BENEFIT Hoola matte bronzer - bronzinė pudra

Hoola bronzeris yra vienas žinomiausių Benefit kompanijos produktų. Tikrai nepasakysiu, kada tiksliai jis pasirodė pasaulinėje rinkoje, tačiau jau prieš gerą penkmetį buvo labai giriamas užsienio YouTube'rių. Iki šiol apie jį galėjome pasvajoti, arba bandyti parsisiųsti iš užsienio, tačiau dabar Benefit tapo pasiekiamas rankas ir lengvai randamas visuose Douglas parduotuvėse.

Bene visos blogerės sausį gavo siuntinukus su populiariausiomis kompanijos priemonėmis. Pirmąjį įspūdį apie Benefit kosmetiką jau dariau savo YouTube kanale, tad panaudojusi ilgiau noriu papasakoti, ką apie jį manau ir ar jis tikrai vertas jūsų, mano mielieji skaitytojai, dėmesio.

"Žmogaus gyvenimas kupinas laimės daugiausia dėl to, jog žmogus nuolat laukia, kol netrukus bus laimingas."
E. A. Po


Produktas: BENEFIT Hoola matte bronzer - bronzinė pudra
Gamintojas: "Benefit". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus ir natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: nėra taip lengva retušuoti, kaip galvojau
Tūris: aš turiu mini pakuotę, kuri yra 4 g. Pilno dydžio - 8 g
Kaina*: 8 g - 34,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu 
Įvertinimas: 4,5 - 5/5

Ką žada gamintojas: Nebebėk į soliariumus, o naudok apdovanojimų pelniusios kolekcijos „Hoola“ priemones ir džiaukis natūraliu įdegiu. Kad atrodytum tokia graži kaip po saulės vonių, tereikia įdegio atspalvį suteikiančios priemonės.

Šia biria bronzinamąja pudra perbrauk smakrą, skruostus ir kaktą – oda atrodys sveika, natūraliai parusvinta saulės bet kuriuo metų laiku. Visiškai matinis atspalvis – nežėri ir neblizga! Saulės parusvintas spindesys. Puikiai tinka veido kontūrams paryškinti. Pridedamas minkštas šepetėlis natūraliais šereliais. 

Nebegaišk laiko soliariume, nebesijaudink dėl pageltusių delnų, o džiaukis saulės parusvinta oda net debesuotą dieną. Perbrauk šepetėliu smakrą, skruostus ir kaktą. Visada nubrauk nuo šepetėlio pudros perteklių, kad spalva nebūtų per ryški. Skaistalų šepetėliu pabrėžk skruostikaulius ir sušvelnink žandikaulį. 


Visų pirma noriu pradėti nuo to, kad aš turiu mini dydžio pakuotę, kuri yra lygiai per pus mažesnė, nei įprasto, parduotuvėse randamo dydžio. Visgi, mini pakuotė yra visiška pilno dydžio pakuotės kopija, todėl dydis visai netruko normaliai priemonės apžvalgai. Man nepaprastai patinka kartoninė, tačiau labai tvirta bronzinės pudros pakuotė - dėžutė. Dėžutės viršus atsiverčiau, o užsidaro saugiai ir tvirtai su magnetu. 

Labai gražus ir priemonės dizainas: violetinė spalva ir bambuko piešinėliai bei tarsi pintos bambukinės dėžutės šonai nuteikia maloniai ir suteikia produktui unikalumo. Viduje po dangteliu yra nedidelis veidrodėlis, kuris gal ir nėra pats patogiausias, tačiau kelionėse labai pasitarnaus. Dėžutės komplektacijoje pridėtas nedidelis, plokščias makiažo šepetėlis. Galbūt tai nėra pats patogiausias įrankis bronzinei pudrai padengti, tačiau kelionėse tikrai įmanoma ir padengti ir pasklaidyti, tik vargo kiek daugiau nei su įprastu šepetėliu. Apskritai vertinant man dizainas labai patinka, produktas atrodo įdomiai, nors ir gana paprastai.


Kvapas nėra kažkoks ypatingas - įprastas bronzinėms pudroms būdingas kvapas. Po padengimo ant veido visiškai nesijaučia jokio. paprastai tokie kvapai vadinami bekvapiais.

Konsistencija. Vidutinio kietumo, netgi tvirtai supresuota dėžutėje. Produktas švelnus, bet neturi daug drėgmės, netgi labiau sausas.


Sudėtis: TALC, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ZINC STEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DIMETHICONE, MANGANESE VIOLET (CI 77742), METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, BORON NITRIDE, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN.


Poveikis. Hoola bronzinė pudra nėra tradicinio šalto atspalvio. Tai grynai matinė, šilto atspalvio bronzinė pudra, kuri suteikia itin natūralų, labai dailų, gražiai įdegusios odos efektą. Man patinka, kad su šita priemone galima susikurti tiek itin natūralų, tiek, panaudojus daugiau, ryškesnį efektą.

Priemonės pigmentacija labai gera ir šepetėliu paimamas didelis priemonės kiekis. Labai džiugina ir papildomo byrėjimo nesukurianti konsistencija. Vos vienu šepetėlio padažymu į priemonę susikuriu lengvą natūralų efektą ir vertinant tai, kaip dažnai naudoju ir kiek nedaug dar esu sunaudojusi, galiu daryti išvadą, jog bronzatas labai skalsus ir jo pakaks labai ilgam.


Man užkliūva tik tai, kad priemonė šiek tiek sunkokai retušuojasi, o galbūt tik man taip pasirodė? Pastaruoju metu man sunku su dauguma bronzinių pudrų, tai visai galimas daiktas, kad čia tiesiog mano atpratimas ar kažkokių įgūdžių stoka?

Na, o vertinanti priemonę - labai jaučiasi , kad ji kokybiška, skalsi, natūraliai atrodanti, nebyranti. Ir man labai patinka. Tik jeigu ieškote kreminio, sviestinio bronzato - šita priemonė ne jums, tai labiau įprastinė konsistencija, bet rezultatas iš tiesų džiuginantis. Šiuo metu pati mylimiausia!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai