INGRID Cosmetics Professional Eyebrow Set - profesionalūs antakių dažai "Brown"

Apie kai kuriuos Ingrid Cosmetics gaminius aš visgi kalbėsiu. Po praeito įrašo paprašėte, kad plačiau papasakočiau apie antakių rinkinuką: ar su juo įmanoma pasidažyti, kokia mano nuomonė po ilgesnio naudojimo ir ar ji visgi yra verta savo kainos, ar ne?

Visą turimą Ingrid dekoratyvinę kosmetiką aš pirkau už pusę kainos iš Camelia vaistinės - būtinai pasidairykite ten prieš pirkdami, kiek mačiau akcijos galioja ir dabar - apskritai, akcijų šiai kosmetikai būna dažniau, todėl nepaisant pilnos kainos (kurią nurodžiau) visus Ingrid gaminius dažnai galima įsigyti dar pigiau.

"Meilė yra nenumaldomas troškimas būti nenumaldomai trokštamam."
R. L. Frontas

Produktas: INGRID Cosmetics Professional Eyebrow Set - profesionalūs antakių dažai "Brown"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: blondinėms, šatenėms
Labiausiai patiko: priemonę galima naudoti ir kaip akių vokų šešėlius
Labiausiai nepatiko: pigmentacija
Tūris: 5 g
Kaina*: 5,69 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Trijų atspalvių šešėlių ir vaško komplektas profesionaliam antakių modeliavimui. Šešėlių spalvos parinktos taip, kad kiekviena moteris galėtų pasirinkti jai tinkamą atspalvį, o antakiai atrodytų natūraliai ir nepriekaištingai. Komplekte yra dvipusis aplikatoriaus – šepetėlis su kempinėle.
Naudojimas: Naudodami pridėtą aplikatorių, tepkite vašką ant antakių ir juos išlyginkite. Naudodami šešėlius, išryškinkite jų formą ir užmaskuokite visus trūkumus.


Rinkinuko pakuotė gana paprasta: juodo plastiko pagrindas su produktu ir skaidrus dangtelis. Pakuotės kokybė tikrai nėra įspūdinga, atrodo gan pigiai ir tvirtumas labai jau primena Essence pakuotes. Iš patirties žinau, kad tokios greit dūžta, užrašai linkę nusitrinti, paviršiai susibraižyti...

paletė sudaryta iš bespalvio vaško ir trijų skirtingų atspalvių rudų šešėlių. Kartu čia yra ir trumpas mažutis dvipusis šepetėlis iš kempinėlės ir kirsto šepetėlio. Kempinėlės aplikatorius nėra pats geriausias, o va su kirstu dengiu vašką - šešėliams jis per minkštas, tad norėdami geresnių rezultatų, produktą reiktų dengti su geru kirstos formos šepetėliu. Smagu, kad visa informacija yra ant pakuotės, po dvigubu lipduku, tad nereikia informacijos kažkur ieškoti, o neradus - taip ir nesužinoti, kuo rizikuojame bei ką dengiame ant savo veido.


Kvapas talko, daugmaž kaip kitų produktų, tik čia aiškiai vien iš kvapo galima pajausti, kad tai pigi kosmetika. Kažkuo primena rusišką, mamų ar močiučių naudotą kosmetikos kvapą.

Konsistencija indelyje sausoka ir kieta. Pabandžius ant pirštų priemonė švelni ir maloni, tačiau imant šepetėliu šešėliai linkę stiprokai byrėti.


Sudėtis: 
Vaško: Hydrogenated Vegetable Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Antakių šešėliai: Talc, Dimethicone, Mica, Magnesium Stearate, Kaolin, Dimethicone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.
May Contain: CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77007.


Poveikis. Aš tvirtai tikiu, kad su visomis priemonėmis galima dirbti - ši ne išimtis. Tačiau man kliūva priemonės padengimas - šešėliai nesidengia labai gražiai, tolygiai paskirstant tenka gerokai pavargti, ir toli gražu ne visuomet rezultatas mane tenkina.

Turiu priekaištų ir priemonės pigmentacijai: pati šviesiausia spalva (3) visiškai nepigmentuota, neduoda jokios spalvos ant odos ir nesuteikia jokio efekto. 1 ir 4 spalvos daugmaž vienodos pigmentacijos (skiriasi spalvos), tačiau ir čia ji nėra nepriekaištinga - na, žinau, kas yra gera pigmentacija, o čia ji tokia tikrai nėra. 


Dėl priemonės išlikimo aš neturiu problemų, tačiau čia aš prastas patarėjas - dažnai man viskas ant odos laiko labai gerai, todėl šiuo atveju apie išlikimą negarantuočiau, ypač jeigu jūsų oda riebesnė. Na, o grįžtant prie paletės - mane dar labai erzina faktas, kad ant kiekvieno spalvos paviršiaus kartas nuo karto vis atsiranda blizgi plėvelė, per kurią negalima paimti atspalvių pigmento. Nukrapštai ir vėl priemonė veikia kaip anksčiau, bet niekad neturėjau panašios patirties. Tad vis galvoju - ar normalu, kad tokia plėvelė iš viso atsiranda? Kas ją sukelia? Būtinai reikės pasidomėti plačiau.

Man visai patinka, kad antakių šešėliai gali būti naudojami ir kaip akių šešėliai, tačiau, kai tokia kiek prastesnė pigmentacija, aš jų kaip šešėlių nesirinkčiau - turiu daug geresnių ir daug patogesnių naudoti akių priemonių.

Galiausiai tik norisi pridurti, kad pasidažyti šiuo rinkiniu tikrai įmanoma, ir turint įgudusią ranką - išgauti neprastą rezultatą. Tiek kad tikrai teks pavargti (o jei perkate dėl šviesiausios - iš karto sakau, kad ji netinkama naudoti), tad jums spręsti, ar jūsų laikas, darbas ir pinigai verti to vargo, ar geriau sumokėti daugiau ir nusipirkti normaliai pigmentuotas, lengviau padengiamas ir keistų plėvelių nesukuriančias priemones savo antakiams? Jei būčiau žinojusi, kokia tai priemonė - aš jos nebūčiau pirkusi, žinau daug patogesnių ir geresnių būdų antakiams paryškinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai