GOLDEN ROSE 3D Fantastic Lash blakstienų tušas

Kažkodėl man atrodo, kad anksčiau man blakstienų tušo pakakdavo bent pusmečiui ir nei vienas mano tušas nesutirštėdavo anksčiau laiko ir buvo tinkamas naudoti net ir 8, 10, o kartais ir visus 12 mėnesių nuo atidarymo dienos. Pastaraisiais metais nebesuvokiu - ar suprastėjo tušų kokybė, ar tiesiog perku nebe tuos tušus (nors ir anksčiau naudojau tiek Essence, tiek Maybelline, tiek L'oreal)? Spėja prabėgti porą, kartais trys mėnesiai nuo atidarymo dienos ir man nebepatinka, kaip tušas patirštėja, nebegražiai dažo, ir tuomet jau norisi imti kitą tušo tūbelę... O gal tiesiog tapau išrankesnė, nei būdavau prieš 4-5 metus?

Kad ir kaip ten bebūtų, kad ir kaip dažnai bekeisčiau tuos tušus, tačiau per daug nesuku galvos ir dažnai pamainai turiu dar eilę laukiančių tušų. Dažnai susimąstau, jei dabar, nustočiau rašyti, filmuoti, gauti siuntinius... ar keisčiau tušus taip dažnai? Manau kad taip, iš tiesų jau esu išlepinta 😆😆😆 todėl pastarąjį pakeičiau Golden Rose 3D Fantastic tušu ir jau norėčiau apie jį papasakoti.

"Geriau padaryti nedaug, bet gerai, negu daug, bet blogai."
Sokratas


Produktas: GOLDEN ROSE 3D Fantastic Lash blakstienų tušas (juodas)
Gamintojas: "Erkul Cosmetik" A.S. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai ilgina blakstienas
Labiausiai nepatiko: labai trūksta tankinamojo efekto
Tūris: 10 ml
Kaina*: 4,63 EUR
Kur galima įsigyti: ceryx.lt; Drogas; Martina, Kosmada, Camelia
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Lankstus šepetėlis itin pailgina, užriečia ir sutankina blakstienas. Nudažo kiekvieną blakstieną nesudarydamas gumulėlių. Tušo sudėtyje esantys mikropigmentai nudažo blakstienas intensyvia juoda spalva.


Man labai labai labai patinka šito tušo pakuotė. Raudona blizgi kartoninė dėžutė viduje slepia labai įspūdingai atrodantį blizgią raudoną tušo tūbelę, kuri labiau primena metalo efektą, nors iš tiesų yra plastikinė. Link dangtelio platėjanti tušo forma, ilgas korpusas labai smagus laikyti rankose ir patogus naudoti.

Tušo šepetėlis silikoninis, siaurėjančios formos su palaipsniui trumpėjančiais silikoniais plaukeliais. Ant galiuko silikono dantukai tokie maži, kad vos matosi. Man asmeniškai silikoniai šepetėliai patinka labiausiai ir yra maloniausi dažytis.

Kvapas niekuo nesiskiria nuo kitų tušų - lygiai toks pat cheminis.

Konsistencija iš pradžių buvo skystoka, tačiau greitai tirštėjanti, todėl pradarius jau po poros dienų galima normaliai naudoti ir nebeturi  to šlapumo jausmo.


Sudėtis: Aqua, CI 77499, Copernicia Cerifera Cera, Synthetic Wax, Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Acrylates Copolymer, Palmitic Acid, Euphorbia Cerifera Cera, Triethanolamine, Magnesium Silicate, PEG/ PPG-17/18 Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Aminomethyl Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Dimethicone, Myristic Acid, Glycerin, Arachidic Acid, Behenic Acid, Oleic Acid, Chrysanthellum Indicum Extract, Alteromonas Ferment Extract.


Poveikis. Tušas dengiasi gana lengvai, tačiau kad išgauti efektą tenka ilgokai braukyti šepetėliu per blakstienas. Pats įspūdingiausias šios priemonės efektas yra ilginamasis - be abejonės tokiu šepetėliu pavyks pailginti blakstienas, tačiau kalbant apie kitus efektus situacija prastoka - tušas visiškai netankina blakstienų, sunkoka prieiti prie apatinių ir trumpesnių, o pabandžius išgauti ryškesnį efektą - dar ir sulipina blakstienas. 

Manau natūralesniam efektui tušas puikiai tinka, tačiau kalbant apie ryškesnį, kažko tikėtis nelabai verta. Tiesa, šitas tušas puikiai veikia draugystėje su kitu - užtepu šio ilginančio tušo ant blakstienų ir toliau - naudoju kažkokį, kuris suteikia tankumo ir atskiria blakstienas. Tokiu atveju rezultatu būnu visai patenkinta, bet kai tušas vienas - na deja, nelabai jis tinka mano poreikiams...


Nors pradžioje tušas šiek tiek tepa ir kiek ilgiau džiūva, tačiau patirštėjus tokių problemų nebėra. Visgi, tūbelėje tušas itin greit džiūva ir tirštėja - 2-3 mėnesiai ir jis ima sunkiai dengtis, pradeda labai stipriai lipinti blakstienas ir aš jo visai nebenoriu naudoti.

Na, galbūt už tokią nedidelę kainą tas efektas nėra labai prastas, kita vertus, man tie patys Essence ar Catrice tušai (kurie yra tos pačios kainos kategorijos) veikia daug geriau ir atidžiai pasirinkus - džiugina daug labiau. Vidutinis tušas, kuris veikia su kito tušo pagalba, bet vienas man tiesiog nepatinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai