GOSH Oh My Gosh nagų lakas "014 Party"

O va šitą nagų laką aš su mielu noru būčiau įtraukusi į žiemos mėgstamiausius nagų lakus, bet, kai rašiau įrašą, šito nebuvau išsitraukusi ir netgi pamiršusiu apie tokį atspalvį. Rimkdamasi kuo noriu lakuotis nagus, pagalvojau, kad kaip faina su tokiu dar pasidabinti - žiema dar nesibaigė! Ir nors pavasaris ne už kalnų - suspindim dar kartelį?

"Retai mąstome apie tai, ką turime, bet visada - apie tai, ko stokojame."
A. Šopenhaueris


Produktas: GOSH Oh My Gosh nagų lakas "014 Party"
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: pigmentacija
Tūris: 5 ml
Kaina*: 3,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Kristiana, Kosmada
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Gosh nagų lako konsistencija sukurta taip, kad jį būtų labai lengva padenti. Gerai aplsikuojasi, yra ilgo išlikimo ir turi spindintį užbaigimą, kuris laikysis labai ilgai. Gosh rekomenduoja, prieš dengiant nagų laką padengti nagų lako pagrindą, kad tinkamai apsaugoti nagų lako plokšteles

• Spindintis užbaigimas
• Gerai maskuoja nago netobulumus
• Lengva padengti
• Ilgai išlieka
• Greitai džiūva
• Šepetėlis sukurtas itin lengvam padengimui

Sudėtis: Deja, tačiau sudėties ant buteliuko nėra, tik nurodomasis ženkliukas ieškoti jos internete, tačiau nei oficialiame gamintojo, nei platintojų puslapiuose sudėtinių dalių nėra. Nurodyta tik tai, kad sudėtis be toluene, be formaldehyde, be DBP, be camphor.


Mano nuomonė. Tai pirmiausia mane labai žavi ir man labai patinka, kai nagų lakai būna supakuoti nedideliais kiekiais, šiuo atveju turime 5 ml produkto. Realiai pagalvojus, na ar dažnai pavyksta sunaudoti visiškai visą nagų laką? Tikriausiai dažniausiai atsakytumėte ne, kartais, jei spalva itin mėgiama pavyksta ir man, tačiau dažniausiai tenka mesti lauk pusę sutirštejusio lako buteliuko lauk. Tad kuo mažesnis priemonės kiekis, tuo geriau. Cilindirinis stiklo buteliukas tokiam kiekiui atrodo nemažas. Aplikatorius kiek ilgesnis nei vidutinis, siaurokas, todėl lako padengimas reikalauja kruopštumo ir daugiau perbraukimų per nago plokštelę.

Šitas lakas dengiasi labai labai lengvai ir nereikia žvejoti blizgučių iš buteliuko, kaip labai dažanai nutinka su tokio tipo priemonėmis - viskas dengiasi tolygiai ir dailiai. Tačiau šį kartą lako pigmentacijos negirsiu - pirmas sluoksnis pasidengia dalinai skaidrus, persimato nago plokštelė, tad norint ryškios spalvos ir nepersimatančios plokštelės, čia prireiks bent dviejų, o geriausia trijų nagų lako sluoksnių.

Vienas sluoksnis

"014 Party" atspalvis raudonas su ryškiai rožiniu, gal labiau aviečių spalvos. Per pirmąjį sluoksnį persišviečia nagų lako plokštelė, tad reikia pasistengti norint išgauti ryškią spalvą. Priemonės viduje daug sidabriškai ir aviečių spalvos spindinčių blizgučių, kurie gana tolygiai pasidengia ant nagų. Išdžiūvus nago paviršius gauna vidutinišką paviršiaus spindesį, o blizgučiai žaižaruoja nuo skirtingo apšvietimo. Nerealus atspalvis, labai labai šventiškas - tad itin pritinka 'vakarėlio" ("party") pavadinimui.


Nagų lakas greitai džiūva. Man Gosh nagų lakai paliko labai gerą įspūdį, bet šį kartą lakas man neišliko tiek ilgai, kaip įprastai, man išlaiko 3-4 dienas, daugmaž diena trumpiau nei jų įprastiniai nagų lakai. Tačiau nepaisant nei prastesnės pigmentacijos, nei kiek trumpesnio išliko, man atspalvis labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai