LUSH "Mother of Pearl Marbled" Bubble Bars - vonios burbulas

Aš ir pati stebiuosi, kiek daug šiais metais pas mane visokių voniai skirtų produktų... Šis šitą sezoną jau paskutinis, kurį turiu namuose, nebent gaučiau kažką dovanoms ir labai norėčiau ir/ ar orai leistų išbandyti dar iki rudens.

Ne paslaptis, jos Lush produktai voniai man yra patys mylimiausi, ir labai gaila, kad šita kompanija taip ir neįsitvirtino Lietuvoje, taip ir neturėjo elektroninės parduotuvės ir gana greitai užsidarė. Lush produktų visuomet galima užsisakyti iš Anglijos, tiek kad čia papildomai (ir ne tiek jau mažai) kainuoja siuntimas, todėl protingiau susidėti, susiorganizuoti ir siųstis didesnį kiekį su draugėmis, giminėmis ar bendradarbiais. Mano draugės, gyvenančios Anglijoje puikiai žino, kaip myliu Lush, todėl šį kart mane palepino nuostabaus grožio vonios bomba, tiksliau voniais skirtu gabalėliu (ačiū tau mieloji, nors Lush ne tavo stilius, bet labai labai mane pradžiuginai!). "Perlo motina" jau apsilankė mano vonioje ir su šviežiais įspūdžiais, skubu papasakoti, ką manau, kokie kvapai ir potyriai, koks poveikis bei kaip vertinu šitą vonios reikalą.

"Nebijokite, to, kad jūsų gyvenimas baigsis, verčiau baiminkitės, kad jis taip ir neprasidės."
Johnas Henry Cardinal Newmanas


Produktas: LUSH "Mother of Pearl Marbled" Bubble Bars - vonios burbulas
Gamintojas: "Lush Cosmetics". Pagaminta Poole, Anglija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas ir spalva
Labiausiai nepatiko: Lietuvoje sunku gauti, reikia siųstis 
Kiekis: 1 vnt.
Kaina*: £ 4,75 (apie 5,43 Eur)
Kur galima įsigyti: internetu www.lush.co.uk
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kai pavargsti vaidinti gyvenimo teatre, sutrupink šią jazminais ir apelsinų žiedais kvepiančią vonios priemonę po tekančiu vandeniu. Pasinerk į karštą vonią ir pasislėpk nuo pasaulio, bent kuriam laikui. Skaidrus dangus laukia jūsų, kaip ir šilkiniai murumuru ir taukmedžio sviesto aliejai, kurie ištirpsta karštoje vonioje ir švelnina jūsų odą. Mimozos absoliutas sukuria gėlių brizą ir pagerina jūsų nuotaiką. 


Kaip tikriausiai žinote, o gal ir nežinote, bet Lush vonios burbulai, bombos neturi jokių pakuočių. Maniškė atkeliavo vienkartiniame popieriaus maišelyje, kuriame bomba šiek tiek patirpo ir padažė, bet čia nieko tokio, man savotiškai smagu, kad nenaudojamas nereikalingas plastikas pakavimui. o vienkartinis maišelis lengvai perdirbamas. Tad viskas ekologiškiau ir draugiškiau gamtai. Be to, perkant fizinėse parduotuvėse maišelį galima panaudoti dar kartą.

Kvapas. Lush vonios priemonės visuomet turi intensyvius ir stiprius kvapus. Čia tikrai ne išimtis: kvapas stiprus, tačiau nepaprastai malonus. Gundančios gėlinės jazmino natos, raminantys (kaip teigia gamintojas mimozos) akordai ir svajingai palaimingą, džiuginančią nuotaiką kuriantys apelsinų žiedai. Šiaip jau nesu labai didelė citrusų mėgėja, tačiau čia viskas taip nuostabiai dera su gėlėmis, kad bombos kvapas tiesiog užburia svaiginančiai maloniu aromatu. 

Konsistencija. Burbulas kietas, trupinamas po vandeniu putoja ir dažo vandenį spalvotai.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar (Potassium Bitartrate), Sodium Laureth Sulfate, Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao), Murumuru Butter (Astrocaryum Murumuru), Lauryl Betaine, Perfume, Laureth 4, Cornflour (Zea Mays)Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum Parkii Shea), Jasmine Absolute (Jasminum Grandiflorum), Mimosa Absolute (Acacia Decurrens), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium Amara), Titanium Dioxide, Butylphenyl Methylpropional, Citral*,  Limonene*, Colour 42090, Colour 42090:2, Colour 45410:2.
* iš natūralių eterinių aliejų
Netestuojama su gyvūnais.


Poveikis. Šita priemonė voniai nėra tradicinis burbulas - tai vonios gabalėlis (verčiant pažodžiui) ir skirtas sutrupinti po tekančiu vandeniu, o ne įmesti į vonią. Patekęs gabaliukais į vandenį, jis netirpsta, todėl čia labai svarbu kruopščiai sutrupinti po vandens srove.

Vonios priemonė skirta dviem naudojimams, todėl nepaprastai džiaugiuosi, jog atlaužti pusę jos labai paprasta per baltą sluoksnį ties viduriu. Anksčiau turėti "bubble bar" buvo tokie, kad prireikus perlaužti tekdavo vargti ir jau geriau būdavo pasiimti peilį.

"Perlo motina" sukuria ant vandens paviršiaus smulkių putų, tačiau jų nėra tiek daug, kiek būna iš Lush Bath Bomb - vonios bombų. Bet pats smagiausias dalykas yra tas, kad vandenį nudažo skaisčiai mėlyna spalva. Ir jei jau jūsų galvoje kirba klausimas apie vonios kraštus - tai iš karto turiu pasakyti, jog ne, tikrai  nieko nenudažo. Ir galbūt prie viso to noriu noriu paminėti, kad ant paviršiaus kur ne kur matosi aliejingi burbuliukai.


Aš negaliu atsigrožėti burbulo forma: viskas atrodo kaip neįprastai mėlynas keksiukas. Dvi mėlynos pusės tarsi suklijuotos baltu pertepimu. O viršuje įlietas violetinis marmuro raštas... Gražu ir atrodo skaniai! Kaip tikras desertas!

Kadangi priemonės sudėtyje yra aliejų, gali atrodyti, kad vonia bus riebi ir nemaloni. Tačiau aliejų vonioje net nesijaučia, neskaitant tų kelių aliejingų burbuliukų. Užtat po vonios oda tampa nuostabiai švelni, minkšta ir maloni liesti... Vonia su Lush visuomet vienas malonumas: pasimėgauji kvapų terapija, burbuliukais, neįprastos spalvos vonia. Malonu net stebėti, kaip vanduo pripildo vonią ir kietas burbulas virsta aromatinga vonia, kuri padeda atsipalaiduoti ir nors trumpam pamiršti viską pasaulyje! Ar dar kyla klausimų? Žinoma, kad patiko - antrąjį dalį vis dar saugau ypatingai progai. O Lush... Lush yra tiesiog tobulas reikalas voniai!

Ačiū tau, mano mieloji drauge! 💜💜💜 Potyriai patys geriausi!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. O aš kažkaip nežinau, visada galvojau, kad Lush pigi produkcija skaitosi.. Paskaitinėjus tavo blogą dabar užsimaniau pabandyti. Tai kai pakeliaut kur važiuosiu nusipirksiu. Pastaruoju metu tokį gyvenimo būdą pradėjau, kad ilgalaikiai atsipalaidavimo būdai, kaip joga, meditacija ar reiki nebepadeda ir reikia rasti mažų kasdienių alternatyvų kaip karštos vonios ar arbatos puodelis išgertas ramybėje.. Ačiū už produkto apžvalgą ir puikią įdiegtą idėją į galvą, bėgsiu domėtis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, tiesą pasakius nežinau ar skaitosi pigi ar ne, per daug į tai niekad nesigilinau - man svarbu produktas ir pojūčiai nei kokia kompanijos reputacija rinkoje.
      Jei rinksitės, patariu būtinai pauostyti - kvapai neįprastai stiprūs, ypač pirmus kartus :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą