NIDA brandžios veido odos kremas Anti-Age su gintaro rūgštimi

Nida produkcija rinkoje jau tikrai nebe naujiena, tačiau namie dar turiu kelis bandomus produktus ir apie juos jums vistiek noriu papasakoti. Kiek teko skaityti internetiniuose forumuose ir atsiliepimuose, tai nuomonės labai varijuoja - viename forume radau vien teigiamus atsiliepimus apie šampūnus, kondicionierius, dušo gelius, veido toniką. Tuo tarpu daugumoje blogerių apžvalgų vyrauja daugiau neigiamų nei teigiamų nuomonių. Ar mes, blogerės esame išrankesnės? Gali būti! Išbandome daugiau produktų, turime su kuo juos palyginti, o kuo daugiau išbandai, tuo reikalavimai ir kartelė kokybiškam produktui vis auga. O ką jūs manote?

Testuoti pigų veido kremą galbūt nėra pati geriausia mintis - veido oda yra pati jautriausia ir itin greit reaguoja į netinkamus produktus, o kremas už tris eurus? Na man regis savaime suprantama, kad tokių stebuklų nelabai būna. O gal būna? Pasižiūrim.

"Žmonės savo likimą daugiau apmąsto negu tvarko, bet ir tai - didis jų nuopelnas."
A. Treivas


Produktas: NIDA brandžios veido odos kremas Anti-Age su gintaro rūgštimi
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: veido odos prevencijai nuo raukšlių, drėkinimui, skaistumui, elastingumui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: tik didelių poreikių neturinčiai veido odai
Labiausiai nepatiko: trūko drėkinimo ir maitinimo
Tūris: 50 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 1,5-2(?)/5

Ką žada gamintojas: Brandžios veido odos kremas su gintaro rūgštimi. Priemonė skirta prevencijai nuo raukšlių. Pripažinta kaip ypač veiksminga, jau ilgą laiką kosmetikoje naudojama gintaro rūgštis veikia kaip antioksidantas, pasižymi intensyviomis drėkinamosiomis savybėmis. Iš "lietuviškojo aukso" išgauta rūgštis padeda atkurti odos gyvybingumą, o tai leidžia sugrąžinti odos skaistumą bei elastingumą. Tinka visų tipų odai.
Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės užtepkite ant švarios odos.


Pirmiausia kaip visuomet norisi pradėti nuo priemonės pakuotės. Paprastas, labai elementarus užsukamas balto plastiko indelis atkeliavo labai paprasto dizaino kartoninėje dėžutėje. Viskas iš tiesų itin paprasta, elementaru, ir galbūt prie to nereiktų kabinėtis, bet mane šiek tiek erzina, kad kartoninė dėžutė neturėjo apsauginio plastiko, o jei jo nėra, tikėčiausi, kad bent apsauginė folija būtų uždėta po kremo dangteliu. Bet čia - absoliučiai jokios apsaugos ir jokio aiškumo - bet kas ir bet kada galėjo atsukti kremą, jo pabandyti ir padėti atgal. O jis, iki atsiradimo jūsų namuose ir gesti pradėti ir bakterijų įsimesti... Toks visiškai nesaugus dalykas. Tačiau džiugina, kad gamintojai ant pakuotės nusprendė uždėti galiojimo laiką - tad nepaisant visko tu bent jau esi tikras, kad iki kitų metų rugsėjo  (mano pakuotės atveju) kremas vis dar tinkamas naudoti - ilgokai.... 

Kvapas. Man, šiuo metu sloguojančiai sunku pasakyti, koks priemonės kvapas, bet jis tikrai yra. Ir toks jau vidutinis, gal stipresnis, jei net pro slogą prasimuša. Pats aromatas gana švelnus, žinodama, kad sudėtyje yra gintaro, jis tikrai kažkuo asocijuojasi su 'lietuvos auksu'. Tik va, nežinodama niekad nesugebėčiau to pasakyti...

Konsistencija. Veido kremas baltos spalvos, sunkokos, tirštokos konsistencijos, na tai nėra lengvas kremas, tačiau nesijaučia jokio riebumo ir ilgiau masažuojant į odą, viskas ant jos ima vis labiau panašėti į vandenuką, skystėti.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Succinic Acid, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Parfum.

Nebandyta su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad kremo sudėtis atrodo gana gera: joje yra aliejų ir odai naudingų ingredientų. Aš, žiūrėdama į sudėtyje esančius aliejus tikėjausi riebumo kremo sudėtyje, bet jo visiškai nesijaučia. Nesuprantu, kur problema, bet masažuojant į odą viskas skystėja ir virsta vos ne vandenuku, o veidą kremas padengia plona plėvele.

Iš to seka ir mano pastebėjimas, kad šitam kremui žiauriai trūksta tiek drėkinimo, tiek maitinimo. Bet pala, pala, sudėtyje gi yra aliejų, tad ko jau ko, o maitinimo turėtų būti, tiesa? Man įkyriai peršasi mintis, kad... gamintojas aliejų į kremą dėjo labai minimaliai, kai tuo tarpu kremo pagrindui pasirinko per didelį kiekį vandens su rišamosiomis medžiagomis... Toks jausmas, lyg teptumeisi aliejaus ir vazelino mišiniu... Pojūtis nėra prastas, bet jokio taip laukiamo maitinimo ir drėkinimo čia nėra!

Gamintojas vis teigia, kad šitas kremas skirtas prevencijai su odos senėjimu, tačiau šiuo atveju jis labai neteisus, kremą užvadindamas brandžios odos kremu, bent jau mano suvokimu. Prevencija turėtų būti dar prieš odai tampant brandžiai, tiesa:? Šioks toks nesusipratimas, kuris atbaido potencialų klientą, o pagal pavadinimą orientuota pirkėjų grupė tikriausiai taip ir nesulaukia teigiamų rezultatų.

Nepasakyčiau, kad sunaudojusi daugiau nei pusę kremo indelio teigiamų rezultatų sulaukiau ir aš: kremas tikrai maloniai jaučiasi ant odos, neerzina, nealergizuoja, bet visiškai nieko doro nedaro. Man jau apie pietus ima niežėti veido odą ir tempti nuo drėkinimo trūkumo. Išskirčiau ir švelninimo efektą: juo pasitepus dėl plonos plėvelės oda atrodo itin švelni ir kažkiek lygesnė, tačiau tai tik paviršiniai sluoksniai (o ir efektas trumpalaikis - nuvalai nuo odos ir kartu su ta plėvele lygumas ir apgaulingas 'elastingumas' dingsta), o vidiniai ar viduriniai negauna visiškai jokios naudos.

Naudodama šitą kremą vis galvojau, kad jis galbūt tiktų kaip lengvas dieninis kremas, bet aš jo nerekomenduočiau: kažkas man čia neaišku su sudėtimi. Arba gamintojas jas nurodo klaidingai arba kreme pripumpuota per daug vandens (primena prekybcentruose vandens primasažuotą mėsą, pameni?) ir jis teikia per mažai naudos... Deja, deja.. iš pirmo žvilgsnio atrodo visai nieko, bet, kai įsigilini kiek naudos toks kremas gali duoti, supranti, kad tai toli gražu ne brandžiai odai skirtas kremas ir tikrai nepateisins lūkesčių įgauti gyvybingumo, skaistumo ir elastingumo... Jaučiuosi apgauta...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. man 23,nusipirkau krema bijodama, kad gal apsisoviau. rasoma brandziai odai, bet ir anti age. norejau kazko kas butu anti age. bet tas pasakymas, kad brandziai odai siek tiek gazdina. ar mano oda jau skaitosi brandi ar dar ankstoka? o man patiko anti acne variantas, situo irgi nesiskundziu, labai lengvas, baisiai neriebaluoja.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas Ugne,
      Tau 23 metai, tad oda dar tikrai nėra brandi. Brandi mano manymu 30-35 metų moters oda, priklausomai nuo odos tipo. Tad ir anti-age priemones naudoti dar tikrai ankstoka, bent jau vertinant tavo metus, atmetus kitus aspektus.
      Visgi šiame kreme tikrai nėra nieko, kas būtų skirta tik brandžiai odai - sudėtinėse dalyse nei intensyvių ingredientų nėra, nei nieko, kas netiktų jaunai odelei. Nereiktų gąsdintis pavadinimo - mano galva šio produkto pavadinimas apgaulingas ir neatitinkantis realybės ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą