JELLY PONG PONG "Lumi Lip" iridescent lip topper - vaivorykštinis viršutinis lūpų dažų sluoksnis "Ballet Bling"

Ar žinote, kad matinės lūpos jau senai nebemadingos? Tačiau matinių priemonių kosmetikos stalčiuose tikiu turite ne vieną, tai negi dabar mesi viską lauk ir imsi pirkti tik blizgias? Tikriausiai ne, tačiau lengvas sprendimas egzistuoja - galima ant viršaus dengti lūpų blizgesį arba spindintį viršutinį lūpų dažų sluoksnį. Šiandien apie tokį iš Jelly Pong Pong noriu pakalbėti, parodyti ir papasakoti.

"Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi."
T. Karkailis



Produktas: JELLY PONG PONG "Lumi Lip" iridescent lip topper - vaivorykštinis viršutinis lūpų dažų sluoksnis "Ballet Bling"
Gamintojas: "So Susan" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spindesio efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas ir skonis
Tūris: 8 ml
Kaina*: $19.00 US
Kur galima įsigyti: jelly pong pong
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Kreminės konsistencijos, nelipnus viršutinis lūpų dažų sluoksnis, priklausomai nuo skirtingo apšvietimo kampų keičia spalvą ir žaižaruoja vaivorykštės spalvomis. Šilinė formulė su mėlynžiedės lucernos gėlių ekstraktu ir sėjamosios judros sėklų aliejumi gausūs riebiųjų rūgščių, kurios suteikia lūpoms švelnumo, padidina ir suteikia spindesio.
Naudojimas: padenkite produkto ant bet kokių lūpų dažų ir iš karto joms suteikite spindintį efektą. Galima naudoti ir ant lūpų be dažų - taip suteiksit lūpoms drėgmės ir vienaragio odos efektą.


Viršutinis lūpų dažų sluoksnis atkeliauja sidabriškai melsvo, spindinčio kartono pakuotėje, kuris stilistiniu požiūriu man visiškai nedera su viduje esančia skaidraus plastiko pakuote ir violetinės spalvos piešiniais ir užrašais. Kalbant apie dizainus - sakyčiau jis gana žaismingas - kartonas puoštas burbuliukais, o plastikinė tūbelė - eglutės žaisliukais. Mane erzina užrašai ir piešiniai ant pakuotės - jie sudėti pernelyg blankiu šriftu arba pakuotės pernelyg ryškios, kad jų praktiškai nesimato ir norint ką nors įžiūrėti tenka stipriai įtempti akis... Net skaitant ingredientų sąrašą... 

Tūbelė užsukta baltu plastikiniu dangteliu, po kuriuo paslėptas mažytis plastiko snapelis su itin maža dozavimo anga, kuri šiuo atveju, tokiam produktui buvo labai protingai parinkta.


Kvapas man šiek tiek primena saldžių vaisių aromatą, tačiau jis nėra labai skanus, o jei dar produkto lyžteliu nuo lūpų, jaučiu ir nemaloniai sintetinį skonį, kokius turėjo paauglystėje naudoti lūpų blizgesiai... Nepatinka, toks sintetinis pojūtis ir kvapas, kurie jaučiasi dar kuris laikas nuo priemonės padengimo.

Konsistencija. Priemonė nėra labai tiršta, nei labai sunki, tačiau turi slidumo ir lengvo riebumo pojūtį. Toks jausmas, kad tuoj tuoj sulipins lūpas, kaip kad seniau lipindavo praktiškai visi blizgesiai, tačiau nesulipina ir kad ir kiek stipriai ar dažnai suspaudžiu lūpas kartu, jokio lipnumo priemonė neturi.


Sudėtis: Octyldodecanol, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate**, Caprylic/ Capric Triglyceride*, Microcrystalline Wax**, Silica Dimethyl Silylate, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract*, Camelina Sativa Seed Oil*, Parfum, Sorbic Acid**.
May Contain: Mica**, CI 77891**, CI 77491, CI 77492, CI 77499**, CI 15850.
* iš daržovių
** natūralus
Cruelty free - nei produktai nei jo sudedamosios dalys netestuotos su gyvūnais.
Veganiškas.
Be mineralinių aliejų, parabenų, phtalates.
Hipoalerginis.
Nekemša porų.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad priemonė gana keistai apsunkina lūpas, toks keistas jausmas, nors nieko itin nemalonaus nėra, lipnumo jausmo neturi, bet tikrai jaučiasi, kad ant lūpų kažkas yra. Man labiausiai patinka šią priemonę dėvėti ant lūpų dažų, tuomet šio keisto pojūčio mažiau, jis ne toks stiprus.

"Ballet Bling" atspalvis skaidrus su labai labai labai daug ryškiai rožinių spindinčių dalelių. Atrodo, kad pats atspalvis rožinis, tačiau dengiant ant lūpų plonu sluoksniu, lūpos neįgauna kitokios spalvos ir persimato lūpų arba lūpų dažų spalva. Priemonė iš tiesų suteikia lūpoms spindesio, tačiau aš nesutinku su gamintojo priemonei duotu 'vaivorykštiniu' apibūdinimu. Priemonė žaižaruoja gausybe rožinių ir truputį sidabriškų dalelių, kurių spindesys labiau primena rožinį šerkšną, negu vaivorykštę.


Šitas blizgesys labai greitai nusivalgo ir neturi ilgo išlikimo ant lūpų. Tačiau tikrai suteikia spindesio ir tikrai iš matinių lūpų dažų gali padaryti spindinčių efektą. Tiesa, dar galima priemonę tepti ant lūpų be dažų - gamintojas sako, kad tokiu atveju ji suteiks švelnumo ir pamaitins. Tai bandžiau ir šiuo atveju, tačiau jokio maitinimo nepajutau - priemonė tiesiog veikia kaip įprastas blizgesys. Tiek kad tas spindintis, žaižaruojantis ir žėrintis efektas man patinka, nors ir erzina apsunkusių lūpų efektas...

Tiesa, aš labai abejoju ir dėl priemonės kainos - tiesą pasakius $19.00 US dolerių tikrai nemokėčiau. Manau iki 10 gal dar verta, bet kalbant apie kažkokias aukštesnes kainas... na tiesiog drįstu abejoti kainos adekvatumu tokiai priemonei.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai