LACURA Moisturising veido prausiklis su provitaminu B5, vitaminu B3 ir bisaboliu, be kvapiklių ir dažiklių

Anksčiau aš labai labai pasitikėdavau vokiška kosmetika ir pasitaikius progai visuomet pirkdavau tik ją, net ir veido priežiūrai. Dabar jau kuris laikas esu atsargesnė ir su veidu eksperimentuoju tik tuomet, kai jaučiuosi pagauta azarto arba kažkas labai labai sudomina. Gerai jau, prisipažįstu, mane kas nors sudomina nuolat, bet jei anksčiau pirkdavau itin daug negalvojusi, tai dabar stengiuosi iššniukštinėti atsiliepimus, pasižiūrėti ingredientus, ir visaip kaip apgalvoti, ar tikrai tiks, o gal susižavėjau tik pagauta akimirkos?

Lacura veido prausiklis buvo greitas ir impulsyvus pirkinys užsukus mėgiamo muilo, ar tai kažkokių valiklių namams (dabar jau tikrai nepamenu), tačiau tiek visi užrašai žadėjo neblogus rezultatus, tiek sudėtyje tuo metu nepastebėjau kažko labai blogo, o ir dėl juokingos kainos - na jei kažkas netinka, visuomet galima sunaudoti kūnui, rankoms ar kitoms, mažiau reiklioms mano kūno dalims. Tad šiandien kviečiu pasižiūrėti, koks tas Lacura veido prausiklis, žadantis drėkinti odą?

"Jei mokate vaikščioti, vadinasi, mokate ir šokti.
Jei mokate kalbėti, vadinasi, mokate dainuoti."
Zimbabvės patarlė


Produktas: LACURA Moisturising veido prausiklis su provitaminu B5, vitaminu B3 ir bisaboliu, be kvapiklių ir dažiklių
Gamintojas: kuriamas specialiai Aldi parduotuvėms (šalis gamintoja ar gamintojas nenurodyti)
Paskirtis: nuprausti veido odą, pašalinti nešvarumus, atkurti, drėkinti, minkštinti ir raminto odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: paprastas, bet švarus prausimas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,00 EUR
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse, aš pirkau "Dalli"
Įvertinimas: 3-3,5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis bemuilis veido prausiklis su provitaminu B5, vitaminu B3 ir bisaboliu. Be parabenų. Atkuria, minkština, drėkina ir ramina odą. Be kvapų ir dažomųjų priemonių. 
Naudojimas: Naudoti ryte ir vakare. Išspauskite nedidelį kiekį prausiklio į rankas ir švelniai masuokite savo veidą, kaklą. Odą kruopščiai nuplaukite drungnu vandeniu.


Prausiklio pakuotė visiškai paprasta, balto plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu žalsvu plastikiniu dangteliu - į tokį niekuomet neatkreipčiau dėmesio normalios parduotuvės lentynoje, jei būtų padėtas vienas produktas, o kiti surikiuoti už jo. Vokiškų prekių parduotuvėse viskas sudėta kiek kitaip, paskleista gana plačiai, matomos kelios vienodos pakuotės, todėl pamatyti produktą yra ženkliai lengviau ir paprasčiau.

Dėl pakuotės, tiesą sakant neturiu jokių priekaištų: plastikas patogus išspausti, pakuotė užsidaro sandariai ir kelionių metu yra tikrai saugi. Na taip, dizainas labai jau paprastas, tačiau iš esmės, juk visuomet svarbiau, kas slypi viduje, o ne išorėje.

Kvapas. Jau tikriausiai aišku, kad priemonės gamyboje nenaudojamos jokios kvapiosios medžiagos, tad kažkokio parfumuoto kvapo čia nėra. Prausiklis turi tokioms priemonėms būdingą, "natūralų" kvapą.

Konsistencija želinė, balzganai skaidriai/ kreminė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Niacinamide, Coco-Glucoside, Bisabolol, Laureth-4, Formic Acid, Citric Acid, Benzoic Acid, Sodium  Benzoate.

Be kvapų ir dažomųjų medžiagų.
Be parabenų.


Poveikis. Ilgą laiką, naudodama priemonę jaučiausi visiškai rami ir gera. Naudojimas suteikė tokią paprasto, bet efektyviai prausiančio prausiklio įvaizdį. Tiesą pasakius jis iš tiesų švelnus odai, jos nedirgina, tačiau geba beveik tobulai pašalinti visą makiažą, įskaitant ir tušą. Na taip, papildomai tušo likučius dar reikia pavalyti, tačiau apskritai vertinant, prausimas net labai geras. 

Atrodo paprasta, pigi ir gera priemonė? Ir taip, ir ne. Pojūčiai labai smagūs ir man patinka prausiklį naudoti. Tačiau... panagrinėjus sudėtį nebesu tokia užtikrinta: ingredientų sąrašo pradžioje (kas procentaliai didžiausia koncentracija) yra vidutinio saugumo ingredientai, kurie potencialiai gali sausinti odą. Tuo tapu visi naudingieji rikiuojasi priemonės gale. Jei būtų atvirkščiai, būčiau labai patenkinta, bet dabar... Kaip ir minėjau, tokia labai dviprasmiška nuomonė apie šitą produktą. Tačiau jį aš ketinu ir toliau naudoti, ir man atrodo, kad nusipirkčiau ir sekančią pakuotę, tad ar tikrai produktas tik vidutinis? Kiek geresnis už tokį, bet tikrai ne tobulas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai