PIRMAS ĮSPŪDIS. GOLDEN ROSE Beauty Balm BB kremas (atspalvis "03 Natural") SPF25

Labas,
Visai nesenai atidarėme tikrąjį pavasario sezoną ir aš oficialiai atidariau mėginių naudojimo sezono pradžią - pavasarį man visuomet norisi bandyti kažką naujo. Va, nuėjau į Eurokos parduotuvę ir prisidėjau į elektroninį krepšelį prekių už 180 Eur - visko noriu, visko reikia (iš tikro tai reikia vos kelių dalykų), bet... neperku, kabo, laukiu kažko.. Gal kol pasibaigs akcija ir nuspręsiu, kad iš tikro tai man visai ir nereikia. Jums taip nebūna? 

Iš mėginių dėžutės pasiėmiau BB kremą iš Golden Rose - karštėjant orams vis mažiau norisi sunkių makiažo pagrindų, kuo mažiau makiažo, tačiau nesinori visiškai atsisakyti makiažo. Ir BB kremas tokiam dalykui yra tikriausiai tobuliausias sprendimas. Turėdama du mėginius, šitą BB kremą naudojau 7 kartus, tad, manau visai neblogai patestavau ir spėjau susidaryti nuomonę.



Ką žada gamintojas: Švelnios, lengvai tepamos tekstūros kremas suteikia odai sveiko spindesio. Glotnina ir vienodina veido odos atspalvį. Visą dieną drėkina odą. Maskuoja odos trūkumus. Su SPF 25 (UVA/UVB) filtru, kuris saugo odą nuo kenksmingų saulės spindulių. Sudėtyje yra antioksidanto vitamino E. Be aliejų ir parabenų.
Naudojimas. Tepti ant nuvalytos odos. Galima naudoti kartu su drėkikliu arba be jo. Norint gražiai padengti odą, tepti du sluoksnius.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isododecanem, Glycerin, PEG-9 Polydimethylsiloxyethylsiloxethyl Dimethicone, Butylene Gycol, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Talc, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, BIS-PEG/ PPG-14/ 14 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Strelitzia Nicolai Seed Aril Extract, Benzophenone-3, Dimethicone, Propylene Carbonate, Aluminum Hydroxide, Titanium Dioxide, Pentylene Glycol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Sorbic Acid, Triethoxycaprylylsilane, Lactic Acid, Serine, Sodium Lactate, Sorbitol, Urea, Aroma, Magnesium Stearate, SilicaIsoceteth-10, Allantoin.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77492, CI 77163, CI 77491, CI 77499.

Kiekis: mėginio kiekis 2 x 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 8,40 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Martina, www.ceryx.lt, Švaros prekės


Mano nuomonė. Net be abejonių, pirmuoju sakiniu noriu paminėti, jog šitas BB kremo atspalvis (03 Natural) yra man ženkliai per tamsus, galbūt tiktų tik 1 numerio, bet ir dėl jo abejočiau - esu labai šviesi. Tačiau nepaisant to, vis bandžiau tepliotis būdama namie ir išbandyti, kaip man patinka pats kremas. BB kremo kvapas kosmetinis, bet gana malonus, jaučiamas kol tepuosi odą. Konsistencija nelabai kažkuo išskirtinė, atrodo skystoka, bet neturi BB kremams būdingo lengvumo, greičiau primena makiažo pagrindą.

BB kremas sakyčiau vidutinio maskavimo, tačiau slepia tik spalvos netobulumus, raukšlelės lieka nors ir šiek tiek mažiau, tačiau pakankamai matomos, lygiai taip pat ir didesnės veido poros. 


Pats BB kremas galbūt kiek sunkokai sklaidėsi pirštais ir dar sunkiau šepetėliu. Tolygiausiai ir tobuliausiai - BB kempinėle. Žinote būna kai kurie produktai vienodai sklaidosi bet kokiu būdu, tačiau čia - su šepetėliu net nerekomenduočiau.

Na, o kalbant apie išlikimą - man išliko gerai, visą dieną, aišku, vakare makiažas nebebuvo toks gaivus, kaip dienos pradžioje, bet nei ryškesnio sukritimo į poras, nei nusidėvėjimo plėmais nebuvo. Jeigu ne ryški spalva, aš net nepastebėčiau kaip tas kremas išlieka per dieną. Aš ant kremo beveik su kiekvienu kartu dengiau ir kompaktinės pudros. BB kremas palieka veidą šiek tiek lipnų, o to lipnumo pojūčio aš tiesiog negaliu pakęsti. Jei turėčiau pilną pakuotę, negalėčiau priemonės naudoti vienos, kaip paprastai darau su visais BB tipo kremais.

Normalus BB kremas, nieko blogo pasakyti negaliu, apart to lipnumo jausmo - man su juo būtina kompaktinė pudra. Tačiau jei jūsų neerzina - galima išbandyti, nors ne stebuklingas, bet labai neblogas produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai