L'OREAL Infaillible longwear shaping stick foundation - ilgai išliekantis formuojamasis pieštukas "100 Ivory"

Labas! Labai nemėgstu vėluoti su savo asmeniniais planais ir sau išsikeltais tikslais bei netilpti į terminus. Tačiau... mano gyvenime tiek daug visko vyksta, kad... nežinau kaip viską sau susidėlioti ir nespausti savęs į pernelyg griežtus rėmus? Ar kada sakiau, kad esu perfekcionistė pedantė? Tiesiog negaliu pakęsti netvarkytų namų, besimėtančių daiktų ir planų nesilaikymo. Būna prisikuriu sau visokių tikslų iki tam tikro laiko ir jei nepavyksta įgyvendinti, tiesą pasakius stresuoju. Ir taip su manimi visuomet... O kokio tipo žmonės esate jūs? Ar planuojate? O rašotės savo planus ir apsibrėžiate terminus?

Kalbant apie terminus, jau senokai norėjau jums papasakoti apie L'Oreal formuojantį pieštuką. Kas tai? Daugiafunkcinė priemonė, kuri priklausomai nuo atspalvio gali pakeisti ir makiažo pagrindą, ir kontūravimo ir maskavimo priemones! Artėjančiai vasarai nieko nėra tobuliau nei tokie kelias funkcijas atliekantys produktai, tiesa?

"Laimė ir moralinė pareiga yra neatskiriamai sujungtos."
Džordžas Vašingtonas



Produktas: L'OREAL Infaillible longwear shaping stick foundation - ilgai išliekantis formuojamasis pieštukas "100 Ivory"
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitas ir patogus naudojimas
Labiausiai nepatiko: paryškina odos nelygumus ir raukšleles
Tūris: 9 g
Kaina*: 11,90 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt
Įvertinimas: 3-3,5/5

Ką žada gamintojas: Universaliai naudojama priemonė. Kreminė formulė su gausiai pigmentų prisotinta, plonyčiu sluoksniu besitepančia tekstūra. Tobulai ištirpsta ant odos, tiksliai ir tolygiai tepasi. Tepant keletą sluoksnių, galima sukurti norimą maskuojamąjį efektą pageidaujamam makiažo įvaizdžiui – nuo vidutinio iki puikiai maskuojančio. Užapvalintas pieštuko galiukas leidžia patogiai pasiekti kiekvieną veido odos kampelį. Su maitinamaisiais ingredientais, tarp jų ir simondsijų aliejumi, ilgai išliekančiam drėkinimui ir komforto pojūčiui užtikrinti. Su UV filtru, apsaugančiu odą nuo kenksmingo saulės poveikio. Išlieka 24 valandas.

NAUDOJIMAS: Užmaskuokite ir suvienodinkite: pasirinkite savo veido odos toną atitinkantį atspalvį ir padenkite visą veido odą. Tuomet švelniai išsklaidykite, kad priemonė tolygiai pasidengtų. Jei norite stipresnio maskuojamojo efekto, procesą pakartokite. Suteikite apimties ir pašviesinkite: kad išryškintumėte savo veido bruožus, rinkitės 2 tonais už savo odą šviesesnio atspalvio pieštuką. Paryškinkite juo iškiliausias veido vietas, pavyzdžiui, paakius, skruostus ir liniją nuo nosies galiuko iki kaktos vidurio. Švelniai išsklaidykite pirštais arba tam skirta kempinėle. Liekninkite ir kontūruokite: kontūravimui pasirinkite 2 tonais už savo odą tamsesnio atspalvio pieštuką. Brėžkite liniją kaktos viršuje, po skruostikauliais, ties žandikauliais. Švelniai išsklaidykite pirštais arba tam skirta kempinėle.


Pieštuko pakuotė plastikinė su juoda ir skaidraus plastiko puošyba. Pieštukas naudojamas paprastai - nuimamas dangtelis ir išsukamas produktas. Tiesa, dangtelis neatrodo tvirtai užsidarinėjantis dalykas, todėl labai galimas daiktas, kad po ilgesnio naudojimo paprasčiausiai nebesilaikys ir kris žemyn.

Kvapas. Neutralus, primena tokio tipo priemonių kvapus.

Konsistencija. Kreminė, sunkoka ir jaučiama ant veido odos.


Sudėtis: Dimethicone, Octyldodecyl Neopentanoate, Phenyl Trimethicone, Dicaprylyl Carbonate, Hydrogenated Jojoba Oil, Nylon-12, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate (Nano)/ Silica Dimethyl Silylate, Polyethylene, Talc, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Tocopherol.
May contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, Mica.


Poveikis. Pats fainiausias šito pieštuko privalumas yra labai patogus jo naudojimo būdas: pateplioji veidą, išsklaidai ir viskas, esi pasiruošusi dienai! Skamba šauniai! Ir yra - vasarą taip norisi sutaupyti laiko makiažui... Pieštukas yra tikriausiai greičiausias iki šiol mano naudotas makiažo pagrindas.

Su šituo pieštuku, turint tamsesnes ir šviesesnes spalvas galima susikontūruoti veidą ir panaudoti jį kaip maskavimo priemonę. Kaip maskuoklis jis man nelabai patinka - yra pernelyg sunkus, jaučiamas ant veido ir sukrenta į paakių raukšleles, todėl šiai sričiai mieliau renkuosi tradicinį maskuoklį. Neturiu tamsesnių šio pieštuko variantų, tad ir kontūravimo neišbandžiau (ir šiaip nemėgstu kreminių kontūravimo produktų). O kaip makiažo pagrindas man patiko.


Priemonės konsistencija sunkoka, jaučiama ant veido odos ir tikrai nėra besvorė. Nors maskuoja neblogai, bet yra matoma ant odos: šiek tiek sukrenta į raukšleles. Kaip visuomet, dėl laikymo neturiu kažkokių labai didelių problemų, tiek kad po 8 valandų viskas nebeatrodo taip gražu ir šviežia, kaip tik padengus ir produktas dar giliau nusėda į mano odos raukšleles. Neblogas, visai geras pieštukas, kurį mielai naudoju tuomet, kai reikia labai greito makiažo. Yra ir trūkumų ir privalumų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai