MAYBELLINE Color Sensational Creamy Matte - matiniai kreminiai lūpų dažai "986 Melted Chocolate"

Sužavėta Youtuberių ir grožio blogerių atsiliepimų apie Maybelline, kaip pačius geriausius lūpų dažus, kaip dažus kurie itin geri ir visais kitais liaupsinimais... pagaliau susigundžiau išbandyti ir aš. Vienus nusipirkau įprastinės formulės, o kitus - matinius. Apie pastaruosius noriu papasakoti būtent šiandien. Tiesą sakant, gana ilgai stovėjau prie stendo su lūpų dažais ir niekaip negalėjau apsispręsti, kokių atspalvių noriu? Atrodo turiu bene visus įmanomus atspalvius lūpų dažų formulėse, tad pagalvojau, kad paimsiu tai, ko man atrodo man labiausiai trūksta - sodresnio, tačiau ne tamsaus atspalvio rudos nude spalvos. 

Tu nesi auka. Be abejo, ir geriems žmonėms atsitinka blogų dalykų, bet svarbiausia, ką darysi. Surask būdų paleisti tai, kas buvo, atsirink, kas tikra.
Tuomet tau atsivers begalybė.


Produktas: MAYBELLINE Color Sensational Creamy Matte - matiniai kreminiai lūpų dažai "986 Melted Chocolate"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kaip matinis produktas, gerai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: netolygiai nusitrina
Tūris: nenurodytas
Kaina*: 9,55 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Lūpų dažai - intensyvios ryškios spalvos ir malonios kreminės tekstūros. Kreminė formulė idealiai drėkina lūpas ir neleidžia joms išsausėti, taip pat padengia lūpas itin lengvai ir tolygiai. Matiniai atspalviai - belieka išsirinkti savo!
Šie matiniai lūpų dažai su šiltų, auksinių atspalvių pigmentais idealiai išryškina Jūsų lūpų spalvą.


Tai pirmiausia, ką pastebiu šituose lūpų dažuose yra man neįprasta pakuotė. Nors itin didele kokybe nekvepia, tačiau man patinka forma, sumanymas ir užbaigimas, kvadratinė forma, tamsiai pilkas/ melsvas dangtelis, plonas dugnas ir gana ilga, didoka lūpų dažų pakuotė, kuri kaip ir nebūtina, tačiau prisideda prie aiškaus, dailaus ir man visai patinkančio dizaino. 

Nors atrodo, kad ant pakuotės praktiškai nėra informacijos, tačiau ji gudriai ir apgalvotai paslėpta po dvigubu lipduku, todėl viskas sukuria gana minimalų stilių, be užrašų. Tačiau pasigedau vieno dalyko - niekur nenurodyta, tai kiek gi visgi lūpų dažų čia yra? Man asmeniškai tai nėra svarbu, tačiau norėtųsi perkant produktą gauti visą informaciją, tiesa?

Kvapas. Lūpų dažai turi kvapiųjų medžiagų, todėl uostant iš pakuotės jaučiamas kvapas, kuris nėra nei itin saldus, nei kažką primena. Toks įdomus, sakyčiau tiesiog pakvėpintos dekoratyvinės kosmetikos kvapas. 

Konsistencija. Lūpų dažai tikrai kreminės konsistencijos, tačiau kietoki, nors dengiant ant lūpų atrodo, kad tepiesi kažkuo panašiu į kakavos kietumo ir sviesto minkštumo mišinį. 


Sudėtis: Isononyl Isononanoate, Octyldodecanol, Oleyl Erucate, Silica, Cera Alba/ Beeswax, Phenyl Trimethicone, Synthetic Wax, Sesamum Indicum Seed Oil/ Sesame Seed Oil, Peg-45/ Dodecyl Glycol Copolymer, Paraffin, Cera Microcristallina/ Microcrystalline Wax, Kaolin, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alumina, Aluminum Hydroxide, Benzyl Alcohol, Mel/ Honey, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Polyethylene Terephthalate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Acrylates Copolymer, Tin Oxide, Parfum/ Fragrance
+/- May Contain: Mica, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 45410/ Red 28 Lake, CI 45380/ Red 22 Lake, CI 15850/ Red 7, CI 15985/ Yellow 6 Lake, CI 19140/ Yellow 5 Lake, CI 42090/ Blue 1 Lake, CI 75470/ Carmine.


Poveikis. Man pirmiausia labai patinka priemonės konsistenija: ji tikrai kremiška, maloni ir nors yra matinė, tačiau lūpų sausumas pasijaučia tik po kokių 1,5-2 valandų. Ir nepasakyčiau, kad tai tas tragiškas sausumas, kurį jaučiu su kai kuriais lūpų dažais, ne, gana lengvas. Todėl ir dažai gana maloniai dengiasi ant lūpų ir po dažų nusivalymo neturiu galvoti, kur čia kuo greičiau gauti progą pasitepti balzamu. 

Lūpų dažų pigmentacija gera, puikiai pasidengia porą perbraukimų per lūpas, tik sakyčiau, kad matiškumas išryškėja po gero pusvalandžio nuo padengimo, o kartu su juo - ir išryškėja visos mano lūpų raukšlelės. Tačiau tai vėlgi, nėra taip stipriai, kaip su pavyzdžiui, skystais lūpų dažais.

"986 Melted Chocolate" atspalvis šilto tono, švelniai rudos spalvos. Sakyčiau toks tarpinis tarp rudos ir nude. Iš tiesų, jis matinis, tačiau turi šiltų aukso spalvos pigmentų, kurie suteikia lūpoms dimensijos ir nepadaro jų plokščiomis, kaip dažnai nutinka su matinėmis priemonėmis. 


Atrodo tikrai puikūs lūpų dažai, tiesa? Išlieka jie tikrai ne itin ilgai, daugmaž po 3-4 valandų man jau norisi atnaujinti spalvą, bet ne todėl, kad ji visa dingusi, ne, tiesiog mane erzina, kaip negražiai atspalvis nusivalo nuo lūpų. Šitiems dažams tiesiog būtinai reikalingas lūpų kontūro pieštukas - nes nusvalgo ir išsivaikšto iš kontūro, greit nusitrina nuo lūpų vidurio, tad spalvos lieka tik centrinėje lūpų horizontalėje. Kažkaip negražiai ir netolygiai, tai bent jau džiaugiuosi, kad juo atnaujinti lengva - tiesiog perbrauki per lūpas ir viskas vėl atrodo gerai. 

Kodėl aš vis perku matinius dažus, jei mano lūpos itin sausos ir nuo matinių man dažnai tiesiog skauda lūpas? Tai pagrindinė priežastis yra ilgas išlikimas, o čia jo nėra. Ir dar - nesitepliojimas visur, kur prisiliečiu - čia to irgi nėra. Puodelis, pabučiuota oda, šakutė - ant jų visų paliks šių dažų pėdsakai! Tai jūs man pasakykit, ar verta kankintis su lūpų sausumu, jei nei ilgo išlikimo, nei teplumo testų neįveikia? 

Man labai gaila, kad mano poreikių šitie matiniai dažai tikrai nepateisina. Ir niekaip negaliu girti - kokybė tikrai nėra prasta, tačiau... po lavinos panegirikų tikėjausi, kad bus tobuli, o jie tokie tikrai nėra. Vidutiniški...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai