DOVE Derma SPA Goodness³ kūno losjonas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai



Dove kompanijos produktų sudėtis galbūt nėra nepriekaištinga, tačiau pastebiu, kad pati dažnai dairausi nusipirkti šios kompanijos priemonių kūno priežiūrai. Mane žavi priemonių kvapai, man pakanka teikiamo efekto, tad su malonumu naudoju ir kol kas nelabai yra minčių kažką keisti. Nors puikiai save pažinodama žinau, ateis laikas, kai vis norėsis kažko naujo - tada ir bandysiu tą ar aną kompaniją, o kol kas - Dove kūno losjonai ir balzamai karaliauja mano vonioje!

"Vieni žmonės garsūs, kiti verti tokiais būti."
G.E. Lesingas


Produktas: DOVE Derma SPA Goodness³ kūno losjonas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti švelnumo, drėkinti, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina*: apie 8,95 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Goodness³ kūno losjonas su Omega aliejumi ir cell moisturiserd (TM). Greitai susigeriantis losjonas suteikia gražios išvaizdos sausai odai, švytėjimo efektą ir velvetiško švelnumo. Palepinkite savo odą drėgme.


Kūno losjono pakuotė balto, itin minkšto plastiko, tūbelės formos su apačioje atidengiamu dangteliu. Turiu pripažinti, kad šita, Derma SPA linija tiesiog žavi ne tik nuostabiai maloniais kvapais, tačiau ir nepaprastai gražiomis pakuotėmis. Kurios be viso to, dar ir labai patogios - kadangi esu baigusi ne vieną tokį buteliuką, žinau, jog visi priemonės likučiai išsispausdžia lauk be didesnio vargo, net kai lieka vos kelių naudojimų kiekis.

Kvapas. Šitas losjono kvapas patiks tikrai ne visoms merginoms: saldus, su trupučiu gaivumo ir daug pudriškumo suteikia keistai malonią dermę, kuria aš mėgaujuosi kas kart naudodama losjoną. Mmm... tiesa, šios linijos (Goodness) produktų yra ir daugiau, ir visi jie turi tokį pat, visiškai identišką kvapą.

Konsistencija. Priemonė lengva, todėl pirmu įspūdžiu atrodo, kad losjono kūnui reikės daug, tačiau tas pirmas įspūdis klaidingas.


Sudėtis: AquaGlycerinDimethicone, Isopropyl Myristate, Hydroxystearic Acid, Sodium Hydroxypropyl starch Phosphate, Petrolatum, Arachidic Acid, Caprylyl GlycolCetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Citrus Aurantifolia Peel Powder, Citrus Limon Peel Powder, Dimethicone Crosspolymer, Disodium EDTA, Glucose, Glyceryl HydroxystearateHippophae Rhamnoides OilPalmitic Acid, ParfumPhenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Tapioca Starch, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl SalicylateButylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.


Poveikis. Kūno losjonas greitai susigeria į odą, ant jos paviršiaus dar kuriam laikui palikdamas drėgnumo jausmą ir šiokį tokį pudriško slidumo pojūtį. Kūno oda vizualiai iš karto pasikeičia bei atrodo iš kart jaunesnė, lygesnė, šviesesnė. Pastebiu, kaip sausos vietos iš karto padrėkinamos ir joms suteikiamas švelnumo efektas.

Nepasakyčiau, kad losjonas turi labai ilgalaikį poveikį, man asmeniškai jau sekančią dieną vėl norisi tepti priemonės ir kartais nesuprantu, ar mano kūno oda tokia sausa, kad reikalauja nuolatinio drėkinimo? Spėju, jog taip ir yra, ypatingai žiemos metu.

Goodness3 priemonė leidžia ne tik pasimėgauti itin maloniu kvapu, bet ir suteikia odai gražesnę, sveikesnę išvaizdą, padrėkina jos paviršių, nuima odos pleiskanojimą ir niežulio efektą. Man patinka, ir jei kas iš Derma Spa losjonų liepų išsirinkti vieną liniją - tai tikrai būtų būtent šita.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai