po vandenį pavienes, sudėtyje esančias daleles. Priklausomai nuo burbule esančių dažiklių, vanduo nudažomas atitinkama spalva, bet vėlgi, kažkokių spalvinių gamų mano pasirinkimuose nėra - šokoladinė vandeniui suteikia tamsiai geltonos, beveik oranžinės spalvos; vanilinė - geltonos; muskuso - bespalvis. 

Čia pastebiu, kad kvapas, kuris pradžioje nors ir buvo intensyvus, bet visai nepriminė šokolado ar vanilės, - vonioje nuslopo ir paliko kosmetinį kvapą. Visai nesijautė, kad maudyčiausi šokolado ar vanilės vonioje... net ir kvapai vienas į kitą buvo labai panašūs (tik muskuso kvapas man priminė muskusą). Tad kvapas mane nuvylė labiausiai... gaila, juk vonia lepinamės ne tik dėl poveikio odai, bet ir uoslės palepinimo, tiesa? Lush priemonėms tikrai neprilygsta...


Ant priemonės pakuočių gamintojas nurodė, kad šokoladinis turėtų tonizuoti, vanilės - atgaivinti, o muskuso - būti afrodiziakas. Tačiau tokių poveikių ar efektų aš nepajutau... visi jie man veikia vienodai. Labai aiškiai ir labai stipriai pastebiu itin švelnią ir itin minkštą odą, atrodo net jaučiasi, kad ant odos kažkas malonaus ir gero lieka! Retokai po vonios jaučiu tokį stiprų ir maloniai gerą poveikį odai! Ir tai atsveria aromato trūkumą, tačiau ne tiek, kad vertinčiau aukščiausiais balais.

Vieną ar kitą Flor de Mayo burbulą voniai rekomenduočiau išbandyti, tik reiktų nusiteikti, kad kvapas tikrai nebus šokoladinis, vaisinis ar toks, kokį išsirinksite - greičiau kosmetinis, bet odai efektas turėtų patikti (nors ir yra trumpalaikis, tačiau labai malonus).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai