EOS limituoto leidimo lūpų balzamas "Peppermint Cream"

Berods prieš tris (o gal jau daugiau) metus, kai pirmą kart pabandžiau eos, man šitie balzamai patiko, žinoma, pirmiausia dėl nerealiai skanių kvapų ir saldaus skonio. Apskritai atrodo Lietuvoje Eos ženklo atsiradimas buvo sukėlęs didžiulį ažiotažą, prie ko daug prisidėjo užsienio youtuberės ir blogerės, išgarsinusios kompaniją ir jos 'ne-rea-lius' lūpų balzamus. Tai mano trečioji pakuotė (apie pirmas dvi ČIA), tad šiam kartui norisi jums papasakoti, kaip pasikeitė mano nuomonė ir kaip viskas atrodo, kai didžiulė banga nurimusi, ir tikrai nebėra būtinybės tokį balzamą būtinai turėti kiekvienai.

"Kvailys, prisipažinęs, kad yra kvailys, jau nebe kvailys."
F. Dostojevskis

Produktas: EOS limituoto leidimo lūpų balzamas "Peppermint Cream"
Gamintojas: "eos Products, LLS". New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: maitinti, drėkinti ir saugoti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengvas vėsinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: trūksta intensyvesnio maitinamojo poveikio
Tūris: 7 g
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas. Originali angliško turinio svetainė Eos evoliution of smooth ČIA
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Lūpų balzamas su kakavmedžio ir sviestmedžio sviestu bei kitais maitinančiais aliejais. Lūpų balzamas giliai drėkina lūpas ir jas saugo nuo žvarbaus oro. Dermatologų patikrinta, be mineralinių aliejų ir gliuteno.


Eos balzamo pakuotė yra savotiškas žaisliukas, na pripažinkim - kiaušinio formą primenanti pakuotė su ryškiu dizainu ir įdomiu apvaliu dangteliu tiesiog žaismingai miela. Tokią pakuotę visuomet smagu išsitraukti iš rankinės, atsisukti, pasiteplioti lūpas... Atrodo tiesiog dailiai ir nemanau, kad kažkas galėtų kažką blogo prikišti pakuotei.

Viduje esantis balzamas suformuotas apvalia forma visiškai nepataiko į lūpų kontūrą, tačiau šiuo atveju tai visai nesvarbu. Jau naudodama anas pakuotes žinau, kad likučius pabaigti bus sunku, reikės krapštyti groteles, bet kol jos bus pasiektos, spės prabėgti daug laiko - priemonė iš tiesų skalsi.


Kvapas. Eos balzamai turi pačius nuostabiausius kvapus, tikriausiai todėl jie yra tokie populiarūs ir žinomi? Šitas, limituoto leidimo balzamas kvepia saldžiai mėtine (pipirmėčių) kramtomąja guma. Labai panašus ir jos skonis.

Konsistencija. Balzamas gana kietas, saikingai tirpsta nuo šilumos ir konsistencija visai neprimena tradicinio vazelino.


Sudėtis: Beeswax/Cera AlbaHelianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Jojoba EstersCocos Nucifera (Coconut) Oil, Flavor (aroma), Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed WaxButyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Acacia Decurrens Flower Wax, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Stevia Rebaudiana Leaf/ Stem Extract, Tocopherol, Polyglycerin-3, Glycine Soja (Soybean) Oil, Citric Acid, Limonene*, Linalool*.
*ingredientas skoniui suteikti


Poveikis. Man eos'iukų manija jau yra pradėjusi, o galbūt keičiasi mano poreikiai, kad šiai dienai balzamą vertinu kitaip. Visų pirma, šitas balzamas yra jaučiamas ant lūpų ne tik dėl paliekamos plonos plėvelės ant odos, tačiau ir dėl labai malonaus - nei per stipraus, nei per silpno vėsinamojo efekto, kuris pasireiškia labai švelniu dilgčiojimu. Vėsinamasis efektas tobulai tinka ne tik vasarai, kai karšta, tačiau ištisus metus. Nežinau, ar jums kada teko jausti nuo išsausėjimo tiesiog degančiai karštas lūpas?  Tai tokie vėsinantys balzamai nuima tą nemalonų deginantį efektą.


Tikrai nepasakyčiau, kad Eos balzamas puikai drėkina lūpas. Aš jaučiu, kad nuima sausumą, turi to drėkinimo, bet jis nėra toks intensyvus, kaip tarkim Burt's Bees, kuriuos šiuo metu labai mėgstu. Tikrai švelnina, tikrai ramina, tikrai drėkina ir lengvai maitina, bet tai nėra intensyvi priemonė.

Mano šiandieninei nuomonei - tai puikus balzamas įsimesti į rankinę ir panaudoti pasausėjus lūpoms, tačiau jei jos itin rimtai suskeldėjusios, šitas balzamas nepadės. Apskritai, norint jausti efektą, bent jau man, jį reikia dengti itin dažnai - spėju, kad jis duoda momentinį poveikį lūpų odai, ir norint išlaikyti efektą vis tenka pakartotinai aplikuoti. 

Nei tai labai labai geras, nei prastas, vidutinis balzamas, kuriam keliu balus aukštyn už malonų vėsinamąjį efektą. Balzamas kaip balzamas - nėra labai maitinantis, bet dėl malonus kvapo, smagaus dilgčiojimo ir momentinio padrėkinimo vertinu teigiamai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai