DOUGLAS Essential Gentle Exfoliating scrub - švelnus veido šveitiklis su vilkdalgių ekstraktu

Labas! Tai kaip prabėgo jūsų Velykos? Mes visą savaitgalį prabuvome pas mano tėvelius, aplankėme močiutę, pasibuvome pas vyro tėvus ir galiausiai parsiradome namo. Kalbant atvirai - Velykos man niekad nebuvo labai didelė šventė, nelabai valgau kiaušinių, o ir su Kalėdų dvasia Velykų net nepalyginsi. Tačiau šventė lieka švente, tad labai smagu, jog šiemet aplankėme beveik visus ir pasibuvome bene visur. Jau nuo rytojaus prasideda nauja savaitė, baseinas, nauji savaitės planai, o taip tingisi ir taip dar norisi truputėlį ilgesnio to ilgojo savaitgalio...

Vakar bloge skaitėte tuštučių įrašą, vadinasi šiandien grįžtam prie produktų ir nuomonių. Šiam kartui apie veido šveitiklį iš Douglas, kurį gavau testavimui dar praeitais metais. Veido šveitiklių reikia visai nedaug, jie naudojasi itin skalsiai, o būdama sausiaodė, veidą šveičiu vos kartą į savaitę. Taigi, sunaudojusi pusę pakuotės, noriu trumpai papasakoti ką apie jį manau.

"Jei turi ką mintyse, greitai turėsi ir rankose."
Bobas Proctoras


Produktas: DOUGLAS Essential Gentle Exfoliating scrub - švelnus veido šveitiklis su vilkdalgių ekstraktu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Vokietija. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti veido odos negyvas ląsteles, švelniai nušveisti, sumažinti sebumo perteklių
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus veido šveitimas
Labiausiai nepatiko: galbūt kelių ingredientų saugumas sudėtinėse dalyse
Tūris: 75 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Visų tipų odai.
•Dėka augalinės kilmės mikro dalelių (celiuliozės iš medienos) priemonė švelniai nušveičia odą, o sudėtyje esantis vilkdalgių ekstraktas pasižymi raminamosiomis savybėmis.
•Švelni formulė nepažeidžia odos pusiausvyros ir sumažina sebumo perteklių.
•Lengva, kreminė tekstūra švelniai nušveičia odą, pašalindami nešvarumus ir negyvas odos ląsteles: odos tampa nepriekaištingai lygi ir atgauna savo spindesį.

NAUDOJIMAS: Naudokite 2-3 kartus per savaitę ant sudrėkintos veido odos masažuodami ją lengvais sukamaisiais judesiais. Kruopščiai nuplauti vandeniu. Nenaudokite priemonės akių kontūro srityje. Masažuokite priemonę ant odos apvaliais sukamaisiais judesiais, šiek tiek daugiau dėmesio sutelkdami ties centrine veido dalimi ir švelniau ties skruostais.


Plastikinė tūbelės formos pakuotė atrodo gana paprastai. Mėlynas plastikas puoštas tik mažyčiu abstrakčiu ornamentu bei užrašais. Tiesą pasakius nieko įmantraus ar labai išskirtinio. Tūbelė atsikemša apačioje esančiu dangteliu. Man patinka, kad prieš naudojant reikia nulaužti plastikinę juostelę, apsaugančią dangtelį. 

Kvapas lengvas ir švelnus, maloniai lengvai užsiuodžia kol šveičiu veido odą. Kvapas tikrai nėra vilkdalgių, tačiau kažkuo jį primena. 

Konsistencija želinė, skaidri su baltomis švelniomis šveičiamosiomis dalelėmis.


Sudėtis: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, CELLULOSE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, PARFUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, SODIUM SULFITE, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, DIMETHICONE, POTASSIUM SORBATE.

Be mineralinių aliejų, parabenų, ftalatų.


Poveikis. Tai nėra stiprus ar aštrus veido šveitiklis, kuris nugremž negyvas odos ląsteles. Atvirkščiai, veido šveitiklis itin švelnus ir bus malonus net ir jautriausiai veido odai. Šveitiklis labiau masažuoja odą, nei ją šveičia. Pirmus kartus atrodė, jog priemonė nelabai tą odą šveičia. Tačiau nusiprausus veidukas tikrai atrodo ir skaistesnis, ir šviežesnis, ir įgauna sveikesnį spindesį, tad efektas odai vizualiai matomas.

Šito šveitiklio man nesinori lyginti su jokiu kitu - tai švelniausias tokio tipo šveitiklis, kokį esu bandžiusi. Po kelių bandytų grubesnių (tarkim prieš tai naudotas Čistaja Linija, kuris buvo ženkliai per aštrus), norisi švelnesnės tokio tipo priemonės. Man jis patinka, toks paprastas, lengvo efekto, lengvai naudojamas, gerietis, tačiau nėra kažkoks stebuklingas. Visgi jaučiu, kad galėtų būti vertinamas prieštaringai - čia jau labai priklauso nuo jūsų pomėgių ir įpročių - tos, kurioms patinka jausti šveitimą, tikriausiai nepatiks.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai