GARNIER All in 1 micelinis valomasis vanduo visiems odos tipams

Ar dar yra tokių merginių, kurios nebandė Garnier micelinio vandens? Atrodo daugumos jau išbandytas ir spėtas išgirti tiek, kad atidėjant jo įsigijimą jau senokai griaužė keistas vidinis jausmas, kad prarandu kažką, apie ką kitos kalba, žino, pasakoja ir puikiai pažįsta. Ir tikriausiai nebūčiau verta vadintis smalsia blogere/ youtubere ar kaip kitaip vadinami turinio kūrėjai, jei nebūčiau išbandžiusi - čia gi tas vienas dalykėlis, kurį pabandyti privalo kiekviena? Tačiau ar tikrai? Jeigu dar nebandėte, galbūt mano apžvalga padės apsispręsti?

Sakoma, ką galvosi, tuo ir tapsi. Šiandien pamąstyk, kas esi, ir nuspręsk, ar tai atitinka tavo tikslus ir svajones. Įtvirtink tai, kas tinka, pergalvok, kas netinka.
Tik tu turi galią pakeisti save.


Produktas: GARNIER All in 1 micelinis valomasis vanduo visiems odos tipams
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veido ir akių nešvarumams, makiažui valyti ir raminti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera kaina
Labiausiai nepatiko: griaužia akis
Tūris: 400 ml
Kaina*: 7,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Rimi ir kt. galima rasti daugumoje kosmetikos pardavimo vietų
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Micelinis valomasis vanduo šalina veido, akių ir lūpų makiažą ir ramina odą. Tinka visų tipų odai, netgi jautriai. Sudėtyje esančios micelės veikia kaip magnetas: traukia nešvarumus, makiažą ir odos išskiriamus riebalus. Idealiai nuvalo ir atgaivina odą.
Naudojimas: Ryte ir vakare valykite veidą, akių sritį ir lūpas miceliniu vandeniu sudrėkintu vatos tamponėliu. Nereikia stipriai trinti ar nuplauti. 


Didžiulė, skaidraus plastiko pakuotė primena daugumą Garnier makiažo valiklių savo forma. Iš tiesų, visuomet, kalbant apie kompanijos produktus, norisi juos girti: atrodo prieinamos kainos produkcija, bet visuomet pakuotės gerai apgalvotos, atrodo kokybiškos, patogios, tvirtos ir dailaus, o šiuo atveju švaraus dizaino. Kompanijos produktams būdingi dangteliai patogūs atidaryti ir uždaryti, o šita pakuotė iš tiesų sandari ir saugi vežiotis kelionėse, tik kad pastarosiose daug patogiau būtų per pus arba net daugiau mažesnis buteliukas (man atrodo, kad šio micelinio vandens mažose pakuotėse nėra). 

Kvapas. Silpnas, neerzinantis, beveik nejaučiamas.

Konsistencija. Skaidrus skystis vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide.


Poveikis. Micelinis vanduo gerai valo veido odos makiažą, tušą taip pat, tačiau tik šiek tiek atsparesnis tušas (net nekalbu apie vandeniui atsparų) ir tenka šiek tiek daugiau pavargti ir ilgiau pavalyti, kad būtų įmanoma pašalinti jo likučius. 

Man šitas vanduo odos nedirgina, valymas geras, kaina nedidelė, kiekis didelis, tačiau... aš negaliu su šiuo vandenuku valyti akių makiažo. Man labai griaužia akis, na, kol prie akių dar nieko, bet kai pradedu valyti blakstienas, jaučiu stiprų griaužimą... Ir žinau, kad šitas vanduo dirgina daugumos merginų akis. Gaila, nes micelinius vandenis perku ne tik veidui ar ne tik akims valyti. Be to, ant veido odos micelinis vanduo palieka keistą jausmą, lyg ploną plėvelę, kurią norisi kuo greičiau nuplauti ir pašalinti. Šiaip jau aš visus micelinius (išskyrus Bioderma) nuplaunu vandeniu, todėl tai nebūtų didelė bėda.

Tačiau kalbant apie kokybę - na realiai kaip ir tenkina, bet žinau, kad yra geriau ir aš tikrai turiu galvoje Biodermą. Daug mieliau moku brangiau, bet neturiu riebios plėvelės, negriaužia akių ir valo šiek tiek geriau negu Garnier. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai