L'OCCITANE EN PROVENCE Aromachologie gaivinamoji prausimosi želė rankoms ir kūnui

L'Occitane kompanija yra iš tų, kurios produkcija man patinka - čia retai kada patiriu nusivylimų, todėl mielai perku ir bandau tai vieną, tai kitą kompanijos produktą. Dar žiemą mano namuose atsirado L'Occitane gaivinanti dušo želė, bet būtent dėl kvapo ją pasilikau pavasario metui - gaivinanti ir kas rytą budinanti pradėti gerą dieną!

"Tylėjimas ne visada yra protingumo įrodymas, bet visada yra įrodymas kvailumo stokos."
P. Buastas


Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE Aromachologie gaivinamoji prausimosi želė rankoms ir kūnui
Gamintojas: "L'occitane en provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sakyčiau brangokas
Tūris: 240 ml
Kaina*: 15,50 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane en provence parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Praturtinta eteriniais aliejais (apelsinų, greipfrutų, mėtų, citrinų, rozmarinų), ši energizuojanti želė švelniai prausia ir nesausina rankų ir kūno odos. 100% natūralus, gaivus aromatas, kurį sukuria eterinių aliejų mišinys. 
Naudojimas: nedideliu kiekiu želės prauskite drėgną odą, švelniai ją masažuokite. Vėliau nuplaukite vandeniu.


L'Occitane produktų pakuotės visuomet kelia, jei ne susižavėjimo, tai pasigrožėjimo emocijas. Šita dušo želė yra iš Aromaterapijos serijos, tad smagu matyti ir vizualiai tą primenančią pakuotę. Tamsiai rudas plastikas labai asocijuojasi su rudo stiklo buteliukais, skirtais eteriniams aliejams apsaugoti nuo saulės. o ir etiketė - kokybiško popieriaus, ir labai primenanti vaistų, užpilų ar nuovirų etiketes. Visas bendras vaizdas tikrai kuria natūralaus, kokybiško, gero produkto įvaizdį. 

Buteliukas yra su atsukama pompa, dozuojamas pompos paspaudimu. Apskritai pompytė labai labai patogi: aš su šituo buteliuku keliavau, tad pakanka pasukti pompą į šoną ir ji užsifiksuoja, nebepasispaudžia, tad kosmetinė lieka saugi nuo išpilto produkto.

Kvapas iš tiesų gaivinantis ir malonus - citrusinių vaisių ir žolelių. Pagrinde jaučiasi greipfrutai, citrinos ir rozmarinai. Malonus aromatas vidutinio intensyvumo, tačiau neturi labai ilgo išlikimo. O dar jei po dušo pasitepu kremu, tai dušo želė kvapo net nebesijaučia.

Konsistencija. Priemonė lengvai gelsvos spalvos, tradicinės, želinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin**, Limonene**, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil**, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil**, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil**, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil**, Glyceryl Oleate**, Coco-glucoside**, Disodium Cocoyl Glutamate**, Sodium Cocoyl Glutamate**, PEG-120 Methyl Glucoside Dioleate, Hydrogenated Palm Glycerides, Citrate**, Citric Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum**, Linalool**, Citral**.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis.  Šita priemonė yra universali, ir tinka tiek rankoms, tiek kūnui prausti. Logiškai mąstant, tai visos dušo želė yra universalios ir gali būti naudojamos kaip rankų muilas, tiesa? Aišku, šiek tiek skiriasi konsistencija, bet principas toks pat. Priemonę naudojau abiem būdais, bet smagiausia ja visgi praustis kūną rytais.

Priemonė švelni odai, putoja vidutiniškai, mat sudėtyje tradicinio SLS nėra. Tačiau prausia ne ką prasčiau ir ne ką švariau. Odos nesausina, nedirgina - iš tiesų gera dušo želė ir/ ar rankų muilas su kokybiška sudėtimi. Aišku, L'Occitane kainos yra aukštesnės ir aš šiaip jau nesu linkusi nuplaunamoms priemonėms leisti daugiau pinigų, tačiau šiuo atveju nė kiek nesigailiu. Tą geresnę sudėtį labai palankiai vertina mano oda, o gaivus aromatas suteikia žvalumo ankstyvais rytais, kai dar norisi bent truputį ilgiau pamiegoti... Man patinka, žadu pasimėgauti iki paskutinio lašelio, tik dėl kainos - na nesu tikra, kad taip greit nuplaunamai priemonei reikia būti tokiai brangiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai