MAKEUP REVOLUTION Strobe Lighting 3 strobe highlighter palette - stroblingo/ hailaiterių paletė

Kaip jums Makeup Revolution kosmetika? Kol kas susidariau neblogos, nedidelės kainos, t.y. gero kainos ir kokybės santykio produkcijos vaizdą. Per savo didįjį užsakymą, buvau labai susidomėjusi šita stroblingo/ hailaiterių palete - atrodo tai labai gražiai, kokybiškai ir labai traukia žvilgsnį. Vis įsimečiau į krepšelį, abejojau, bet galiausiai įsigijau, o dabar metas nuomonei, apžvalgai ir efektui.

"Jeigu mano protas tai suvokia, jeigu mano širdis tuo patiki, žinau - pavyks ir pasiekti."
Jesse Jacksonas


Produktas: MAKEUP REVOLUTION Strobe Lighting 3 strobe highlighter palette - stroblingo/ hailaiterių paletė
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: vidurinio atspalvio teikiamas efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurių atspalvių blizgios dalelės per stambios
Tūris: 11,5 g
Kaina*: £8.96/ 10,14 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 3.5/5

Ką žada gamintojas: Paletėje yra trys stroblingo hailaiterių atspalviai. Paletė yra rose gold atspalvio veidrodiniu dangteliu, o viduje yra didelis veidrodis. Be jokių pastangų perbraukite priemone norimas išryškinti vietas.


Pirmiausia turiu, tiesiog privalau pagirti pakuotę - manau, kad didelį įspūdį daro tas metalinio efekto rožinio aukso spalvos dangtelis? Kartoninė pakuotė nors ir yra panašaus atspalvio, tačiau ne tokia graži, kaip viduje esančios dangtelis. Labai smagu, kad viduje, per visą dangtelį yra veidrodis, kuris nėra tvirtai priklijuotas, bet nieko, juk visuomet papildomai galima patepti klijais? Kaina nėra didelė, todėl kažkokios super kokybės gal nereiktų tikėtis? Nors išvaizda labai graži ir patraukli.

Na, o viduje - bangelių raštu sudėtos trys spalvos: pirmoji atrodo balta, bet ji dvi chromatinė - turi žalsvo atspalvio, kuris atsiranda su šviesos žaismu. Antroji - turinti gelsvumo, lyg šampaninė. Na, o trečioji - rausva/ rožinė.


Kvapas. Na kvapas tai nelabai malonus, primena senos kosmetikos, ar senovinės kosmetikos, tad džiaugiuosi, kad jaučiamas tik uostant iš paletės.

Konsistencija. Tiesą sakant, visų trijų spalvų skiriasi, tačiau visos jos sausokos... Ir kas keista - ant rankos nesimato taip gražiai ir taip gerai, kaip ant veido odos, dengiant šepetėliu.
Nr. 1, žalioji spalva, net braukiant pirštu jaučiamos grubokos dalelės, nors ant odos dengiasi tolygiai, bet taip, turi turi tų stambesnių blizgučių.
Nr.2 šampaninė - sausa, pudriška, tačiau blizgučiai mažiausi iš visų paletėje esančių spalvų, jų plika akimi nesimato.
Nr. 3 rožinė - sausa, vidutiniška, ir blizgučio stambumas skiriasi nuo kitų dviejų, lyg ir vidutinis būtų.


Sudėtis: Mica, Dimethicone, Nylon 12, Silica, Magnesium Aluminium Silicate, Phenoxyethanol, Methylparaben.
May contain: Calcium Sodium Borosilicate, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Veganiškas.
Netestuotas su gyvūnais.
Be gliuteno.


Poveikis. Pudros nėra itin gerai pigmentuotos (ant rankos kažkodėl nesimato), tačiau nėra prastos - su keliais padengimais išgaunamas geras rezultatas, tad sakyčiau pigmentacija gal vos vos geresnė nei vidutinė. Iš pradžių aš labai pykau ant priemonių sausumo ir labai stipraus byrėjimo... Tačiau per kelis naudojimus kažkaip įpratau prie priemonių kokybės. Aišku, tai, kad ši paletė nėra tokia gera kaip šitas Pro Illuminate hailaiteris, tačiau visai neprasta, norimą rezultatą išgauti įmanoma.

1. duo chromatic atspalvis tikriausiai nebūtų tinkamas kasdienai. Paletėje jis atrodo baltas, bet su saulės žybsniu pasimato šviesiai žalia spalva, o tokia tikriausiai nėra pati tinkamiausia kasdieniam rezultatui? O ir tas sunkokas blizgutis man patiko mažiausiai. Su šituo hailaiteriu buvau ŠITAME savo video, tai kaip ir to keisto žalsvo atspalvio nelabai matosi, nebent tyrinėji labai atidžiai.

2. šampaninis atspalvis man patinka labiausiai - šampaninė spalva yra pati universaliausiai ir labai gerai tinka šviesiems odos tipams. Mane žavi itin smulkiai maltas produktas, nors tikrai sausokas. Tai su šita galima susikurti labai įspūdingą efektą. 

3. rožinė spalva tikriausiai panašiausia su mūsų odos spalva, todėl bent jau ant mano odos atrodo natūraliausiai, o blizgutis labai vidutinio stambumo.


Kalbant apie priemones, tai tikriausiai tik šampaninis atspalvis visiškai neišryškina jokių odos raukšlelių. Tai realiai kuo smulkesnė priemonė, tuo ji mažiau paryškina kažkokius odos netobulumus. Ir man atrodo pagal efektą ant veido matosi, kuri spalva smulkiausia, tiesa?

Kalbant apie išlikimą - išlieka gerai, kažkiek pasitrina dienos eigoje, bet dar ir vakare atrodo gerai. Tad čia kaip ir neturiu didelių priekaištų. Stambesnių atspalvių blizgučiai šiek tiek pakeliauja nuo padengimo vietos, tačiau iš esmės išlieka gerai. 

Jeigu nebūčiau naudojusi Pro Illuminate hailaiterio prieš šitą paletę, sakyčiau, kad labai gera - dabar gi - gera, visai nebloga, bandyti verta, bet jei norisi geriausio - rekomenduoju Pro Illuminate hailaiterį




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai